Vastag Tomi megrémült a lótól
2011. augusztus 30. 21:00
A ló nem dob le senkit, ha megfelelően lovagolják. Egy nyers, belovagolatlan csikó egyértelműen szilajabbnak érzi magát, de ő sem kifejezetten ledobni próbál, inkább a friss élményt furcsállva teszteli az erejét. De nem hiszem, hogy egy betöretlen lóra ültették volna
Persze, mindenkinek lehetnek félelmei, de a lovak, csak úgy a semmiből nem dobálnak embereket. Ha megbokrosodik, akkor sem a lovast próbálja eltávolítani, hanem gyakorlatilag menekülni próbál. Tehát ez esetben Tomi elég idétlen kijelentést tett, ami szerintem minden lovasember szemét szúrhatja egy kicsit. Megértem én hogy új volt neki, félelmetes, de ne nyilatkozzon úgy, hogy nem is ért a témához.

2011. augusztus 30. 21:33
a lovak egyáltalán nem kiszámíthatatlanok, egy tapasztalatlan embert nyílván nem ültetnek rá egy frissen betört csikóra egy idősebb ló már nem dobja le a lovasát

2011. augusztus 30. 21:41
![]() |
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 ![]() |
Valahogy nekem se a szívemcsücskei a lovak teljesen megértem Tomit.Kíváncsi vok az új dalra remélem,hogy jó lesz.
2011. augusztus 30. 21:41
![]() |
Graceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159243 ![]() |
"Sosem lehet tudni,mi jár a fejében".Nem,tényleg nem,de ez felfedezhető a többi érző-élő élőlénynél is.A ló nem egy szörny,ha emberséges,barátságos módon viszonyulnak hozzá,nem dob le,főleg nem egy nyugodt,rendesen belovagolt ló.A lovaglásnál benne van a pakliban,hogy leesünk a lóról,ugyanis a ló több zavaró tényezőtől is megijedhet...szerintem,ha valaki vállalja,hogy ezek ellenére is lóra ül,az ne panaszkodjon.Még a legnagyobb lovasok is többször leestek életükben a lovukról,mert egyszer le KELL.Enélkül nincsen... A lovak gyönyörű,intelligens állatok,a lovaglás gyönyörű sport,csak meg kell találni az összhangot,ami lehet,hogy több ideig is eltarthat.De hogy ebből miért kell hírt csinálni??
2011. augusztus 30. 21:49
![]() |
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 ![]() |
nem kell félni, ha félsz megérzi...

2011. augusztus 30. 21:49
![]() |
Nickyyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 159209 ![]() |
A lovak tényleg nagyon szép és inteligens állatok de a menekülés a vérükben van ezért nagyon könnyen megijednek ezért történhetnek balesetek de ez bárkivel megeshet aki lóra ül!!!DE azért naon várom a klippet

2011. augusztus 30. 21:55
nem a ló a kedven állatom, de nem félek tőle XD
hatalmas lehetett ott lettem volna xD
hatalmas lehetett ott lettem volna xD
2011. augusztus 30. 22:46
![]() |
beebee9858új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 158963 ![]() |
óóóó te jó ég micsoda vadállat... (póni baszod... póni!!!)

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!