Annyira rohadt jó volt a koncert!
Nagyon nagy buli volt!
És Keshának van hangja élőben!
Őrült egy koncert volt, totál extáziiiis!!!
I LOVE KESHA!!!!!
Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje
2011. június 26. 17:17
Lucusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 153914 offline |
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. június 26. 18:04
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Én mondjuk nem Ke$ha miatt indultam útnak, hanem László Attilát akartam látni (aki hihetetlen cuki volt♥), de Ke$ha is jó volt, barátnőimmel pörögtünk 1000-el
2011. június 26. 18:12
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
én ott voltam és már csak a tömeg hangulata miatt megérte hihetetlen volt én valahol a tömeg hátuljában táncoltam és valahol a közepén el kellett mennem :S de az utolsó számot amit hallottam (Your Love Is My Drug) még ott énekeltem kifele menet nagyon klassz volt.......
2011. június 26. 18:16
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
na most hálát adok az égnek, hogy messze lakok Budapesttől!! legalább nem hallottam ezt a borzalmat :SS
2011. június 26. 18:32
full részeg volt a művésznő, a cigánykerék nem úgy sikerült ahogy akarta xD
2011. június 26. 19:13
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Fáj a szívem, hogy nem tudtam kimenni, de így, hogy belegondolok, nem is biztos, hogy annyira ott akartam lenni, akkor tuti eljutottam volna. De azért jó buli lehetett.
2011. június 26. 19:31
vikkel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 59 Azonosító: 108873 offline |
Énis ottvoltam, és annyira jóvolt még a csiszesekis, végig tomboltuk... a legjobb az volt h 10 méterre voltunk a színpadtól... A zene is nagyonottvolt, a táncosofiuk elég érdekesen néztekki, de nocom xd. Nagyon nagy élmény volt:)
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Tényleg továbblépett a sztár.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.