Starity

Lady Gaga illegálissá tenné a gúnyolódást

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 23. 08:06 #1
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1451
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Miután a 14 éves biszexuális James Rodemeyert osztálytársai addig cikizték, hogy öngyilkosságot követett el, az énekesnő bevezetettné, hogy büntessék azokat, akik kigúnyolják társukat. Gaga magával az elnökkel találkozna, hogy megtárgyalják a dolgokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. szeptember 23. 08:20 #2
Cuki baba
Cuki baba
Never say never

StátuszHajrá Hollywood!!!
Hozzászólás: 1873
Csatolások: 2
Azonosító: 129122
van benne valami
2011. szeptember 23. 08:21 #3
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Annyira irigylem a sztárokat néha, nincs nagyobb problémájuk, mint lehetetlen dolgokat lehetővé tenni. Olvastam, hogy mit csinál a gyerek, de az ember ilyen, gúnyolódik ha akar, az ilyet nem lehet betiltani vagy illegálissá tenni 110.gif Sajnálatos ami történt és elhiszem, hogy rossz, ha valakit egyfolytában cikiznek, de ez akkor sem kellett volna hogy indokot adjon az öngyilkosságra. A cikizés, gúnyolódás mindig volt, van és lesz, ez ellen sem Gaga, sem Obama de még az Atya Úristen sem tud mit tenni mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, _ToTo_, An_d_a, Glamster
2011. szeptember 23. 08:21 #4
klaudia15
klaudia15
Black Veil Brides Army<3<3

StátuszBlack Veil Brides<3<3<3<3my heros
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 28
Azonosító: 141249
igaza van gagának!!!!!!!!
2011. szeptember 23. 08:26 #5
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy sajnálatos, hpgy ide jutott a világ!
2011. szeptember 23. 08:31 #6
- törölt felhasználó -    
Mélységesen fel vagyok háborodva, és szörnyen megrázott James halála. Fogalmam sincs mikor fog változni a társadalmunk. Felháborítónak tartom, hogy olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akik egyszerűen a halálba üldözik társukat, csak mert homoszexuálisnak született. Annyiszor feltettem már a kérdést, hogy ezekben a nagy intelligenciájú emberekben, mi játszódik le? Miért okoz nekik fájdalmat, az hogy valaki a saját nemét szereti? Undorító és szomorú. Gagának és a többi sztárnak is, akik kiállnak az elfogadásért nagyon szurkolok, remélem eredményes lesz a harc.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. szeptember 23. 08:36 #7
- törölt felhasználó -    
Jamey* elnézést...
2011. szeptember 23. 08:40 #8
- törölt felhasználó -    
szomorú ami James-szel történt...és én is elítélem legalábbis nem szeretem a gúnyolódókat, de sajnos ez nem így megy,hogy mondjuk nekik,hogy "fejezzétek be!" és többet már nem is csinálják...nem is értem mi vezeti idáig őket,hogy gúnyolódjanak másokon,mert eltér a társaitól pl: homoszexuális,szegény vagy legyen bármely más ok semmi joga senkinek sem csúfolni mást...hiszen a csúfolódókkal is előfordulhat,hogy később Őt fogják majd gúnyolni,akkor szerintem neki sem fog tetszeni,csak az a baj,hogy erre nem gondol akkor,amikor mást gúnyol ki,hogy "mi lenne,ha én lennék helyébe?"...
2011. szeptember 23. 09:06 #9
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Miért nem inkább a gúnyolódókat ölte meg? Mégsem önmagát akkor.
2011. szeptember 23. 09:08 #10
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Szerintem ezt nem lehet betiltani... Igaz, hogy helytelen, de hogy tudnák szabályozni. Sokszor poénból, és nem szánt szándékkal, bántásból piszkáljuk az embereket.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 23. 09:34 #11
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
szerintem se lehet betíltani :S nincs megoldás.most mindnekire ráállítanak egy csipogó félét v nemtom,és ha gúnyolódik akkor csipog majd azoknak akik ellenörzik? biggrin.gif nemtom. de annyira szemét dolog,és gusztustalan :/
2011. szeptember 23. 10:12 #12
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Végre nem a botrányos viselkedéséről szól a cikk. smileeee.gif
Szép gesztus, hogy be akarja tiltani, de szerintem ez lehetetlen. Ellenőrizni sem tudnak mindenkit, mindenhol... mert nem csak iskolában van gúnyolódás unsure.gif
2011. szeptember 23. 10:22 #13
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Ismét kampányol Gaga. Remek. Szerintem ez az elsőre szimpatikusnak tűnő lépés is része annak a manipulációs hadjáratnak, amit az ügynökei és a pénzhajhászok csinálnak már jó ideje. Felszólalhat ez ellen, érezhet együtt, ezzel nem lenne baj, de már megint túlzásokba esik. Nincs olyan ember, akit ne gúnyoltak volna gyerekkorában. Amennyit engem piszkáltak általánosban, már rég tele kellett volna zabálnom magam patkányméreggel! A gyerekek gonoszak, és ez ellen sem az elnök, sem Gaga nem tehet semmit, főleg nem törvénykezéssel, és ezt Gaga is jól tudja, csak már megint szeretett volna valami nagyot és hangzatosat mondani. Törvény tiltja a lopást, a gyilkosságot, a nemi erőszakot, mégis megtörténnek ezek a dolgok nap mint nap. A gúnyolódás, piszkálás pokollá teheti egy fiatal életét, ezt tény, de a sulinak egyszer vége lesz és a legtöbben normális felnőttek leszünk. Azt meg külön nem értem, hogy egy 14 éves fiú hogyan állíthatta azt magáról biztosan, hogy ő biszexuális, mikor még azzal se nagyon kellett volna tisztában lennie, hogy ez a szó mit jelent. Neki még nagyon nem ezzel kellett volna foglalkozni ennyi idősen. Beteg ez a világ, én mondom.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, lpmaskmancick, _ToTo_, An_d_a, Glamster
2011. szeptember 23. 10:24 #14
Picúr
Picúr

