Az idei Eurovíziós Dalfesztivál balladáinak egyhangúságát minden bizonnyal az oroszok is megtörik nagymamakórusukkal, a szlovákok pedig egy rockdalt küldenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: az orosz nagyik is utaznak Bakuba
2012. március 08. 11:01
![]() |
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 ![]() |
Azért ez.. kemény xD
2012. március 08. 13:44
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Hehe...
Hátezjó.. xD

2012. március 08. 14:43
Idézet (ophely88 @ 2012.03.08. 08:54)
A szlovákok dala nekem nagyon tetszik
Ütős
Köszi a cikket, a mamis rész megmosolyogtatott. 

A szlovák dal nekem is tetszik, nem lett rossz

Az oroszoknál nekem ez abszolút favorit lett, nekem tetszik. Ez a kórus meg... oké, poén, aranyosak, kedvesek meg minden, de konkrétan egy vicc hogy ők mennek

Személy szerint azt hittem hogy majd kiválasztanak egy számomra ismeretlen előadót - ha nem Dima Bilant vagy Timatit - aki ott már nagy sztár, és megint lehet majd szemezgetni jobbnál-jobb dalok közül (például tavaly Alexey, ott van a Новая Русская Калинка, vagy az abszolút legeslegkedvencebb dalom tőle a Русские забили

Úgy nézem idén nem sok dal lesz nagy kedvenc, pedig arra számítottam hogy az oroszok, ukránok, fehéroroszok, vagy mondjuk még Litvánia és Lettország valami olyan előadót küld akiből nagy kedvenc lehet. Csalódás ez az idei év ESC szempontból, remélem az EB már annál jobb lesz

2012. március 08. 15:06
a bábuskák nagyon cukik, igazi színfoltok lesznek odakint. mondjuk azt nem gondolom, hogy nyerni fognak, bár ki tudja?
2012. március 08. 15:28
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (Cynthia @ 2012.03.08. 14:43)
A szlovák dal nekem is tetszik, nem lett rossz
Az oroszoknál nekem ez abszolút favorit lett, nekem tetszik. Ez a kórus meg... oké, poén, aranyosak, kedvesek meg minden, de konkrétan egy vicc hogy ők mennek
Azt hittem Dima Bilan vagy Timati megy, ez utóbbi gondolom tuti finalista lett volna, egy Welcome to Saint Tropez után, nem hiszem hogy sok ember lenne aki ne ismerné a nevét.
Személy szerint azt hittem hogy majd kiválasztanak egy számomra ismeretlen előadót - ha nem Dima Bilant vagy Timatit - aki ott már nagy sztár, és megint lehet majd szemezgetni jobbnál-jobb dalok közül (például tavaly Alexey, ott van a Новая Русская Калинка, vagy az abszolút legeslegkedvencebb dalom tőle a Русские забили
).
Úgy nézem idén nem sok dal lesz nagy kedvenc, pedig arra számítottam hogy az oroszok, ukránok, fehéroroszok, vagy mondjuk még Litvánia és Lettország valami olyan előadót küld akiből nagy kedvenc lehet. Csalódás ez az idei év ESC szempontból, remélem az EB már annál jobb lesz
(bár ott meg az a nyomorult érettségi lesz a nyakamon)

Meglepő, nem számítottam a mamikra de ha lehet, hát menjenek. Akár poénból akár komolyan gondolták. Van-e felháborodás vajon nálunk, mint az Egyesült Királyságban Engelbert miatt?

Én gyengébbnek érzem az idei felhozatalt, még a tavalyinál is rosszabb. Mondjuk ne lepődjünk meg ezen, ha az írek megint Jedwardékat indítják és hozzák ránk a világvégét, Engelbert pedig okkal lett odatéve, bér nyerni akkor sem fogn. Hiába választottak olyan énekest, aki Indiában született és albumai népszerűek, listvezetők voltak Azerbajdzsánban és környékén valamint Cipruson (az ott lakók adtak tavaly majdnem max pont számot a briteknek), ahogyan olvastam a briteknek és a külföldieknek sem tetszik Engelbert (sem). Szerintem másnak is feltűnt, hogy gyengébb a felhozatal, ezt lehet olvasni a youtube videók alatt (jelen pillanatban másra nem lehet támaszkodni csak az ott kommentelők véleményére). Én Lettországtól vártam el, hogy idén valami jobb produkcióval álljon elő, mint legutóbb de a szlovákokban pozitívan csalódtam.

2012. március 08. 20:50
![]() |
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 ![]() |
ez a szlovák szám valami durva jó

2012. március 09. 10:33
![]() |
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 ![]() |
kíváncsi vagyok, hogy Európa hogyan reagál rájuk...

2012. március 10. 12:03
![]() |
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 421 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 ![]() |
furák de viccesek.

Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.