Zsédenyi Adrienn - Story, 2011.07.14.
2011. július 19. 20:16
Levente, csak nem te is a Zséda-rajongók táborát erősíted? Ezt eddig nem tudtam rólad
2011. július 19. 22:39
Nem igazán ismerem Zsédát, 1-2 számát hallottam csak, anno 5-6. osztályban nagy őrület volt nálunk! : )
Nem vagyok kimondottan a rajongója, pont azért scanneltem be, mert eszembe jutottál, tudom, hogy neked nagy kedvenced! : )
Nem vagyok kimondottan a rajongója, pont azért scanneltem be, mert eszembe jutottál, tudom, hogy neked nagy kedvenced! : )
2011. július 19. 22:41
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
Csak ne lenne ott az a műszempilla...
2011. július 22. 23:38
Idézet
Ez kedves, köszönöm
2011. július 25. 15:30
piratsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 80 Azonosító: 11001 offline |
Korábban egy-két számát hallottam, de számomra nem volt kiugró "jelenség".
Véleményem az egyik reggeli műsor kapcsán változott meg róla + irányba. Számomra rendkívül szimpaituksan válaszolt az időnként buta kérdéseket feltevő riporternőnek.
Véleményem az egyik reggeli műsor kapcsán változott meg róla + irányba. Számomra rendkívül szimpaituksan válaszolt az időnként buta kérdéseket feltevő riporternőnek.
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.