Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchellt, a 120 éves vámpírt, George-ot, a hiperintellignes vérfarkast és Annie-t a rejtélyes körülmények közt elhunyt, tömegiszonyos szellemet. Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg... rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan vidámpark.
Szereplők:
Russell Tovey - George
Lenora Crichlow - Annie
Aidan Turner - Mitchell
Sinead Keenan - Nina
Jason Watkins - Herrick
Season 1 Promo
Being Human / A vámpír, a vérfarkas és a szellem (2008-)
2011. július 05. 09:56
2011. július 05. 10:08
Season 2 Promo
2011. július 05. 10:10
Season 3 Promo
2011. július 05. 10:11
Poszter Season 1 és Season 2
2016. május 22. 11:21
Halihó, sziasztok!
Nem találom fent a sorozatot semmi olyan oldalon, ahol lehetséges lenne megnézni, szóval segítséget szeretnék kérni, hogy aki tud nekem linket küldeni, annak nagyon hálás lennék. 3 részt tudtam belőle megnézni, de utána semmi......
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Nem találom fent a sorozatot semmi olyan oldalon, ahol lehetséges lenne megnézni, szóval segítséget szeretnék kérni, hogy aki tud nekem linket küldeni, annak nagyon hálás lennék. 3 részt tudtam belőle megnézni, de utána semmi......
2016. május 22. 20:42
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (SuperWhoDiaries @ 2016.05.22. 11:21)
Halihó, sziasztok!
http://www.sorozat-barat.club/video/series/137/A_vampir_a_verfarkas_es_a_szellem_online_sorozat/01_evad
2016. május 23. 21:31
Idézet (rammievengeance @ 2016.05.22. 20:42)
Egyik link sem jó...
2016. május 23. 22:20
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (SuperWhoDiaries @ 2016.05.23. 21:31)
Egyik link sem jó...
Tényleg?
Pedig nekem mindegyiket behozza, és el is indulnak. A Flash Player legfrisebb verzióját használod? Esetleg nincs valami blokkolva a böngésződben?
2016. május 24. 14:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
csak pár évadot láttam, de mindig is folytatni akartam, ami eddig nem történt meg úgyhogy jó hogy eszembe juttattátok. Jó kis széria volt, de George távozása kicsit rosszul érintett.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.