Ha még nem merészkedtél a japán zenei világ közelébe, akkor most egy kis ízelítőt kapsz a legjobb japán popénekesnőkről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt japán énekesnő, akiket meg kell ismerned
2011. november 21. 13:07
![]() |
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 ![]() |
Utálom Japánt kiráz tőle a hideg, a nyelv egyszerűen ronda, és kitudja meik pillanatban lesz földrengés,esetleg hurrikán.....vagy cunami?Az emberek(tudom nem tehetnek róla) undorítóan néznek ki, nincs egyéniségük mindegyiknek csak ugyanolyan nyúzott feje.Szinte minden állat védett ott mert csak ölik le a bálnákat és minden más állatot az okosok.A zenék is ugyanolyan unalmasak mint az emberek.Eszik a macskákat a kutyákat, béka lét isznak és ki tudja mi
a sz*rt nem esznek?Ki nem állhatom ezt a helyet nem értem mért akar mindenki ki jutni oda!
I
a sz*rt nem esznek?Ki nem állhatom ezt a helyet nem értem mért akar mindenki ki jutni oda!
I
2011. november 21. 13:44
![]() |
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 ![]() |
TbRéku tudod a japánok is mondhatnának elég szar dolgokat Magyarországról...szerintem ne ítélkezz afelett, amit nem ismersz. én imádom Japánt és kész.

2011. november 21. 13:49
![]() |
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 ![]() |
Nem vagyok nagyon oda a japánokért és a zenéjükért sem.De amúgy ha észrevesszük, szinte minden kínai közt sok a hasonlóság, így a japánok sem maradhatnak le.Én nem az éghajlatuk miatt vagy a szokásaik miatt ítélem el őket, sőt nem is ítélem el őket, csak hát.. valahogy velük nem szimpatizálok és a nyelvük sem jön be, de viszont pár japán modellre mondom azt, hogy: szimpi

2011. november 21. 13:53
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 ![]() |
Idézet
De amúgy ha észrevesszük, szinte minden kínai közt sok a hasonlóság
A japánok japánok, nem kínaiak.

Amúgy nekem sem jön be ez a stílus, az viszont tény, hogy sokuknak remek hangjuk van. Ráadásul az ázsiai nők olyan kortalanok. Nehéz megmondani, hogy 15 vagy 35 éves-e egy szép koreai lány.

Azt is elmondanám, hogy a japánok legjobb tudomásom szerint nem esznek kutyát.. azok a kínaiak...

2011. november 21. 13:54
Igazából engem sosem vonzott a keleti világ, sem a japán, sem a koreai, a kínai meg éppenséggel taszít. Igen, vannak előítéleteim, a zenéjüket meg nem akarom megismerni, úgy vagyok vele, hogy hallgassa az akinek annyira tetszik, de engem hagyjanak békén.

2011. november 21. 14:12
![]() |
Gré145új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 154624 ![]() |
szerintem vannak jobb énekesek japánoknál mint pl:Yui,Anna Tsuchiya,Olivia Lufkin stb....
akik fel vannak sorolva nem annyira jó énekes én szerintem. akinek bejönnek ök zeneileg akkor hallgassák tovább öket. de szerintem jók a japánok is csak a ízlés mindenkinek más
akik fel vannak sorolva nem annyira jó énekes én szerintem. akinek bejönnek ök zeneileg akkor hallgassák tovább öket. de szerintem jók a japánok is csak a ízlés mindenkinek más

2011. november 21. 14:18
![]() |
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 ![]() |
Egy kivétellel mindegyiküket ismerem, de csak Ayumit szeretem igazán. A jpop-ot nagyon szeretem, szerintem nagyon jó dalai vannak mindegyik énekesnőnek, de én inkább fiúbandákat szoktam hallgatni a Johnny's Entertainment-től.
Aki meg nem szereti Japánt meg a jpop-ot az ne írjon hozzászólást.
Japán
Aki meg nem szereti Japánt meg a jpop-ot az ne írjon hozzászólást.
Japán

