Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje
2011. június 26. 14:34
Most nézem a Glastonbury fesztivált (bp-i koncert előtt kb 2-3 nappal lépett fel ott), ugyanilyen ruhában/sminkben. Glastonbury-nek is ugyanazt mondta, szóról szóra (életem legjobb bulija, nem láttam még ennyi embert soha stb stb). Nagy vagy Ke$ha, legalább a szöveget átírhattad volna
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. június 26. 14:35
Domicsibevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 153131 offline |
Szerintem Ke$ha nagyon érdekes és különleges, olykor jó, olykor rossz értelemben. A múltkori vérivás nagyon lealacsonyította a szememben, de egészen kezd megjavulni.. Vele az a baj, hogy azt hiszi, hogy csak úgy tud rajongókat szerezni, ha hatalmas őrültségeket csinál.. Akkor is szeretik az emberek,ha csak tehetségesés önmagát adja.(pl.: Shakira)
2011. június 26. 14:46
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
hát... én nem tudtam sajnos ott lenni. de jól hangzik
2011. június 26. 15:01
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline |
Én voltam , és valami fantasztikus volt.. azt hittem hamis lesz ,de a hangja tökéletes volt...tényleg több százezren voltunk, nagyon jó hangulat volt. Hazafele is az utcákon üvöltöztek az emberek.. ♥ Kesha nagyon kedves, és közvetlen volt. Tényleg kedves gesztus volt tőle h lefotózta a magyar "sereget"
Köszi Ke$ha h itt voltál is ilyen emlékezetes pillanatot csináltál nekünk ! ♥
Aki nem volt ott , sajnálhatja
Köszi Ke$ha h itt voltál is ilyen emlékezetes pillanatot csináltál nekünk ! ♥
Aki nem volt ott , sajnálhatja
2011. június 26. 15:03
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Nem akarom bántani,de szerintem rengeteg koncerten mondta,mennyire imádja az adott országot.De legalább élvezték az emberek.El akartam menni,de sajna nem tudtam <__<
2011. június 26. 15:07
én is szerettem volnas menni, de apum azt mondta hogy nem, mert túl sokan lesznek ott, én erre azt mondtam: ÁÁÁ dehooogy...aztán Ke$ha kirakott Twitterre egy képet a közönségről...fúúú annyi embert még nem láttam egyszerre, a végét nem lehetett látni a tömegnek...O.O szval annyira már nem bántam h nem mentem, de azért szívesen megnéztem volna m1 Love Youu Ke$ha!!<3♥
2011. június 26. 15:11
Peachyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 109 Azonosító: 129596 offline |
am igen, a pestieknek mindent ingyen a fenekük alá raknak, és ja, elég rossz volt h az innivalókat ki kellett hajítani. a sió baracklevemet sajnálom nagyon, egy kortyot se ittam belőle de am sztem László Attila is tök cuki volt, főleg ahogy táncolt, na és Szabó Ádám is <3 De Kesha volt a fénypont és van a zsebemben azokból a piros fekete fehér flitterekből is
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. június 26. 15:16
Szerintem is rohadt jó volt! Csak sokszor elfelejtett playbackelni... De közben énekelt élőben is azért, főleg a lassabb számokat. Jó volt nagyon, én is viszonylag elől álltam, csak eléggé a szélén, meg néha betakart a kamerás ember... -.-'
2011. június 26. 15:17
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline |
de jó már azoknak akik ott voltak.... :'(
Kapcsolódó sztárok
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Justin Baldoni megosztott egy 10 perces, nyers videófelvételt a Velünk véget ér forgatásáról
Itt a nyers felvétel.