StátuszHellooo oo o! :)
Hozzászólás: 979
Azonosító: 131086
Mikor megláttam ezt a cikket kicsit meglepődtem mert láttam h Lady Gaga van benne és vmi normális dologról írnak. Általában ha egy cikket látok Ladyről az mindig vmi hülyeség vagy botrány. De ez nagyon szép tőle. Remélem mostmár csak ilyen szép gesztusokat/húzásokat hallunk tőle biggrin.gif
2011. szeptember 23. 10:28 #15
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.23. 10:22)
Ismét kampányol Gaga. Remek. Szerintem ez az elsőre szimpatikusnak tűnő lépés is része annak a manipulációs hadjáratnak, amit az ügynökei és a pénzhajhászok csinálnak már jó ideje. Felszólalhat ez ellen, érezhet együtt, ezzel nem lenne baj, de már megint túlzásokba esik. Nincs olyan ember, akit ne gúnyoltak volna gyerekkorában. Amennyit engem piszkáltak általánosban, már rég tele kellett volna zabálnom magam patkányméreggel! A gyerekek gonoszak, és ez ellen sem az elnök, sem Gaga nem tehet semmit, főleg nem törvénykezéssel, és ezt Gaga is jól tudja, csak már megint szeretett volna valami nagyot és hangzatosat mondani. Törvény tiltja a lopást, a gyilkosságot, a nemi erőszakot, mégis megtörténnek ezek a dolgok nap mint nap. A gúnyolódás, piszkálás pokollá teheti egy fiatal életét, ezt tény, de a sulinak egyszer vége lesz és a legtöbben normális felnőttek leszünk. Azt meg külön nem értem, hogy egy 14 éves fiú hogyan állíthatta azt magáról biztosan, hogy ő biszexuális, mikor még azzal se nagyon kellett volna tisztában lennie, hogy ez a szó mit jelent. Neki még nagyon nem ezzel kellett volna foglalkozni ennyi idősen. Beteg ez a világ, én mondom.

