Igazán sajnálom azokat akik nem voltak ott.
Hatalmas buliró maradtak le.
Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje
2011. július 10. 10:17
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
hát nem látszik nagy csapásnak az esküvőn jobban nézett ki
2011. július 21. 08:02
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
tök jó volt
2011. augusztus 15. 17:24
Isteni volt!
Életem legjobb koncertje volt.Szuper helyen álltam,közel a színpadhoz és sokat is láttam.Ke$ha élőben valami elképesztő.Egyszerűen még egy ilyen embert nem találsz a Földön.Minden számra ugráltunk,még olyanra is amit nem is ismertünk.Nagyon közvetlen volt.Amikor feljött a színpadra csak ordítani tudtam,hogy:Ke$ha!Istenem Ke$ha!A koncert vége felé már alig kaptam levegőt,de azért az egészet végig ugráltam-ordítottam.Igaz csak egy órás koncert volt,de ennél jobbat nem is kívánhattam volna.
Ke$ha
Életem legjobb koncertje volt.Szuper helyen álltam,közel a színpadhoz és sokat is láttam.Ke$ha élőben valami elképesztő.Egyszerűen még egy ilyen embert nem találsz a Földön.Minden számra ugráltunk,még olyanra is amit nem is ismertünk.Nagyon közvetlen volt.Amikor feljött a színpadra csak ordítani tudtam,hogy:Ke$ha!Istenem Ke$ha!A koncert vége felé már alig kaptam levegőt,de azért az egészet végig ugráltam-ordítottam.Igaz csak egy órás koncert volt,de ennél jobbat nem is kívánhattam volna.
Ke$ha
2011. december 28. 15:03
Nem voltam ott, de láttam neten, és óriási volt, főleg a Party At A Rich Dude's House. Az a szám örök kedvenc
2012. augusztus 11. 17:57
Én ott voltam, és találkoztam Keshával!!! Szerintem jó a hangja élőben. Nagyon jó volt!! <3 Aki nem volt ott azt csak sajnálni tudom. Nem tudják, hogy miről maradtak le. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012. augusztus 28. 14:07
Én is ott voltam, és szerintem borzalmas volt. Bocs, ha valakit ezzel megsértettem :é
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.