Starity

Mafia: The City of Lost Heaven | Mafia 2

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 16. 19:39 #1
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Mafia: The City of Lost Heaven (LEGELSŐ RÉSZ)

Ezeket mind másoltam smileeee.gif

Történet :

A Mafia az első olyan játék, ahol a főszereplő meséli el a történetet. A főszereplőt Thomas Angelo-nak hívják, aki régen a család tagja volt, de most már ki szeretne szállni. Akinek pedig elmeséli a történetet, egy rendőr, akit Norman felügyelőnek hívnak, akit persze érdekel a családról minden egyes információ. Az információkért cserébe, Tommy-t, feleségét és lányát biztonságos helyre telepíti a maffia elől. A történet 1930-ban indul, amikor Tom még taxisofőr volt Lost Heaven városában, amely nagy vonalakban New York-ra emlékeztet (más stílusban azonban, mint a GTA III és GTA IV játékokban, egyrészt a nagyobb hasonlóság, másrészt az évtizedekben mérhető időkülönbség miatt). Egyik estén a család két tagját, Paulie-t és Samet kell megszöktetnie az őket üldöző gengszterek elől. Így hát a játék máris egy autós üldözős küldetéssel kezdődik. A két fickót eljuttatja a maffia bázisára – ami egyébként egy bár – aminek a tulajdonosa Don Salieri volt, a keresztapa. Salieri felajánlja Tomnak, hogy lépjen be a családba. Tom egy kis gondolkozási időt kér. Pár nap múlva Morello gengszterei megkeresik Tomot, taxiját összetörik és meg akarják ölni. Tommy a közelben lévő Don bárjába menekül és így kerül be ő is a családba. A játék Lost Heavenben és vidéken játszódik. Hamarosan jó barátja lesz Paulie-nak és Samnek, és hármasban hajtják végre a gyakran veszélyes munkákat. Végül is így többet keres, mint egy egyszerű taxisofőr. Lehetőséget kap bosszút állni Morello emberein, sosem szűkölködik pénzben, és alkalmanként figyelmeztet vagy gyorsan elpáholhat valakit. Az emberek megbecsülik a városban. Találkozik egy lánnyal, akit végül is elvesz, és akitől gyereke lesz.
Fokozatosan átéli, milyen a munka másik oldala: gyilkosságok, bérgyilkosság, veszélyes lövöldözések, és hajmeresztő autósüldözések, melyekben a legkisebb tévedés is halált okozhat. Igazi rémálommá válik a munka számára, mikor számára kedves, vagy személyesen ismert embert kell eltennie láb alól. Megkérik, hogy ölje meg a könyvelőt, aki a Családnak dolgozik, mert szövetkezett a zsarukkal, hogy megmentse családját, vagy mikor meg kell ölnie a felesége barátnőjét… Tommy már egy megbecsült ember a Családban, éppen ezért senki sem gyanít semmit, hogy ő mégsem hajtja végre a feladatot, habár néha mégis csak ezt teszi. De idővel egyre jobban kezd kiábrándulni abból az életből, melyet választott.
2012. március 16. 19:44 #2
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Mafia: The City of Lost Heaven Szereplők

Thomas Angelo

A játék főszereplője. Eredetileg egy taxisofőr, de egy kellemetlen esemény folytán arra kényszerült, hogy beálljon a maffiába. Mindent összevetve Tom egy rendes srác, de a nehéz gyerekkora, és az 1930-as évek keménységei kicsit megváltoztatták az értékrendjét. Ennélfogva néha olyasmit is cselekszik, amit egy átlagember nem tudna megérteni. De néha lelkiismeret furdalása is van emiatt.A játék során megismerhetjük Tommy múltját, és egyre jobban megismerjük személyiségét.

