Leighton szeretne az éneklésre koncentrálni
2011. július 03. 12:21
Secikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149841 offline |
Remélem nem esik abba a hibába ,mint már egy páran,hogy csak megy a tuc-tuc alap és ő meg nyög rá valamit, mert ez a "Trendi" manapság!De Nagyon tehetségesenek ígérkezik. Én szeretem őt,és kívánok neki olyan jó énekes karriert, mint amilyen a filmes karrierje! Azért egy kicsit sajnálom hogy már nemigen foglyuk a tévében látni mint színésznő,de örülök hogy belevág és vannak céljai!
2011. július 03. 12:42
BellaStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 152342 offline |
Hihetetlenül szeretem Leighton-t nagyon tehetséges, színésznőként is és igen nagyon jó énekes is. Aki nem hiszi nézze ezt meg:) http://www.youtube.com/watch?v=U6IsQv0nrKU&feature=related
Gyönyörű lány, nagyon szép hanggal. Sokkal tehetségesebb, mint egyes mai sztárok...
Gyönyörű lány, nagyon szép hanggal. Sokkal tehetségesebb, mint egyes mai sztárok...
2011. július 03. 13:12
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline |
BellaStar: Nagyon tetszik a videó, sokkal jobban áll neki ez a fajta dal, mint:
http://www.youtube.com/watch?v=JZg3ibOt964
...ez.
Én csak ezt ismertem tőle.
http://www.youtube.com/watch?v=JZg3ibOt964
...ez.
Én csak ezt ismertem tőle.
2011. július 03. 14:12
Imádom ezt a lányt! Nagyon várom az albumot, most egyelőre azonban a Monte Carlo érkezhetne már meg, mert kb. tűkön ülök, hiszen benne lesz ő, benne lesz (egy nagyon picit) Árpa Attila, kedvelem Selenát is,és BP-en is forgattak.
Szóval a lényeg: mindenre kíváncsi vagyok, amit ez a csaj csinál (persze szigorúan a munka terén), a Country Strong-ban (Ó, igen, a cikk írója elgépelte ) bizonyított az énekesi tehetségét illetően, úgyhogy hajrá, Leighton!
Szóval a lényeg: mindenre kíváncsi vagyok, amit ez a csaj csinál (persze szigorúan a munka terén), a Country Strong-ban (Ó, igen, a cikk írója elgépelte ) bizonyított az énekesi tehetségét illetően, úgyhogy hajrá, Leighton!
2011. július 03. 14:15
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nem szoktam nagyon támogatni ha valaki egy csapásra eldönti, hogy na akkor kipróbálja magát az éneklésben is. Általában van, hogy valakinek a színészet se megy, nem csak az éneklés. De Leighton kellemes meglepetés. Az eddigi számai mondjuk ilyen tipikus pop-bulizós számok, amiket ellehet hallgatni, de semmi különös, viszont jó hangja van, úgyhogy remélem, hogy ez sikerül fog neki, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül ebből kihoznia. Sok sikert neki
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 03. 14:41
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
Leighton nagyon tehetséges a színészetben, és az éneklésben is. Nagyon kíváncsi vagyok az albumára. Nagyon örültem neki, amikor a Country Strong-ban énekelt, mert végre lehetett hallani, hogy mennyire szép,tiszta hangja van.
2011. július 03. 18:48
Leighton szerintem nagyon tehetséges, mind a színészetben, mind az éneklésben. Általában nem nagyon tetszenek azoknak az embereknek a dalai, akik színészből lettek énekesek, de Leighton nagyon jó mindkettőben. Nagyon jó hallgatni őt. Az eddig megjelent dalai jók, bár nem a legnagyobb kedvenceim, de azért sok sikert neki!
2011. július 03. 18:53
Élő koncert? Biztos jó hangja van, várom a lemezt.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.