Új szerelmes dráma érkezik 2012-ben
2011. július 18. 21:15
kes_deannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154204 offline |
A történet nagyon jónak ígérkezik...Alig várom!
2011. július 18. 21:15
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Imádom azokat a filmeket amikben Rachel játszik
Nicholas Sparks könyveit is imádom
Nagyon várom ezt is
Nicholas Sparks könyveit is imádom
Nagyon várom ezt is
2011. július 18. 21:37
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Óh! Alig várom...!!!
Nagyon várom már, remélem jó vége lesz...!!!
Nagyon várom már, remélem jó vége lesz...!!!
2011. július 18. 21:40
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Én viszont egyáltalán nem hasonlítanám az 50 első randihoz. Ez azért picit más kaliberű, persze az is tetszett, de ez sokkal komolyabb, ráadásul egy igaz történeten alapszik! A színészek profizmusáról nem is beszélve
2011. július 19. 08:32
Badeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152896 offline |
Szeretem az ilyen filmeket az meg plusz ráadás,hogy Channing lesz benne!Rachel pedig az egyik kedvenc színésznőm!Csak jó lehet a film,biztosan megnézem.A történet nekem hajaz egy kicsit a Szerelmünk lapjaira!Ott is hasonló volt a felépítés,de azt is imádtam!
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Adam Devine rengeteget fogyott, elárulta, miért
Sokat fogyott a színész.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.