nemááárrr.... :/
komolyan vég lesz az x-faktornak vasárnap, ezt nem hiszem el... :/
Vastag Csaba és Tamás újra az X-Faktor színpadán
2011. december 15. 17:31
Kockulok vasárnap Ott ülök majd a TV előtt, viszont sajnálom, hogy vége a versenynek.
Enikő és Tibi mindenképpen megérdemlik a finálét.
Enikő és Tibi mindenképpen megérdemlik a finálét.
2011. december 15. 17:34
hátt izéééé.... én nem vagyok oda a hangjukért sőttt. de a muri enikő, és a kocsis tibi viszont megérdemli hogy ottt legyen a fináléban.
2011. december 15. 17:59
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nagyon kiváncsi vagyok hogy ki fogja megnyerni az Xfaktort
2011. december 15. 18:02
Kiváncsi leszek rá!
Már nagyon várom,hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort!
De nagyon remélem,hogy Enikő lesz az!
Már nagyon várom,hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort!
De nagyon remélem,hogy Enikő lesz az!
2011. december 15. 18:58
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Jaj már várom
Kiváncsi vagyok ,hogy ki nyer
Kiváncsi vagyok ,hogy ki nyer
2011. december 15. 19:17
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (prézli @ 2011.12.15. 19:10)
Siralmas, hogy az RTL nem tud ide rendezni egy világ/ Európa-sztárt! Aztán Malek a nagy hollywoodi producer, mi?
Szerintem ez itt most nem nyom sokat a latba. Hollyweird producer, és? Ez Simon Cowell keze nyoma, gondolom úgy ad pénzt a projektre, hogy világsztárt ne lehessen belőle kifizetni. Hiába hozná ide Miki Katy Perryt, ingyé nem jön meg a két szép szemedért, a Retek Klub pedig sajátmaga nem fog hozzátoldani. A mi X-Factorunk szerényebb és szegényebbesen néz ki, mint máshol.
2011. december 15. 19:24
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Bár Gergő a kedvencem, azt szeretném, hogy Enikő vagy Tibi nyerje meg, de inkább Enikő. Mert ők jobbak hangilag, hiába tehetséges Gergő is, és megérdemelné, de Enikő profibb.
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Tényleg továbblépett a sztár.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.