Don Salieri

Annak a Családnak a főnöke, akiknek Tommy is dolgozik. Salieri egy olyan figura, aki már sok mindenen keresztül ment, és már nem sok olyan dolog van, ami könnyen kihozhatná a sodrából. Egy tipikus maffiózó, aki hatalmát nem csak a pénz miatt építette ki. Annak ellenére, hogy semmi sem állhat az útjában, ha valamit meg akar szerezni, mégsem az agresszív és gyilkos módszerekhez folyamodik először. Barátságos, de ha valaki útjában áll, akkor igazán veszélyessé is tud válni. Mottója az, hogy az üzlet az első, és ezért néha háttérbe szorítja a barátságot.

Paulie

Tom vezére, és haverja, energikus, ingerlékeny fickó. Szeleburdi, és néha érthetetlenül cselekszik. Ugyanakkor, ha valakit megkedvel, annak a legjobb barátja lesz, és mindenben lehet rá számítani. Paulie és Tommy azonnal jó barátok lettek; gyakran dolgoznak együtt, sokszor ezért szeszélyes. Tom legjobb barátja.

Frank

Frank Don Salieri legjobb barátja, társa és tanácsadója. Legfőbb feladata a család pénzügyének intézése és az üzletek legalitásának felügyelése. Első ránézésre nem úgy tűnik, hogy ezeknek a bűnözöknek dolgozik, mivel ő egy nagyon nyugodt és alig észrevehető rendes fickó. Annak, hogy itt dolgozik főként a közös múltjuk Don Salierivel az oka. Együtt nőttek fel egy szegény negyedben és a Donnak köszönheti mindazt, amije van, és ezek után nem tudott csak úgy elfordulni tőle. Ha máshol nőtt volna fel, akkor valószínűleg sikeres ügyvéd vagy üzletember vált volna belőle.

Sarah

Tommy felesége.
2012. március 16. 19:46 #3
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Mafia II (2)

