Starity

A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 22. 13:10 #41
Bettyna
Bettyna
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 430
Csatolások: 58
Azonosító: 68370
Én csak nagyon ritkán sminkelem magam.smileeee.gif szerintem érdekes cikk amúgy:)
2011. december 22. 13:39 #42
csokkkko
csokkkko
visszatérő vendég
Hozzászólás: 460
Csatolások: 0
Azonosító: 152510
Én csak különleges alkalmakkor szoktam magam kisminkeltetni az anyukámmal, mert én a sminkeléshez nem értek.Mikor ki vagyok sminkelve, akkor csak enyhe szájfény, enyhe szemhéjpúder, és kevés pattanástalanító van rajtam.Amúgy csak egy-két óráig vagyok kisminkelve, utána megszenvedek a smink levakarásával.Szerintem is fő a természetesség,
az osztályomba sok lány nagyon ronda a sok
szemcerkától.úgy vagyunk szépek, ahogy születtünk!
2011. december 22. 13:42 #43
berninici
berninici
JustMe

StátuszMost épp nem gondolok semmire :D
Hozzászólás: 1290
Csatolások: 24
Azonosító: 154346
Én csak leheletnyi alapozót meg szempillaspirált használok. Nagyon nagyon ritkán mondjuk még egy kis szemceruza is belefér, de ennyi. Amúgy jó cikk lett.
2011. december 22. 13:49 #44
Dorci001
Dorci001
visszatérő vendég

StátuszNormal people scare me
Hozzászólás: 253
Azonosító: 160030
a legtöbb sztár attól szép hogy sminkeli magát de közbe tök rondák (már bocsi)
2011. december 22. 14:21 #45
- törölt felhasználó -    
jó cikk lett . és milyen igaz,naponta látok ilyen 12-13 éveseket agyonsminkelve..
2011. december 22. 14:23 #46
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 302
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
jó cikk biggrin.gif én egyáltalán nem sminkelem magam és nem is nagyon tervezem laugh.gif a smink függőséget okoz, lady gaga még abba is alszik...egyszer megnézném smink nélkül bár tudom hogy az csak a temetése napján lesz vagy még ott se... rolleyes.gif
2011. december 22. 15:39 #47
Doory
Doory
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 174
Azonosító: 160874
FELESLEGES!!!!!!!!!! smileeee.gif legalábbis én így gondolom...aki ma 12-13 éves és agyon sminkeli magát az egy két év múlva olyan ronda lesz hogy csak na...dehát ha jól esik nekik akkor csinálják csak xD
2011. december 22. 15:42 #48
Boroo
Boroo
Falat ™

StátuszHoney, this is not a wonderland. you're drunk.
Hozzászólás: 910
Csatolások: 14
Azonosító: 125871
Én a gimi kezdete óta használok egy kis sminket. Szemceruzát, szemhéjpúdert és szempillaspirált. De csak mértékkel és csak barna árnyalatokat használok mind a szemceruzából, mind a szemhéjpúderből. És csak reggel sminkelem ki magam, a suliba már be sem viszem, mert nem az a típus vagyok aki szünetekben a tükörhöz rohangál, hogy még jobban megerősítse a már így is rikító szemfestékét. Hétvégenként meg csak nagyon ritkán használom és amúgy is minden este lemosom sminklemosóval, szóval szerintem egyáltalán nem vagyok vészes.
2011. december 22. 16:19 #49
Frizzie
Frizzie
visszatérő vendég

StátuszHa vársz addig, amíg készen állsz, egész életedben csak várni fogsz.
Hozzászólás: 135
Azonosító: 154644
Én sem kedvelem a sminkeket. Az egyszer biztos, hogy szépek, és jól is mutatnak (már amelyik), de szerintem "kényelmetlenek". Olyan rossz érzés, amikor fent van az arcon, szerintem. Gondolkodtam, hogy én is elkezdem magam egy kicsit sminkelni, mert talán azt a kis mennyiséget el lehet viselni, de aztán a cikket olvasva inkább SOHA, maximum különleges alkalmakkor smileeee.gif Szerintem is nagyon jó cikk, érdemes elolvasni, főként azoknak, akik napi szintem sminkelik magukat.
2011. december 22. 16:27 #50
RezsoAgika
RezsoAgika
visszatérő vendég

