A magyar nézők hamarosan megismerhetik a Manhattani szobalány történetét, mely az Álmomban már láttalak című sikerfilm alapján íródott.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Manhattani szobalány hamarosan a TV2-n
2012. március 16. 12:16
Nekem maga a film nem tetszett, de lehet, hogy telenovella változatban meg pont jó lesz.
2012. március 16. 12:32
A film jó volt, de minek ezt leszappanosítani? Már így is buborékol a tv délutánonként... -.-
2012. március 16. 13:07
A filmet nagyon szerettem, ki tudja lehet hogy a latin-amerikai mivoltától függetlenül tetszik majd!!
2012. március 16. 13:20
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
És még is mikor lesz vége a La Pola-nak ?
Én imádom Vanessa Viella-t ! DE pont a szerelem diadalával lesz egy időbe ! Úgy hogy nem hiszem hogy nézni fogom! De annak örülők hogy végre vetítenek egy Telemundo-s sorozatot is ! Mert kb ebbe a másfél évbe csak televisa-s vagy török sorozatokat adtak !
Én imádom Vanessa Viella-t ! DE pont a szerelem diadalával lesz egy időbe ! Úgy hogy nem hiszem hogy nézni fogom! De annak örülők hogy végre vetítenek egy Telemundo-s sorozatot is ! Mert kb ebbe a másfél évbe csak televisa-s vagy török sorozatokat adtak !
2012. március 16. 15:14
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Majd belekukkantok egy részbe...
2012. március 16. 15:27
Ezekből a sorozatokból sosem fogynak ki?
Szinte az összesben van a jókislány,a gazdag ember,a gonosz nő és a kiabálás,cspkodás.
Szinte az összesben van a jókislány,a gazdag ember,a gonosz nő és a kiabálás,cspkodás.
2012. március 16. 15:49
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
Hihetetlen h pont ezt kellett h megvegyék! Vehették volna inkább a Mi corazón insiste-t Jencarlos Canelával és Carmen Villalobossal! sokkal jobb lett volna mint ez!
2012. március 16. 16:19
Tami2000 egyetértek!!Mindegyik szinte csak erről szól!!
2012. március 16. 16:20
De amúgy nem hiszem, hogy nézni fogom... eddig se néztem egy ilyesmit, most se fogom emiatt elkezdeni...
2012. március 16. 20:28
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Én igazi Telenovella függő vagyok de ezt nem hinném, hogy nézni fogom! de lehet.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.