Keleti Andrea kisfia jelentkezni szeretne a tavasszal induló Csillag születikbe, amely Ördög Nóra és Lilu vezetésével fog zajlani. Egy jelentkező már biztosan van!
A teljes cikkhez kattints ide!
Keleti Andrea fia is kiscsillag lesz
2011. december 06. 18:52
Nem tudom, egy hat éves kisgyerek hogyan tud remekül sütni, de legyen... Egyébként egy ilyen kisfiút nem engednék a szülei helyébe sütni, cigánykerekezni, ágyról leugrálni. Ráér még bőven a gyerek, hogy összetörje magát.
2011. december 06. 19:41
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
hát szentem csak elfogult a kisfiával és az meg lefogja égetni magát ország világ előtt,de lehet h nem mert tényleg tehetséges, majd eldől
Én drukkolok neki, mivel tök szimpi a kis srác
Én drukkolok neki, mivel tök szimpi a kis srác
2011. december 06. 20:21
6 éves és remekül süt? Ennyire ne fényezze már!
Ha meg így nagydobra veri a dolgot, biztos beégés lesz!
Ha meg így nagydobra veri a dolgot, biztos beégés lesz!
2011. december 06. 20:27
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem még nagyon kicsi,ahoz,hogy ilyen műsorban szerepeljen.Én amúgysem értek egyet azzal,hogy gyerekek is indulhatnak tehetségkutatókban.Ennek a kisfiúnak még az ovodában/iskolában a helye és nem a Csillag születikben.Majd induljon kb.10-12 év múlva.És azokról a szülőkről is megvan a véleményem,akik megengedik a gyereküknek,hogy ilyen fiatalon részt vegyen egy ilyen műsorban.
2011. december 06. 21:20
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Azon fennakadtam, hogy 6évesen remekül süt! Hatévesen az ebédlőasztalon kívül mit keres a konyhában?!
Nem hiszem, hogy önszántából tanult volna meg 6évesen sütni... Vagy kacsa az egész és a kis srác abszolút nem tud sütni csak kitalálta,én elhiszem, hogy büszke rá, meg, hogy nagyon szereti, de ez azért már tényleg túlzás, hogy egy 6éves már süssön! Ugyan már! Ha már most ennyire fényezi, hogy jaj az ő kisfia tud sütni 6évesen, akkor szokott az lenni, hogy élesben fog pofára esni!
Nem hiszem, hogy önszántából tanult volna meg 6évesen sütni... Vagy kacsa az egész és a kis srác abszolút nem tud sütni csak kitalálta,én elhiszem, hogy büszke rá, meg, hogy nagyon szereti, de ez azért már tényleg túlzás, hogy egy 6éves már süssön! Ugyan már! Ha már most ennyire fényezi, hogy jaj az ő kisfia tud sütni 6évesen, akkor szokott az lenni, hogy élesben fog pofára esni!
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.