Hamarosan megrendezésre kerül a 17. Critics Choice-gála, ahol az idei legnagyobb alkotások mérkőznek meg egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bejelentették a Critics Choice Awards jelöltjeit
2011. december 14. 15:05
2011. december 14. 15:12
Hé!!
És a TVD, vagy valamilyen színész/színésznő belőle?

2011. december 14. 15:13
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Én már láttam ezt a listát. Meryl Streep filmje nem a Vaslady?
Nem a jónép jelölt, hanem kritikusok. Nem kell több tucat film vagy színész jelölés. Arra ott van a People's Choice Award meg mindenféle neten voksolható MTV díjátadó, itt a nagy játékosok játszanak. Bocs.

Idézet (Team Delena @ 2011.12.14. 15:12)
Hé!!

Nem a jónép jelölt, hanem kritikusok. Nem kell több tucat film vagy színész jelölés. Arra ott van a People's Choice Award meg mindenféle neten voksolható MTV díjátadó, itt a nagy játékosok játszanak. Bocs.
2011. december 14. 15:28
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.14. 15:24)
ophely88! Na igen, csak van, akinek ez nem tetszik :/ Egyébként egyetértek!
Azoknak ott van a két havonta megrendezésre kerülő MTV mit tudom én milyen díjátadók, People's Choice Awards stb. Ott lehet szurkolni nekik és szavazni rájuk az arany popcornért. Itt ez van.

2011. december 14. 15:49
Idézet (Corby @ 2011.12.14. 15:31)
wow
Miért nincs ott a TVD?

Miért nincs ott a TVD?

Mert nincs ba*dmeg! Mit rinyáltok?! Fogadni mernék, hogy nem hogy még azt sem tudod kik ezek a színészek, de azt sem hogy léteznek ezek a filmek. Szavazzatok a TVD-re a PCA-n. Éljétek ki magatokat, hogy megnyerik a mit tudom én hányadik díjukat.
Csodálkoztam hogy jelölték a legjobb akciófilmre a Hannát, mert a kritikusok iszonyatosan lehúzták - mondjuk nekem tetszett - de Saoirse Ronan nem tehetségtelen, szóval annak örülök hogy jelölték a legjobb fiatal színész kategóriában.

2011. december 14. 17:50
ophely88!
Ezt ne nekem mondd, hanem azoknak, akik itt rinyálnak, h miért nincsen TVD! Engem az a sorozat baromira hidegen hagy
Ezt ne nekem mondd, hanem azoknak, akik itt rinyálnak, h miért nincsen TVD! Engem az a sorozat baromira hidegen hagy

2011. december 14. 18:06
![]() |
ophely88time lady |
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.14. 17:50)
ophely88!

Nekik hiába mondom. Tudom, hogy neked jó ízlésed van ám

2011. december 14. 18:09
![]() |
Glamster#IndigoChild ☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3209 Csatolások: 10565 Azonosító: 147418 ![]() |
Ha tényleg kritikusok jelöltek, akkor a "Koszorúslányok" mi a fenét keres benne? 
Egyébként jó a lista, észrevehető a különbség az eltérőtől. A fekete hattyút pedig már nagyon meg kéne néznem

Egyébként jó a lista, észrevehető a különbség az eltérőtől. A fekete hattyút pedig már nagyon meg kéne néznem

Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!

Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Volt szerelme azonban mást választott.

Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Botrányos nyilatkozatot adott ki az exe.

Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
A rajongók úgy gondolják, hogy ex barátnőjére utal az új kinézete.

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Sokat változtak a színészek. IV. rész.