A post-industrial banda másfél éve dobta piacra első kislemezét, melyet a mai napig ingyen le lehet tölteni. Trent Reznor eleinte szeptemberre ígérte a teljes debütáló albumot, azonban a munkálatok elcsúsztak. Most már biztos: 2012 elején megjelenik a korong.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a How To Destroy Angels első albuma
2011. december 17. 00:57
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1786 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Nem is tudtam, hogy van új formációja, mondjuk én NIN-t nem szeretem, de kíváncsi leszek erre a projectre.
2011. december 17. 01:01
![]() |
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 ![]() |
Hú de jó olvasni róluk is egy cikket, köszi szépen
Jó hallani róluk is itt a Starityn. A The Space In Between számukat nagyon szeretem, talán az a kedvencem tőlük. De majd még hallgatok tőlük többet is, viszont abban biztos vagyok, hogy a zenei stílusuk nagyon tetszik.

2011. december 17. 09:06
Jaj, de jó!!! Kösz a cikket tya04!!!
Trentet és Mariqueent is imádom, Atticust meg csak velük kapcsolatban ismertem meg. A lemezt már én is vártam, ideje volt, nagyon kíváncsi vagyok a korongra!! Egyébként nem is tudtam, hogy Lazarusnak tesója lesz!!!
Gratulálok nekik!!!

2011. december 17. 10:26
![]() |
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 ![]() |
A Space In Between és az A Drowning című dalaikat imádom, leírhatatlan az egész hangulatuk, csak emellett annyira lehangolnak és nyomasztanak, hogy ritkán is hallgatom őket.
Mariqueent meg már korábban is kedveltem a West Indian Girl miatt. Kíváncsi leszek az albumra
Mariqueent meg már korábban is kedveltem a West Indian Girl miatt. Kíváncsi leszek az albumra

2011. december 17. 11:08
![]() |
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 917 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 ![]() |
Végre, végre, végre
Drága cikkíró barátnőmnek hála hogy megismertem őket, azonnal megimádtam Q bársonyos hangját, és kiderült hogy nem csak a férje hanem ő is zseniális. Az EP-n lévő számokat nagyon szeretem, várom a lemezt
A babához pedig gratulálok nekik

A babához pedig gratulálok nekik

2011. december 17. 11:50
![]() |
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 ![]() |
A várva várt cikk
Nagyon várom már az új albumot, mert bár én nem szeretem ért kedvelem őket annyira mint mondjuk a cikk írója vagy akár Bogszics, azért biztosan meghllgatom párszor az új albumot! És gratulálok az új gyermekhez

2011. december 17. 14:41
![]() |
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 ![]() |
Csodálatos hír, csak győzzem kivárni. Az EP-n lévő dalok elkápráztattak, a tökéletesség felső határait súrolják. Az albumtól sem várok kevesebbet. Drágaságom köszönet a cikkért, jó ilyet is látni starityn. A babához pedig külön gratulálok nekik

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.