A játék azzal kezdődik, hogy a főszereplő, Vito Scaletta egy fotóalbumot néz, és elkezdi mesélni történetét. 1925-ben született Szicíliában, egy nagyon szegény család második gyerekeként. Néhány évvel később a család Amerikába, a fikcionális Empire Bay-be emigrál egy jobb élet reményében, bár életkörülményeik ennek ellenére sem javultak.
Ahogy telnek az évek, Vito egy Joe Barbaro nevű emberrel bűnöz, rabol, akivel időközben legjobb barátok lesznek. Vitót egy rablás közben tetten érik, és választás elé állítják: vagy börtönbe megy, vagy pedig a hadseregbe. Ő az utóbbit választja, aminek eredményeként a szicíliai Huskey hadműveletben vesz részt, ahol segíti a felszabadulást. Nem sokkal ezután meglövik, így hazaküldik Amerikába.
Ahogy hazakerül, Vitónak Joe kapcsolatain keresztül sikerül elérnie, hogy soha többé ne kelljen visszamennie a hadseregbe. Emellett rájön, hogy az apja adósságot hagyott rá és a családjára. Pénzkeresés reményében Vito Joe-hoz fordul, aki bemutatja Henry Tomasinónak, az egyik maffiafőnök, Alberto Clemente alkalmazottjának. Néhány "munka" elvégzése után személyesen találkoznak Clementével, aki 5000 dollárért felajánlja nekik, hogy a család teljes tagjai lehessenek. Henry keze alatt Vito több bűncselekményt is elkövet. Ugyan a keresetéből sikerült megszabadulnia az adósságaitól, de rögtön ezután a rendőrség letartóztatja, és a bíróság 10 év börtönre ítéli.
A börtönben Vito megismerkedik Leo Galantével, aki egy másik maffiafőnök, Frank Vinci jobbkeze. Galante néhány "szolgálatért" cserébe eléri, hogy lerövidítsék Vito büntetését 6 évre. Vito Leótól megtudja, hogy a családba bekerülésért soha nem kérnek pénzt, ehhez elegendő csupán a család iránti lojalitás, és persze a "kemény munka", ami arra enged következtetni, hogy Clementével valami nincs rendben. Galante elmondja neki, hogy három nagy maffiacsalád létezik: a konzervatív Vinci család, a Clemente család, és a Falcone família. Miután kikerül, elsőként Joe-val találkozik, aki azóta Carlo Falconénak dolgozik. Vito több nem hétköznapi küldetést is teljesít Falconénak, melynek következtében teljes jogú tagjává válik a családnak. Ezek után fellendül az élete, sok pénzt szerez a munkáiért, és még egy vízparti házat is vásárol magának. A legnehezebb küldetést akkor kapja, amikor meg kell ölnie Clementét, amiért az drogkereskedelemben vett részt, és ez súlyosan sérti a szabályzatot. Annak ellenére, hogy a kísérlet rosszul sül el, (Joe 17 éves barátja, Marty életét veszti), mégis sikerül eltenni Clementét láb alól. Joe nagyon feldúlt barátja halála miatt, mivel emiatt bűnösnek érezte magát, és azt mondta, hogy "nem lett volna szabad megtörténnie".
Nem sokkal a történtek után Vitót megkeresi Henry, aki Clementének dolgozott annak haláláig, és most Vito segítségét kéri, hogy tagja lehessen a Falcone családnak. Hogy bizonyítson, elrendelik Henrynek, hogy ölje meg Leo Galantét, ám megegyeznek, és futni hagyja. Pár nappal később ír bűnözők egy csoportja, akiknek vezetőjét Vito annak idején a börtönben megölte, földig égetik a házát, és fegyverekkel támadnak rá, Vitónak alig sikerül elmenekülnie. Ezután Joe-hoz fordul, hogy segítsen neki bosszút állni. Hogy kikerüljenek az adósságaikból, Henry segítségével Vito és Joe elkezdenek drogot árulni, mondván hogy Falcone is benne van a drogkereskedelemben. Ugyan a vállalkozásuk sikeres, azonban a kínaiak, akiktől vásárolták az anyagot, kiderítik, hogy Henry valójában egy besúgó, és a parkban fényes nappal brutálisan meggyilkolják. Kétségbeesésükben Vito és Joe bosszút akarnak állni a kínai főnökön, aki elrendelte Henry kivégzését, ezért megölik. Ezenkívül a kínaiak azt a pénzt is ellopták, amit Vito és Joe a drogokon kerestek, így nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis nem tudják visszafizetni az uzsorásnak a kölcsönt, amit a drogok megvásárlásához vettek föl. Ezért Vitónak saját magának kell pénzt szereznie.
Először Vito Derek Pappalardóhoz fordul, a kikötő igazgatójához, aki annak idején az apját is alkalmazta (és Frank Vincinek dolgozik). Derek megbízza a fiút, hogy segítsen szétütni a sztrájkoló munkások között, azonban a dolgozóktól Vito megtudja, hogy Derek ölte meg az apját, ezért megöli őt és segédjét, Steve Coyne-t. Egyébként Joe-nak és Vitónak sikerül megszerezni a pénzt az uzsorásnak, eközben például megölik Thomas Angelót is, az előző játék főszereplőjét.
A kínaiakkal való incidens óriási ellentétet és háborút szít a két maffiavezér, Falcone és Vinci között. Emiatt Falcone találkozóra hívja Vitót a csillagvizsgálóba, ám útközben Galante felszedi őt. Leo elmondja neki, hogy egy csapdát állítottak neki, és Galanténak köszönheti az életét. Így Vinci emberei rákényszerítik őt, hogy végezzen Falconéval, és így megoldják a konfliktust a kínaiakkal. Joe segítségével Vitónak sikerül a küldetés, és Leóval együtt ünnepelni indulnak, azonban a Joe-t szállító autó eltér másik irányba, amire Galante elmondja Vitónak, hogy "Sajnálom kölyök. Joe nem volt része a megállapodásnak." Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Leo nem tudta vagy nem akarta megmenteni Joe-t a bosszúvágyó kínaiaktól. A játék egy Empire Bay feletti panorámával fejeződik be.
2012. március 16. 19:51 #4
- törölt felhasználó -    
Még csak az első részéhez volt szerencsém, de azt is nagyon szeretem. Igaz, hogy van egy bizonyos küldetés aminél nem tudok továbbjutni, így egy ideje hanyagolom, de nagyon tetszik, bár a fegyver kezelés meg az irányítás a GTA után egy kicsit furcsa, így már az is elég sok időt vett igénybe, míg azt sikerült megszoknom. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Empress
2012. március 16. 19:58 #5
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Mafia 2 Szereplők

