Finnországban igencsak elterjedt a rockzene bármely ága. A finnek pedig előszeretettel alapítanak zenekart, még gimis korukban, hála a kitűnő zenei oktatásuknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Európa egyik rocknemzete: Finnország
2012. március 13. 15:31
2012. március 13. 15:32
Finnország nagyon tud, csak igényes zenével rukkolnak elő az ország minden pontján. Köszönjük ezt a nagyszerű cikket
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Christine96
2012. március 13. 15:33
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
The Rasmus,Nightwish,Lordi *o*...IMÁDOM őket <3
1 felhasználónak tetszik:
kingus smile
2012. március 13. 15:35
nekik legalább vannak normális zenéik, és ők tényleg tudnak.
2012. március 13. 15:37
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
utálom a rockot
2012. március 13. 15:40
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.03.13. 15:37)
utálom a rockot
Én pedig az ilyen kommenteket!!! Ha utálod, akkor mi a francnak írsz rá, vagy egyáltalán minek kattintasz a topicba??? Szerintem elég világos volt a cím is, tudhattad volna, hogy nem a felkapott popelőadókról lesz a cikkben szó!!!
Szóval: rajongója vagyok az igényes rockzenének, a finnek pedig kétségtelenül ezt játszanak!!! Köszönet nekik érte!!!
2012. március 13. 15:42
Az összeset imádom! a The Rasmus pedig a kedvenc zenekarom,örökkön örökké!
2012. március 13. 16:04
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849867 Azonosító: 6038 offline |
Nem vagyok egy nagy zenerajongó, de az Apocalypticát szeretem. Nightwishnak is van pár jó száma Tarjával is és Anette-tel is. Régebbem a HIM-et is bírtam, de a Venus Doom óta szerintem a zenéjük megfelel egy nagy kerek nullának. A The Rasmus nekem mindig semleges volt, semmit sem tudtak kiváltani belőlem, a Lordi meg aztán végképp nem az én világom.
2012. március 13. 16:08
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Nagyon jó lett a cikk!És nagyon örülök, hogy Finnországban ilyen elképesztő zenekarok bújkálnak!:-)
Arra a kommentre aminek a tartalma az "utálom a rockot" volt csak annyit tudok mondani, hogy a mostani nyálas popénekesek egybevéve nem érnek annyit mint a rocklegendák egyenként!
Arra a kommentre aminek a tartalma az "utálom a rockot" volt csak annyit tudok mondani, hogy a mostani nyálas popénekesek egybevéve nem érnek annyit mint a rocklegendák egyenként!
2012. március 13. 16:16
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline |
Én a legjobban a Nightwis-t szeretem.
2012. március 13. 16:16
Idézet (Akela @ 2012.03.13. 16:15)
Nagyon tudnak ezek a finnek! Még lehetne folytatni a sort Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum...
Való igaz, nagyon sokáig lehetne még folytatni a felsorolást, de most csak ennyi fért bele..
2012. március 13. 16:18
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline |
Imádom ezt a cikket nagyon jó lett!
Hát igen, az utolsó mondat...Jó lenne, ha az emberek felismernék az IGAZI zenét, nem pedig azt a sok (elnézést) mocskot, amit ma zenének neveznek...
Az előadók közül egyedül talán a Lordi az, amiért annyira nem vagyok oda, de persze őket is szeretem és szívesen hallgatom! =)
Mégegyszer: nagyon jó lett a cikk és imádom, több ilyennek kéne lennie ezen az oldalon! =)
Hát igen, az utolsó mondat...Jó lenne, ha az emberek felismernék az IGAZI zenét, nem pedig azt a sok (elnézést) mocskot, amit ma zenének neveznek...
Az előadók közül egyedül talán a Lordi az, amiért annyira nem vagyok oda, de persze őket is szeretem és szívesen hallgatom! =)
Mégegyszer: nagyon jó lett a cikk és imádom, több ilyennek kéne lennie ezen az oldalon! =)
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.