2011. november 21. 14:20
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 ![]() |
Megmondom őszintén, ehhez a kultúrához én sem vonzódom a legcsekélyebb mértékben sem. Nincs bajom velük egyébként, ők is emberek, de ezenkívül semmi egyéb érzésem nincs irányukba.
Az utóbbi időben itt a Starityn felbukkantak most és hogy tájékozott legyek, én is belenézek/hallgatok/olvasok a dolgokba. Viszont ezidáig még nem sikerült más műfajba belefutnom, csak az úgynevezett K-POP/J-POP az, ami fut a portálon.
Én speciel kíváncsi és vevő is lennék például az ázsiai rockzenékre. Szívesen megismerkednék ilyen előadókkal, mert a poppal, illetve az elektronikus izékkel én nem nagyon tudok mit kezdeni. De mondjuk ha lenne egy vagy két jobb rockcsapat, illetve zenész, énekes, akkor lehet, hogy hozzám is picit közelebb lehetne hozni őket.
Sőt, érdekelnének ázsiai alternatív előadók is. Miért mindig csak a pop meg az elektronikus..?
Az utóbbi időben itt a Starityn felbukkantak most és hogy tájékozott legyek, én is belenézek/hallgatok/olvasok a dolgokba. Viszont ezidáig még nem sikerült más műfajba belefutnom, csak az úgynevezett K-POP/J-POP az, ami fut a portálon.
Én speciel kíváncsi és vevő is lennék például az ázsiai rockzenékre. Szívesen megismerkednék ilyen előadókkal, mert a poppal, illetve az elektronikus izékkel én nem nagyon tudok mit kezdeni. De mondjuk ha lenne egy vagy két jobb rockcsapat, illetve zenész, énekes, akkor lehet, hogy hozzám is picit közelebb lehetne hozni őket.

2011. november 21. 14:22
![]() |
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 ![]() |
Azért még Olivia Lufkin-t, bele lehetett volna még írni.
Gyönyörű hangja van.
BoA az egyetlen közülük, akit ismerek, és szeretek.
Imádom az ilyen cikkeket, így több ember ismeri meg őket.

BoA az egyetlen közülük, akit ismerek, és szeretek.

Imádom az ilyen cikkeket, így több ember ismeri meg őket.
![]() |
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849464 Azonosító: 6038 ![]() |
Nekem nem a zenéjükkel van bajom, bár tény, hogy nem is érdekel különösebben. Az a gondom, hogy nem csak a személyeket vagyok képtelen megkülönböztetni, hanem már azt is, hogy az illető fiú vagy lány.

![]() |
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 ![]() |
Idézet (Meisan @ 2011.11.21. 13:44)
TbRéku tudod a japánok is mondhatnának elég szar dolgokat Magyarországról...szerintem ne ítélkezz afelett, amit nem ismersz. én imádom Japánt és kész.
Mért ne ismerném?Annyit olvastam róla főleg a katasztrófáikról meg a szokásaikról is sokat hallottam!És nagyon nem szimpatikusak..tőlem te szeretheted én csak elmondtam a véleményem róluk és megértelek hogy megvéded a kedvenceid de nem kértem kommentetmert nekem ez a véleményem nem fog változni szóval ha erre válaszolsz akkor nem fog izgatni.Amúgy én nem szoktam mások véleményét leszólni.Ha meg szidják a kedvenceim akkor nem érdekel hiszen én ezzel úgy vagyok hogy "nem tudják miből maradnak ki"!Szóval hagyj békén.Köszi.
2011. november 21. 15:16
Örülök hogy végre vannak Ázsiai sztárokról szóló cikkek is:DAmúgy ezek közül é csak BoA-t szeretem,pedig a többit is ismered,csak nem foglalkozokvelük.xd.De mindegyikőjük tehetséges~Japán♥
Kapcsolódó sztárok

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.