Vito Scaletta

Mint, általában Vito is olasz bevándorló. Kicsi volt még mikor apjával Szicíliából emigráltak az államokba hogy megvalósítsák az úgynevezett „amerikai álmot”. Persze ahogy lenni szokott ez nem sikerült és nagy nyomorba éltek Little Italyben. Tanulmányait elhanyagolta és minden szabad idejét legjobb barátjával Joe Barbaroval töltötte. Minden balhéba belerángatták egymást, míg nem Vito 18. születés napján egy kelleténél nagyobb fába vágták a fejszéjüket. Joeval, hogy pénzt szerezzenek rabolni mentek, melynek során Vito-t letartóztatták és Joe is csak neccesen lépett meg.
Ám volt kiút ebből a helyzetből is mégpedig, hogy a II. Világháború szedte az áldozatokat és kellett a friss erő a U.S. Army-nak így nem volt mit tenni a börtön helyett inkább a frontot választotta. A háború után visszatért Empire Bay-be, de már nem volt ugyan az, aki egykor. A háború megváltoztatta, igazi kemény csávót faragott belőle. Miután konstatálta, hogy az apja eltűnt a városból a sors újra összehozta Joe-val, aki ezúttal az alvilág mélyére rángatta Vito-t és itt fogunk bekapcsolódni a játékba.

Joe Barbaro

Vitoval együtt érkezett Amerikába és életre szóló barátságot kötöttek. Ám folyamatos lelkiismeret furdalása volt, hogy barátját lecsukták. Egész gyerekkorában bűnözők vették körbe így adta magát, hogy ő is rálépjen a bűn útjára. A II. Világháború alatt lépett be egy Mafia szervezetbe ahol komoly kapcsolatokat alakított ki és magas rangot szerzett magának. Mikor Vito visszatért a háborúból gondolkodás nélkül bevitte magával a családba, ahol így ketten a legmagasabb körökig küzdötték fel magukat.

Eddie Scarpa

Ha a nevét halljuk az alkoholon és a hullák tömkelegén kívül nem ugrik be más. Ha inni mész nehogy kihagyd a buliból. Ő az egyike a család vezetőinek. Leginkább Export- Import kereskedelemmel foglalkozik, nyilván legálisan.

Henry Tomasino

Vito és Joe legfontosabb kapcsolata, már ami a ranglétrán való előrehaladásukat segíti. Köztudott, hogy aki Thomasinonak dolgozik, az hamar kerülhet a család fejei közé így a két barát is kihasználja a helyzetet. Mindemellett hihetetlenül jó elképzelései vannak és a látásmódjának köszönhetően tiszta fejjel gondolkodik. Vito őt próbálja leutánozni, amolyan példaképnek tekinti Henryt. Főhőseink egy igen piszkos meló során ismerik meg Thomasinot aki azonnal meglátja bennük a lehetőségeket és hamar feljuttatja őket a ranglétra tetejének a közelébe.
2012. március 16. 20:05 #6
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Luca Gurino

Talán, ő a család leghibbantabb embere. Ő maga mondja az első Trailerben, hogy neki nincsenek céljai, mindent csak az aktuális érdekei irányítanak, így várhatunk fordulatokat tőle. Komoly vérfürdőkben lehet vele részünk, amolyan mindegy-mindegy alapon dolgozik, és nem érdekli az áldozatok száma. Az embereket állatoknak nézi akárcsak a Steakje alapanyagát. Van egy étterme a DeLuca itt gyakran fogunk vele találkozni.