Talán tényleg együtt érez vele, de maradhatna inkább csendben, mert Amy Winehouse-nál is ezt csinálta. Micsoda világot élünk, hogy már egy halottból is csak a pénzt akarjuk kihúzni. dry.gif Szánalmas.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 23. 10:43 #16
- törölt felhasználó -    
Mikor Amy Winehouse meghalt, Gaga csak róla nyilatkozott, tele voltak vele az újságok. Addig meg le se sz@rta. Szegény tizenéves fiúból is hírverést, pénzt akar kicsikarni. Persze, a gúnyolódás nem szép dolog, de gondoljunk bele, mióta megjelent Gaga Born This Way-e, azóta mindenki melegnek, vagy biszexuálisnak vallja magát. Gaga egy forradalmat indított el, miszerint nyugodtan vállaljuk fel magunkat, és sz@rjuk le a következményeket. Ez nem helyes. Mindennek vannak következményei, és oké, felvállalod magad, de ne olyan szinten, mint ez a szegény srác. Tizennégy évesen nem tudom mit várt, a mai tinitársadalomra tekintve. Jöhetnek a "kis szörnyecskék" piszkálni, engem nem érdekel, Gaga csak a hírverését csinálja az egészet. Pár millió nézővel gyarapítja a klipjeit, plusz csomó pénz jön be neki az újságok miatt is. Nekem ez a nő olyan unszimpatikus, hogy az határtalan. Igen, jó lenne, ha betiltanák a gúnyolódást, de még Gagának sincs akkora hatalma, hogy ez megtegye. És ha esetleg életbe lép ez a "törvény", akkor ha valaki beszól a másiknak azt kivégzik, vagy mi? Beteg egy világ ez, az tény, de Gaga ezzel messzire ment. Ekkora hatalma még neki sincs, a szegény tizennégy éves srácot meg nem kéne reklámnak használni. Szánalmas, hogy egyesek mindent megtesznek a hírnévért és a pénzért dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, lpmaskmancick, _ToTo_, Pandus, thunderbird, Glamster
2011. szeptember 23. 10:46 #17
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Betiltani a gúnyolódást akkora abszurdum, hogy ezzel még Lady Gagának is tisztában kell lenni. Egy 14 éves fiú öngyilkos lett, és Gaga megint csak a szenzáció hajhászásra megy. Egyszerűen én ezt nem értem. Nagyon sajnálom a srácot, de ez a világ sajnos ilyen, fel kell magunkat vértezni a sok rosszindulatú ember ellen, mert máskülönben nem megy. Valószínűleg szegény eleve érzékenyebb lelkületű srác volt. Gagának inkább részvétet kellene nyilvánítania a családnak, és az emberek elfogadásra, toleranciára felszólítani, és hogy tiszteljék embertársaikat. Ennek lenne értelme, mert ha csak egy ember is miatta hagyja abba a gúnyolódást, akkor már felbecsülhetetlen értékű dolgot hajtott végre. De az ilyen teátrális kijelentések semmire sem jók, kíváncsi lennék az elnök képére, ha Gaga valóban ezzel fordulna hozzá, amiből szerintem egyébként egy szót sem gondolt komolyan. Páran megint majd elalélnak a nagylelkűségétől, és egyszerűen csak nem akarnak vagy képtelenek ezen kijelentések mögé nézni. Egy 14 évesen önmagát biszexuálisnak tartó srác véget vetett életének, mert nem bírta elviselni társai gúnyolódását. Erről kéne szólnia az egésznek, nem pedig Gagáról.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Pandus
2011. szeptember 23. 11:36 #18
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (itsmedemz @ 2011.09.23. 10:43)
Mikor Amy Winehouse meghalt, Gaga csak róla nyilatkozott, tele voltak vele az újságok. Addig meg le se sz@rta. Szegény tizenéves fiúból is hírverést, pénzt akar kicsikarni. Persze, a gúnyolódás nem szép dolog, de gondoljunk bele, mióta megjelent Gaga Born This Way-e, azóta mindenki melegnek, vagy biszexuálisnak vallja magát. Gaga egy forradalmat indított el, miszerint nyugodtan vállaljuk fel magunkat, és sz@rjuk le a következményeket. Ez nem helyes. Mindennek vannak következményei, és oké, felvállalod magad, de ne olyan szinten, mint ez a szegény srác. Tizennégy évesen nem tudom mit várt, a mai tinitársadalomra tekintve. Jöhetnek a "kis szörnyecskék" piszkálni, engem nem érdekel, Gaga csak a hírverését csinálja az egészet. Pár millió nézővel gyarapítja a klipjeit, plusz csomó pénz jön be neki az újságok miatt is. Nekem ez a nő olyan unszimpatikus, hogy az határtalan. Igen, jó lenne, ha betiltanák a gúnyolódást, de még Gagának sincs akkora hatalma, hogy ez megtegye. És ha esetleg életbe lép ez a "törvény", akkor ha valaki beszól a másiknak azt kivégzik, vagy mi? Beteg egy világ ez, az tény, de Gaga ezzel messzire ment. Ekkora hatalma még neki sincs, a szegény tizennégy éves srácot meg nem kéne reklámnak használni. Szánalmas, hogy egyesek mindent megtesznek a hírnévért és a pénzért dry.gif

