Szecsődi Karcsi megfogta Sonia új melleit
2011. augusztus 08. 19:42
![]() |
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 ![]() |
Most jólvan ha szereti magát sminkelni akkor akárki akármit mond úgyis fogja. Én inkább a természetesség híve vagyok tehát nem nagyon sminkelem magam max szájfény. Azért már ebből nagyon elegem van, hogy már mindenki plasztikai műtéttel akar valamit megváltoztatni magán! Miért nem lehetne mindenki olyan amilyennek született, természetes????
2011. augusztus 08. 19:51
![]() |
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 ![]() |
Mi az hogy zenész? Hülye lenne bevallani nyilvánosság előtt a másságát, ez egyértelmű. Hát sajnos hetente látom Kenesén... borzalmas a megjelenése, a beszédstílusa, mint egy utcalány úgy öltözködik. A családja is hasonlóan abszurd az tény... egyik rokona a Fásy mulató egyik kedvelt fellépője, valami Jozefin... nem esik messze az alma a fájától. Csak az a baj hogy a külsejükkel hivalkodnak, a tehetségük meg NULLA!
2011. augusztus 08. 20:11
![]() |
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 ![]() |
Nagy hírérték!

2011. augusztus 08. 23:22
Soniát én is megcsöcsörészném :-D Apropó...képek az új ciciről? Mellesleg( ez jó...mellesleg
) szerintem nem kellett volna hozzányúlni.Szerintem csini volt.

2011. augusztus 08. 23:45
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Attól még lehet meleg hogy megfogta a Szonja bögyit. Anno steiner kristóf is megfogta Szücs Judit csöcseit, pedig az a csávó is egy kályha.

2011. augusztus 09. 00:48
![]() |
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 ![]() |
Nem azzal van a baj, hogy meleg-e vagy sem, hanem azzal amit művel. Szánalmasan viselkedik, irritál a beszédstílusa, a nyilatkozatai, ráadásul szerintem elég tehetségtelen. Azt sem értettem, hogy a Megasztárba, hogy került egyáltalán be...Nem az ilyen nyilatkozatokkal kéne címlapra kerülni, hanem mondjuk a tehetségével.
2011. augusztus 09. 01:15
![]() |
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 ![]() |
„Nem vagyok meleg, de én mondhatok bármit, mert fél Magyarország annak tart...”
Már ne is haragudj, de fél Magyarországnyi ember nem is ismer. Ha meg női lelkületű ember, és a lányokat szereti, akkor mondhatjuk rá, hogy leszbikus? És a melegekre meg még inkább jellemző, hogy a nők mellét/fenekét fogdossák, ne kérdezzétek miért, fogalmam sincs, de ez van. Amúgy én alapból nem ítélem el a melegeket, de ott már gáz van, ha nem meri felvállalni a másságát. Mert én elég meleg embert ismerek, és róla lerí, hogy az! Szerintem. Meg még állítólag fél magyarország szerint...
Már ne is haragudj, de fél Magyarországnyi ember nem is ismer. Ha meg női lelkületű ember, és a lányokat szereti, akkor mondhatjuk rá, hogy leszbikus? És a melegekre meg még inkább jellemző, hogy a nők mellét/fenekét fogdossák, ne kérdezzétek miért, fogalmam sincs, de ez van. Amúgy én alapból nem ítélem el a melegeket, de ott már gáz van, ha nem meri felvállalni a másságát. Mert én elég meleg embert ismerek, és róla lerí, hogy az! Szerintem. Meg még állítólag fél magyarország szerint...

2011. augusztus 09. 01:21
![]() |
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 ![]() |
Mellesleg, milyen ember az, aki hagyja, hogy a testvére, pláne fiú testvére fogdossa a melleit? Nekem bátyám vagy öcsém megfogná a mellemet, úgy pofán vágnám, hogy csillagokat látna!

2011. augusztus 09. 09:02
![]() |
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1578 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 ![]() |
Olyan Lambertes ezen a fotón.Lehet h nem tudja és az...de lehet,h nem meri felvállalni.Nem is kell!Látjuk amit látunk,mindenki megtudja ítélni,hogy szerinte az-e,bár felesleges: minek ítélkezni?Nézzünk magunkba inkább...
2011. augusztus 09. 11:41
![]() |
Adrirexivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 154 Csatolások: 12 Azonosító: 138922 ![]() |
Ha még csak alapozót rakna föl esetleg pár bőrhibára azt még megérteném de nem ennek ki van húzva a szeme meg szempillaspirál is van rajta meg szemhéjpúder is...xdxd tuti meleg
2011. augusztus 09. 12:32
![]() |
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 ![]() |
Itt mindenki írja, hogy ismerje már be, gáz, hogy tagadja, stb. Ha beismerné, akkor megint jönne az, hogy csak divatból mondta ezt, hogy jobban figyeljenek rá meg hogy ma már mindenki ezt mondja a hírnév érdekében. Meg mernék rá esküdni, hogy így lenne.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!