A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?
2011. december 30. 20:54
Én nem sminkelem túl magam nem is nagy szokásom de azért néha szoktam.
2011. december 30. 23:54
Először is: A tinik manapság túl korán kezdenek sminkelni. Ezzel úgy érzik, hogy közelebb kerülnek a felnőttkorhoz. De majd ha tényleg felnőnek, hamar rájönnek, hogy felnőttnek lenni nehéz, és megbánják, hogy eldobták a gyerekkorukat.
Másodszor: Ha valaki túl sok sminket használ, az azt jelenti, hogy nincs önbizalma. Úgy érzi, hogy ha minden apró bőrhibát eltakarnak, az jelenti a külső tökéletességet és a belső boldogságot. Pedig olyan emberek is vannak, akik a természetességet szeretik.
Összességében tehát: A smink nem tesz boldoggá, csak azt gondolják/bebeszélik maguknak
U.i.: 13 éves vagyok, de csak a pattanásaimat szoktam lefedni, de sokszor az is lemarad a nagy rohanásban, bár ez engem egy csöppet sem zavar. Nagyobb sminkelést sulibulikon szoktam csinálni.
A lányok a suliban a szemüket és a szájukat festik.
Másodszor: Ha valaki túl sok sminket használ, az azt jelenti, hogy nincs önbizalma. Úgy érzi, hogy ha minden apró bőrhibát eltakarnak, az jelenti a külső tökéletességet és a belső boldogságot. Pedig olyan emberek is vannak, akik a természetességet szeretik.
Összességében tehát: A smink nem tesz boldoggá, csak azt gondolják/bebeszélik maguknak
U.i.: 13 éves vagyok, de csak a pattanásaimat szoktam lefedni, de sokszor az is lemarad a nagy rohanásban, bár ez engem egy csöppet sem zavar. Nagyobb sminkelést sulibulikon szoktam csinálni.
A lányok a suliban a szemüket és a szájukat festik.
2012. január 05. 17:07
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Hát, nekem sajnos már szokássá vált, hogy a szájamat festem, amire nem vagyok büszke. De ha megyek valahova, és elmarad, természetesen pont annyi önbizalmam van, mint sminkkel. Szóval nekem nem befolyásolja az önbizalmamat az, hogyha nincs rajtam smink. De az a furcsa bennem, hogy akkor szoktam igazán kisminkelni magamat, amikor otthon vagyok, és amikor megyünk valahova, akkor egy gramm festék sincs rajtam. Ezt a tulajdonságomat még én magam sem értem, de lehet azért van így, mert nem szeretem mutogatni az emberek előtt, hogy mennyire mű tudok lenni.
2012. február 09. 18:55
a szépség belülről jön! de bulikra sminkelem magam!!!
2012. február 26. 19:48
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én csak néha sminkelem magam..:/
2012. március 24. 18:39
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Én szoktam magam sminkelni és nem széggyellem.
De amúgy suliba csak egy kis púdert szoktam feltenni.
De amúgy suliba csak egy kis púdert szoktam feltenni.
2012. március 27. 20:31
a szempillaspirált szinte egyetlen ismerősöm se dobja ki 3 hónap után, mert még nem fogy el addigra, és sajnálják kidobni.
2012. november 07. 13:13
A szépségért meg kell szenvedni. 18 év alatt nem is szabadna árulni.
2013. július 12. 18:12
Szerintem nem olyan fontos a smink. Persze egy kis szempillaspirál vagy alapozó még belefér.
2013. szeptember 02. 21:02
Én már bőven a 13 év felett járok, de még nem sminkelem magam, nem is tudom elviselni magamon!
2019. május 16. 18:33
Nem engedik a szüleim. 16 vagyok!!!Mondjuk, nem is kell, mások szerint egész jól nézek ki...
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.