Nikita — Új sorozat a Viasat 3-on!
2011. augusztus 18. 17:37
![]() |
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 425 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 ![]() |
bizti jó :9
2011. augusztus 18. 17:37
![]() |
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 425 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 ![]() |
*

2011. augusztus 18. 17:43
![]() |
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 ![]() |
Én már az első évadot végignéztem - olyan két nap alatt bedaráltam, szóval gondolom nem kell mondanom, hogy imádom. Igazából először nem számítottam valami jóra, de pozitívan csalódtam.
Ami a szinkront illeti... szerintem elég rossz lett, nekem legalábbis nem tetszik. Bár amúgy sem rajongok a szinkronizálásért. Meg én már a második évadot várom nagyon!
Ami a szinkront illeti... szerintem elég rossz lett, nekem legalábbis nem tetszik. Bár amúgy sem rajongok a szinkronizálásért. Meg én már a második évadot várom nagyon!
2011. augusztus 18. 18:46
![]() |
Beatrix0921visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 470 Csatolások: 36 Azonosító: 153706 ![]() |
Biztos jó lesz
2011. augusztus 18. 20:02
Én már az elejétől fogva néztem felirattal
egész jó sorozat ^^

2011. augusztus 18. 22:05
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12377 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (Toxic @ 2011.08.18. 20:16)
Remélem nem fog bele esni valami másba, de az sem baj, mert biztos fenn lesz az interneten is valamikor. A lényeg, hogy MAGYARUL!ˇˇ
Magyarul? Vétek. Nem csak ezt, de bármit nézni. Az elmúlt 15 évben a szinkronszakma olyan híg és olyen mélyrepülésben van, hogy nem érdemes. Ugyanazok a hangok minden filmben, jellegtelen, hangsúlytalan szinkronok. elmondják a szöveget anélkül, hogy látnák egyben, hogy miről van szó. Kalap kaki amikor egy évadot leszinkronizálnak 5 nap alatt, mert drága a studió, drága a szinkronszínész - az eredmény meg olyan is.
2011. augusztus 18. 23:28
![]() |
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 ![]() |
Idézet (carly @ 2011.08.18. 20:39)
hát én tuti nem fogom nézni , emiatt a sorozat miatt nem lesz a Hellcatsnek 2.évada -.- pedig az sokkal jobb mint ez a hülye nikita
Hidd el, én is így volt vele. Én is emiatt nem akartam megnézni, de végül mégis megtettem és meg is értettem, hogy miért ennek a sorozatnak adtak második esélyt. Szerintem nem kell elítélni emiatt, főleg úgy, hogy a kommentedből ítélve, még egy részt sem láttál - javíts ki, ha tévedek.
_ToTo_-val pedig egyetértek. A szinkron csak elrontja az egészet.

2011. augusztus 19. 12:56
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
De jó!! Köszi a cikket, mert magamtól sosem jöttem volna rá, hogy majd játszák a Viasaton. Pedig már régóta szemezek ezzel a sorozattal. Egyébként Tv-ben csak az ismeretterjesztő műsorokat szoktam nézni a National Geographic-on vagy a Discoveryn, de a Comedy Central is nagy kedvenc! =D
2011. augusztus 19. 12:58
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.18. 16:21)
A 3. legnézetteb adó már jó ideje a Film+ és nem a Viasat. Ez a sorozat pedig nem 'feldolgozás' hanem a mozifilm történetét viszi tovább ...
Mentségemre szolgáljon az, hogy szinte mindenhol az van írva, hogy ez egy Nikita feldolgozás, valamint sajnos az 1990-es mozifilmhez még nem sikerült hozzájutnom.Így tehát az esetleges hibás információért elnézéseteket kérem, mert nem tudtam, hogy ez a mozifilm történetét viszi tovább. Viszont én úgy tudom, hogy Magyarország harmadik legnézettebb csatornája a Viasat3. Én az alapcsomagba vagyok benne és nincs lehetőségem olyanokat nézni, mint a Film+ vagy a Cool, hiszen az RTL és a TV2 mellé nem szolgáltatják ezt a csatornát, max akkor, hogyha az ember egy csomaggal feljebb vált. Én nem nézek tévét szinte semennyire, néha átkapcsolok az AXN-re, de egyébként nincs szükségem rá. Ha esetlegesen ez is téves információ, akkor elnézést, de tegnap több embert is megkérdeztem az ismerőseim közül és mindenki a Viasat3-at mondta. Most, hogy valóban az-e tényleg, ki tudja, bár a cikkemnek nem is ez a főtémája, úgyhogy tökre elhanyagolható szerintem.
Idézet (carly @ 2011.08.18. 20:39)
hát én tuti nem fogom nézni , emiatt a sorozat miatt nem lesz a Hellcatsnek 2.évada -.- pedig az sokkal jobb mint ez a hülye nikita
Szerintem meg a Hellcats volt marhaság. Pompom lányokról szólt, bocs, de lazán egy Hajrá csajok 25 ezredik változata volt szerintem.

Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Oscar-díjátadó 2023: így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen
Oscar-díjátadó 2023: így jelentek meg a sztárok a vörös szőnyegen
Sok-sok különleges outfit.