A TabuTv riportere egy benzin gazdaságos eseményen találkozott a Sugarloaf zenekarral, akik beszámoltak az új videoklipjük visszhangjáról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mindenki megsértődött a Sugarloaf klipjén
2011. október 11. 13:01
engem apszolut ce nem édekel mindenkinek a klipjét kiszokták figurázni nem lepödék én már semin se meg .most ez eszt csinálta most ez azt szerintem ugyan mint bécinek a klipjét ki parodizálta a honarmirigy akkor bátknek ki lehet akinek tetszik ugy is azt mondja hogy tetszik vagy irja
2011. október 11. 13:40
![]() |
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 ![]() |
Szerintem jó lett bár amikor meghallgattam nem tetszett annyira .
2011. október 11. 13:49
Végre valaki tükröt tartott Fluor és társai elé! Szerintem egyedül ez böki a csőrüket!
Tényleg tükrözi azt az eszetlenséget amit ezek szoktak művelni a Viván.. És a sok kislány azt hiszi, hogy akkora nagy arcok és mekkora poénjaik vannak és pár nap múlva már úgy beszélnek ők is mint a tv-ben a sok majom.

Tényleg tükrözi azt az eszetlenséget amit ezek szoktak művelni a Viván.. És a sok kislány azt hiszi, hogy akkora nagy arcok és mekkora poénjaik vannak és pár nap múlva már úgy beszélnek ők is mint a tv-ben a sok majom.

2011. október 11. 14:10
![]() |
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 ![]() |
A sugarloaf nak van igaza!!
a kis tré sz@r magyar sztárocskák pedig leléphetnének innen mert senkit se érdekelnek a béna mindössze kb. 20.000 forintból álló SZINVONALON ALULI! klipjeik!!!:-@
a kis tré sz@r magyar sztárocskák pedig leléphetnének innen mert senkit se érdekelnek a béna mindössze kb. 20.000 forintból álló SZINVONALON ALULI! klipjeik!!!:-@

2011. október 11. 14:13
![]() |
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 ![]() |
húú! ezt most jól megmondtam!XD
2011. október 11. 15:23
![]() |
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 ![]() |
ez a csaj simán BUTA! nem azért csinálták a klipet, h jó poén legyen, hanem mert botrányt akartak, erre utal is, az utolsó bekezdésben. üzenem: nem "behúzódtak a csigaházaikba", egyszerűen csak nem süllyednek a szintedre, csillagom!
2011. október 11. 15:29
Valószínű nem poént akartak,hanem botrányt.De valami szinten igazuk is van,nehogy már a VV-seké vagy Fluoré legyen az utolsó szó.És igen az a probléma hogy nulla tehetséggel és tudással ők is celebek.
2011. október 11. 16:05
hát valamilyen szinten várható volt hogy megsértődnek..
2011. október 11. 17:57
![]() |
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 ![]() |
Hát valahogy várható volt, hogy ki fejezik néhányan a nem tetszésüket, lehet én is nyilvánítottam volna véleményt, de itt legalább egyik féllel kapcsolatban sem megy a sárdobálás meg a harc. 
De azért Alekosz meg Éva véleményére kíváncsi lettem volna.

De azért Alekosz meg Éva véleményére kíváncsi lettem volna.

2011. október 11. 18:10
Az lett volna a durva, ha fluorítá és söpö nem sértődnek meg.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Máris Barbie baba született Margot Robbie-ról
Ryan Gosling is kapott Kent.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.