Hazugságvizsgálat egyszerűen
2011. október 01. 16:39
![]() |
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 ![]() |
Nagyon jó cikk lett!
Általában észre szoktam venni, ha hazudnak nekem.
Értelmetlen, idióta, cseppet sem hihető hazugságokkal úgy fel lehet engem idegesíteni.
Ha már valakinek van képe ahhoz, hogy a pofámba hazudjon, legalább csinálja jól! xD

Általában észre szoktam venni, ha hazudnak nekem.
Értelmetlen, idióta, cseppet sem hihető hazugságokkal úgy fel lehet engem idegesíteni.

Ha már valakinek van képe ahhoz, hogy a pofámba hazudjon, legalább csinálja jól! xD
2011. október 01. 16:44
Én nem tudok hazudni
Mindig elkezdek mosolyogni vagy nevetni.

2011. október 01. 16:48
NAGYON JÓ CIKK TÉNYLEG!DE ISMEREM EZEKET A JELEKET!!!!

2011. október 01. 16:54
Jó cikk, bár ezeknek a nagy részét már magamtól kitapasztaltam.
Egyébként, csak úgy egy kérdés: mi van akkor, ha Pinokkió azt mondja, hogy "az orrom nőni fog"?

2011. október 01. 16:54
ez az orros dolog ez tetszik XDXDXD
nagyon jó cikk
nagyon jó cikk

2011. október 01. 16:58
ha én hazudok arra ritkán jönnek rá, tehetséges vagyok
Na de nem szoktam csak ha muszáj

2011. október 01. 17:27
![]() |
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 ![]() |
Szerintem hazudáshoz egy tehetség kell, de nem célszerű mert túl bonyolult. Nekem ez a véleményem. Én mondjuk nem tudok olyan "nagyot" hazudni, mert mindig elröhögöm magamat.
2011. október 01. 17:50
![]() |
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 ![]() |
jó a cikk
én meg arról hallottam, hogy mikor valaki hazudik, sokszor keresztbe teszi a kezét vagy a lábát, mert így 'védekezik'...amúgy tényleg elég nehéz hazudni...

2011. október 01. 17:59
![]() |
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 ![]() |
Jó cikk
Egyébként én nem tudok hazudni, mert mindig röhögnöm kell, meg amúgyse lenne semmi olyan amibe hazudnék, a családomnak és a barátaimnak mindent elmerek mondani így nincs értelme hazudni. És a hazugság úgyis mindig kiderül, legalábbis legtöbb esetbe...

Egyébként én nem tudok hazudni, mert mindig röhögnöm kell, meg amúgyse lenne semmi olyan amibe hazudnék, a családomnak és a barátaimnak mindent elmerek mondani így nincs értelme hazudni. És a hazugság úgyis mindig kiderül, legalábbis legtöbb esetbe...
2011. október 01. 18:05
![]() |
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 ![]() |
Amikor hazudok,egyiket se csinálom.

2011. október 01. 18:15
![]() |
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 ![]() |
Nagyon tetszik bár én mindig anyu előtt szoktam füllenteni.
2011. október 01. 18:16
![]() |
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 ![]() |
Jó lett a cikk, és teljese igaz ami benne van!
Nem hiszem, hogy erre büszkének kéne lennem de valljuk be mindenki szokott néha lódítani, és nekem eddig mindig úgy sikerült, hogy az illető nem jött rá, lehet, hogy szerencse kérdése is volt... De a kényszer mosoly néha nálam is előfordul....
Nem hiszem, hogy erre büszkének kéne lennem de valljuk be mindenki szokott néha lódítani, és nekem eddig mindig úgy sikerült, hogy az illető nem jött rá, lehet, hogy szerencse kérdése is volt... De a kényszer mosoly néha nálam is előfordul....

2011. október 01. 18:20
![]() |
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 ![]() |
szerintem vannak kivételek.
én pl. mikor zavarban vagyok, akkor én is levörösödök, kicsit dadogok, megváltozik a hangom, mindenfelé nézek és babrálok a karkötőmmel vagy a gyűrűmmel. akkor én már hazudok?
de amúgy hasznos, legközelebb én is megfigyelem. bár így olvasva visszaemlékszek pár dologra, pl. nekem van egy ismerősöm aki mániákusan hazudgál (nem vagyok vele annyira jóba) és pl. mikor azt mondta hogy meghalt a mamája, mosolyogva mondta, egyfolytában így a mutatóujjával megpiszkálta az orrát és lefelé nézett. aztán kiderült pár nappal később hogy él... nemtudom minek mondta, sztem hogy sajnáljam
jó cikk
bár én beletettem volha hogy pl. a hazugságvizsgáló gép úgy szűri le a hazugságot, hogy ilyenkor egy érdekes stressz féle érzéstől megemelkedik a pulzus, néhány izom összerándul stb. mert ez is érdekes, meg az is, hogy hogy lehet becsapni
egy ilyen műsorban egy pasi betudta csapni azzal, hogy mikor kérdezett valamit, magában úgy csinál mintha nem is azt kérdezte volna, hanem egy olyat amire nem lenne hazugság igazságot mondani.. na jó ezt jólmegmondtam
na mindegy
én pl. mikor zavarban vagyok, akkor én is levörösödök, kicsit dadogok, megváltozik a hangom, mindenfelé nézek és babrálok a karkötőmmel vagy a gyűrűmmel. akkor én már hazudok?
de amúgy hasznos, legközelebb én is megfigyelem. bár így olvasva visszaemlékszek pár dologra, pl. nekem van egy ismerősöm aki mániákusan hazudgál (nem vagyok vele annyira jóba) és pl. mikor azt mondta hogy meghalt a mamája, mosolyogva mondta, egyfolytában így a mutatóujjával megpiszkálta az orrát és lefelé nézett. aztán kiderült pár nappal később hogy él... nemtudom minek mondta, sztem hogy sajnáljam
jó cikk

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!