Hazugságvizsgálat egyszerűen
2013. augusztus 23. 22:15
![]() |
kármen366Ez a szöveg fog megjelenni a neved alatt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 2009 Csatolások: 140 Azonosító: 207955 ![]() |
Én úgy szoktam hazudi mint a víz folyás. Senki se venné észre hogy nem mondok igazat. De a barátaimnak sose. Azoknak mindig igazat mondok mint például ezen az oldalon a legjobb barátom Byee!
2013. augusztus 25. 11:29
![]() |
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 ![]() |
Én is már sokszor hazudtam, de én úgy mondom mintha a teljes igazság lenne!!Talán néha elröhögöm magam, de amúgy nagyon jól csinálom
Hát haudni tudni kell!! Az egyik barátnőm, folyton csak hazudik, és azthiszi hogy nem veszem észre!! Mert ugyanzezeket szokta csinálni!!! Ő ilyenkor kapkodja a levegőt és sóhajtozik, meg elnyújtja a szavakat, és úgycsinélom mintha elhinném, de nem, nem hiszem el, és néha le is szólom érte!!!

2013. november 06. 17:35
![]() |
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 ![]() |
Én mindig úgy hazudok ahogy beszélek,nem csinálok semmit. És kb. 0,5 másodperc alatt találok ki csomó hazugságötleteket. Én azt utálom amikor a nővérem röhögve kérdezget,én is elnevetem magam és azt hiszi hogy hazudok!

2014. április 17. 12:40
![]() |
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 ![]() |
Hát,én nem nagyon szoktam hazudni..vagy mégis?

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.