Szoktatok turkálókban vásárolni?
2017. október 15. 22:17
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline |
en nem anyám nagyon szeret egyszer hozott is nekem egy ruhát de soha nem vettem fel es nem is fogom ki tdja h ki hasznalta sz más lenne ha egy baratom egy ismerosom adná oda ez egyik ruhajat ami pl nem lett jo neki de neken igen
2017. december 04. 17:56
Imádok turkálni! Kicsit se szégyellem! Csomó olyan ruha van ott, amit valszeg sohase kapnál meg, ha újat akarnál venni.
2019. július 25. 18:40
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Én nem járok, de aki ezt szégyennek gondolja annak nagy bajai vannak. Nekem is sok a használt ruhám, mert van egy lányunokatesóm, aki rengeteg ruhát vesz magának és sok szép cuccot leselejtez nekem ami kb csak 1-2x volt rajta. Én meg ingyen megkapom
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.