Undorító más halálából pénzt és figyelmet kicsikarni mellow.gif

Felháborító, hogy sokan ennyire felvállalják. Vállalják fel persze, de ne essünk át a ló másik oldalára. Eddig is voltak a történelemben meleg és biszexuális emberek, még sem lettek öngyilkosok meg cikizték őket halálra. Ráadásul egy olyan emberre hallgatnak aki a természetességet és egyediséget hirdet, miközben más sztárok ruháit és 'stílusait' nyúlja le. Terjeszti az igét, hogy fogadd el magad, mikor ő is fogyókúrázik, mert Hollywoodban ez a menő és ezt kell csinálni. wtf.gif Plafon tele van már azokkal a hírességekkel, akik ugyanezt terjesztik, mégsem akarnak 'kilógni' a sorból, és megtesznek mindent, átgázolnak mindenen és mindenkin, a cél, profit és nagyobb lemezeladás érdekében.
Majd ha Kate Winslet példáját követi és nem áll be a sorba a többi műanyag csontkollekció mellé, diétázza magát halálra, nem nyúl másoktól show elemeket és ruhákat, akkor elhiszem neki, addig nem. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: itsmedemz, Pandus, thunderbird
2011. szeptember 23. 11:44 #19
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Igen, ott az igazság, Gaga mindent marketingfogásnak tekint, de ő maga is egy jól megtervezett, kiszámított, pénzhajhász médiajelenség. Meg kampányol minden mellett, mi ő most akkor? Énekesnő vagy politikus? Jó lenne, ha végre eldöntené.
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, _ToTo_, ophely88, thunderbird
2011. szeptember 23. 11:56 #20
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12537
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Erre megint azt tudom írni, amit már a káros a tv meg a filmek témában is. A másik millió ember akit csúfolnak, ugratnak, cikiznek miért nem lesz öngyilok???
Más források szerint egyébként a gyerek nem is volt biszexuális egyáltalán.
Ezt nem lehet mérni, kimutatni sem ellenőrizni, mert majd mindenki feljelent mindenkit ha furcsán néz rá. Elképzelem ahogy a futballbírót anyázza 40.000 ember a stadionban és vaknak nevezi, mert elnézett valamit és majd a bíró feljelent 40.000 embert mert csúfolja. Gaga ne unatkozz ennyire már, Obamának kissebb gondja is nagyobb ennél.
Szerintem még a találkozóra sem fog sor kerülni, de ha mégis és valami csoda folytán (ami úgy se lesz) lesz egy ilyen vagy hasonló törvény az USA-ban még mindig megette a fene az egészet, mert a világ többi részén ez senkit nem érdekelne. Vagy Gaga végigjárja az összes elnököt és vezetőt a világ minden táján? Kezdje Afganisztánban - ott aztán akad bőven Tálib öngyilkosjelölt, mert amerika csúfot űz belőlük - tegyen ez ellen. 110.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, thunderbird, Glamster
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok