Veszélyben a Jóban Rosszban?
2011. október 28. 17:19
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
A Barátok közt jobb
2011. október 28. 21:37
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Igazából én nagyon sajnálom, hogy mostanában legtöbbször a RÉGI Jóban Rosszban idejét az Összeesküvők és az Aktív veszi el, meg tavaly például sokkal izgalmasabb is volt...
2011. október 31. 20:10
muci.huúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 154192 offline |
A Valóvilág és az összeesküvőket kellene később tenni. Inkább a Jóban Rosszban legyen hamarabb. További jó munkát. Remélem a jövőben sem hagyják az embereket Jóban Rosszban nélkül!!!
2011. november 03. 15:25
Ez igazán jó hír. Nem tudom mi olyan jó egy olyan sorozaton ahol folyamatos katasztrófákkal meg óbégatással akarnak nézőket szerezni
2011. november 29. 16:02
Adrián719visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 431 Csatolások: 35 Azonosító: 147519 offline |
Néztem hogy itt vannak olyanok akik azért nem szeretik a Jóban Rosszbant mert már nagyon sok részt le attak belőle. Hát akkor nézzék már meg a Barátok Közt című magyar sorozat epizódjait ha egyáltalán 5000 valahány részt meg tudnak nézni. Ezzel csak annyit aki nem szereti a Jóban Rosszbant akkor ne szóljon hozzá! (Csak ezzel már az a probléma hogy mindenki csak úgy százassával küldheti a rossznál rosszabb megjegyzéseket).
2011. december 13. 18:23
Csilla 8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 163739 offline |
Remélem nem lesz vége. Hiszen a Barátok közttel ellentétben ez sokkal érdekesebb és itt legalább történik is valami. Szerintem a töbség csak azért mondja, hogy a barátok közt sokkal jobb, mert ahhoz van szokva. Mellesleg egyáltalán nem igaz.
2012. január 10. 19:02
Riácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.02. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 134235 offline |
Nekem az a véleményem róla, h a Barátok közt-ben semmi érdekes nincs. Mellesleg furcsálom h amikor elmondanak 1 mondatot a nevek elé mindig odateszik h ,,a magdi anyus,, o.O szval van némi különbség a kettő között. Amúgy régen néztem a Barátok köztet, de amikor megjelent a JR akk rájöttem h ég és föld a külömbség
szval ennyi....
szval ennyi....
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.