Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje
2011. június 26. 21:34
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline |
Kedves volt.
2011. június 26. 21:43
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline |
A riporter jól elk@rta. Mert van egy oyan magyar női név, hogy Késa...és szerintem ez lenne a neve helyes kiestése, csak ciki h nem tudja vki kiejteni a saját nevét
2011. június 26. 22:07
Fantasztikus show volt, Ke$ha is nagyon jól énekelt, az egésznek nagyon jó volt a hangulata! Örülök, hogy eljuthattam, és, hogy a VIP részlegből csodálhattam őt!
2011. június 26. 22:29
jól hangzik.. jó lett volna ott lenni dehát, nem vagyok pesti.. - ami nem mindig baj -
2011. június 26. 22:30
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
szereti bp-t, remélem nem költözik ide mert ha igen, frászt kapok..
az est csúcspontja?? ugy nézett ki, mint aki most jött a sarokróll-.-" biztos csak ezt találta... nyomi
az est csúcspontja?? ugy nézett ki, mint aki most jött a sarokróll-.-" biztos csak ezt találta... nyomi
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. június 26. 22:35
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 970 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Trinda:Kesha teljesen más stílusú előadó, mint akiket felsoroltál..nem ugyanaz. Én ott voltam, és zsír volt, óriási hangulatot csinált a csaj, de ez nem is volt meglepő, elég bulis zenéi vannak. Nem semmi volt a hangulat!
2011. június 26. 22:58
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline |
Fúúú, állati volt! Egy felejthetetlen élmény marad. <3 We fuckin love Ke$Ha! <3
2011. június 27. 07:41
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
utálom ezt a nőt egy ocsmó és nagy baj h a mi kis ilyen olyan hazánkat bemocskolta és megfertőzte magával! nem érdekel h mekkora sztár az a nő nem is nő aki egy pólóban és egy szakadt harisnyában lép fel! ennyire nem tiszteli azokat a szerencsétleneket akik a rajongójuknak mondhatják magukat?! és ha ezzel vkit megsértettem akk attól bocsánat de az a nő sztem maga a fertő!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Tényleg továbblépett a sztár.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.