Státusz'-Mi az?:) -Semmi,Csak örülök,hogy találkoztam veled..;)
Hozzászólás: 198
Azonosító: 164769
Háát szerintem tök hülyeség...tongue.gif
Van egypár ember aki tényleg csúnya smink nélkül..de én nem sminkelem magam..csak alapozót...meg ha valahova megyek..de akk is csak szemceruza!
Szerintem..a lányok a pasik miatt sminkelik magukat..de engem olyan pasi ne szeressen..aki smink nélkül nem bir rám nézni! tongue.gif
2011. december 22. 16:54 #51
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Jó cikk lett. smileeee.gif Én még annyit fűznék hozzá, hogy nagyon szánalmasnak tartom, ha alig tizenkét-tizenhárom évesek agyonsminkelve járkálnak. Nem tudom mire jó ez.
2011. december 22. 17:09 #52
LeslieLora
LeslieLora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 441
Azonosító: 138039
Hát ez elég elgondolkodtató cikk.. Szerintem sem éri meg fiatal korban agyonsminkelni magad,mert aztán majd szabhatod át a fejed idősebb korodban... én csak szempillaspirált használok, mert utálom a sok sminket, olyan mint egy álarc :$
2011. december 22. 17:14 #53
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Én nem nagyon szoktam kisminkelni magam csak bulikon és randin de akkor is csak szempillaspirál szemceruza és szájfény.Szerintem az épp elég.De ez viszont nagyon röhejes hogy 12 éves lányok már agyon kenik magukat.
2011. december 22. 17:32 #54
- törölt felhasználó -    
Nagyon sokan vannak itt a smink ellen, én mégis beállnék azon kevesek kozé, akik elfogadják, és használják is ezeket a termékeket. Elsosorban nekem az jott le, hogy a smink fogalma sok embernél egyenlo egy kiló alapozóval, szemfestékkel, rúzzsal és miegymással, kozben igényesen és visszafogottan is lehet sminkelni. Például egy kevés korrektor és szempillaspirál, esetleges szájfény nagyon szépen tud mutatni egy 13-14 évesen is, hisz ilyen korban nem kell egy egész partisminket viselni. És valljuk be, ebben a korban egy lány nagyon háklis a kulsejére, a smink pedig -ha kevés is- sokat dob az onértékelésén. Igen, én is szoktam sminkelni(kevés korrektor és szempillaspirál), viszont sokakkal ellentétben, nem a fiúk, hanem a saját kozérzetem miatt. Mégis szebb, hogyha van rajtad egy minimális smink, mithogy az osszes borhibád a nagyvilág elé tárd...
2011. december 22. 17:58 #55
- törölt felhasználó -    
Nem felesleges, csak káros. Egy 13 éves, általános iskolás lánynak tényleg nem kéne vastagon kimázolva iskolába járnia. Egy az, hogy tönkreteszi a bőrt, kettő pedig, hogy inkább hasonlítanak az ilyen tini plázacicák bohócokra, mint érett, felnőtt nőkre blink.gif Én nem szoktam magam sminkelni, egyrészt utálom, ha valami máz van a pofámon, másrészt ha sminkelem magam, akkor is csak szemceruzával. Nem akarok három év múlva úgy kinézni, mint egy meggyötört, 70 éves öregasszony.
2011. december 22. 18:29 #56
Gleek.
Gleek.
új tag

StátuszSo why don't we go, somewhere only we know...?
Hozzászólás: 96
Azonosító: 141994
Igen, én például szoktam, általában reggelente egy kis korrektor/szemhéjtus. Bár szerintem sem a legkényelmesebb dolog, de nekem annyit mindenképpen dob az önérzetemen, hogy minimálisabb mennyiségben használjam (iskolanapokon). Viszont én sem értek azzal egyet, mikor már nagyon fiatalon rászoknak a lányok az erősebb kencékre, ugyanis egy idő után már tényleg nem mernek sehova sem menni anélkül, plusz ha valakinek szebb a bőre, még el is ronthatja (igazából a legtöbb bőrtípuson ront).
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 22. 19:24 #57
yvettedancer
yvettedancer
visszatérő vendég

StátuszEomma jeongmallo saranghaeyo .
Hozzászólás: 129
Csatolások: 65
Azonosító: 153146
van benne igazság, de engem nem érdekel h fiatal vagyok, mert akkor is sminkelni fogom magam, és nem másoknak akarok tetszeni hanem magamnak. mondhatni nekem a stílus követeli meg.
2011. december 22. 19:29 #58
helgoca1994
helgoca1994

Státusz"When we hit our lowest point, we are open to the greatest change"
Hozzászólás: 577
Azonosító: 159420
Nagyon jó lett ez a cikk:) és teljesen igaz ami benne van.Én nem is sminkelem magam,mert ilyen vagyok és kész:) csak valami nagyobb ünnepségre max szájfény..meg szempillaspirál:) tényleg nem kell túlzásba vinni,mert nem attül lesz valaki szép ha sminkeli magát.
2011. december 22. 19:34 #59
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Én abba a kategóriába tartozom aki eléggé pattanásos egészen a huszas éve elejéig aztán pedig fiatalos egészen aránylag idős korig.A bőröm nem bírja a sminket,vagy kipirosodik vagy pattanás lesz belőle előbb-utóbb.Tehát nálam érvényesül az hogy nuku smink mert aztán még rondább vagyok mint voltam. :/
2011. december 22. 19:45 #60
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Mennyire igaz!
A sulimban egy csomóan már 5.-ben sminkelik magukat, ráadásul van hogy nagyon amatőren és ízléstelenül, a sminktől így csak rondábbak lesznek. Felnőttnek akarnak látszani, és közbe nem veszik észre, mennyire tönkreteszi a bőrüket. Egyébként én nem vagyok az a sminkelős típus, bár azért én is használok szemceruzát és szájfényt, de nem minden nap, és elfogadom magfamat anélkül is. Alapozót meg főleg nem, pedig nincs annyira tiszta arcom (de nem is vagyok csupa pattanás).
Ráadásul, ha a smink lefolyik, az nagyon gáz! Legcikibb szerintem, ha egy kislánynál és/vagy egy öreg nőnél történik ez meg.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!