Francesca Scaletta

Vito egyedüli testvére. Ugyanolyan nehéz körülmények között nőtt fel mint bátyja. Szörnyen dühös bátyja bűnös élete miatt, viszont betartja a törvényeket.Eric felesége.

Marty

A kissé ügyetlen Marty csak nemrég csatlakozott a mafiához. Zöldfülűként Vito és Joe komoly "bevetésekre" viszi, így nem csoda ha ideges és izgatott állandóan. Gyakran megy főhőseink idegeire, a folyton aggódó Marty-t bébiszitter módjára kell rendbe parancsolni. Vajon túl éli-e a mafia kemény világát?

Leone Galante

Kora és ősz haja ellenére sem szabad lebecsülni, mert bizony okos egy ürge. Mindhárom családban fontos szerepet játszik, s mint fő agytröszt, folytonos veszélyt jelent Vito-ra és Joe-ra.

Frederico Derek Papalardo

Hogy elkerüljék a hosszas üdvözlést, legtöbbször szimplán csak Dereknek hívják. Magas pozíciót tölt be, és mivel munkát is ad, Vito és Joe főnöke is. Sokszor bebizonyította már, hogy természete kegyetlen.Ő ölte meg Vito édesapját.
2012. március 16. 20:07 #7
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.16. 19:51)
Még csak az első részéhez volt szerencsém, de azt is nagyon szeretem. Igaz, hogy van egy bizonyos küldetés aminél nem tudok továbbjutni, így egy ideje  hanyagolom, de nagyon tetszik, bár a fegyver kezelés meg az irányítás a GTA után egy kicsit furcsa, így már az is elég sok időt vett igénybe, míg azt sikerült megszoknom.  blush.gif



Nahát akkor nagyon gyorsan szerezd meg a második részét. wink.gif
Hihetetlenül jó játék történet nagyon jól ki van találva, és már huszadjára viszem ki MEGUNHATATLAN wub.gif
2012. március 16. 20:09 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.16. 20:07)
Nahát akkor nagyon gyorsan szerezd meg a második részét. wink.gif 
Hihetetlenül jó játék, és már huszadjára viszem ki MEGUNHATATLAN  wub.gif


Előbb mindenképpen az elsőt akarom végigvinni, mert magamat ismerve, ha megvenném a második részét, akkor csak azzal játszanék és akkor az elsőnek soha nem érnék a végére. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Empress
2012. március 16. 20:12 #9
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
TRAILER

Mafia: The City of Lost Heaven

http://www.youtube.com/watch?v=b0lyjl27jFE


Mafia 2

Nahm szóval itt többet is csináltak

http://www.youtube.com/watch?v=1_Q3MZC-34o

Kedvenc wub.gif :

http://www.youtube.com/watch?v=BtTCw_-83Io
2012. március 16. 20:14 #10
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.16. 20:09)
Előbb mindenképpen az elsőt akarom végigvinni, mert magamat ismerve, ha megvenném a második részét, akkor csak azzal játszanék és akkor az elsőnek soha nem érnék a végére. biggrin.gif


Hol akadtál el az első részben ? smileeee.gif Amúgy meg inkább töltsd le netről tudsz hozzá magyarosítást is letölteni.
2012. március 16. 20:16 #11
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Infomorzsa:

Játékmenet

A játék az 1940-es, 1950-es években játszódik, a fikcionális Empire Bay városában, amit New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco és Detroit városokról modelleztek a készítők. A játék során 40 km2 a bejárható terület, 30-40 a vezethető járművek száma (45 a letölthető tartalmakkal együtt).
Az előző részből több fegyver is visszaköszön, például az M1928-as Thomson gépfegyver, az M1911 pisztoly (Colt 1911), illetve a pump action shotgun, ezenkívül több második világháborús fegyver, például az MP 40, az M3 géppisztoly, az MG 42, valamint a Beretta Model 38 is előkerülnek.
A játékban kétféle akciógomb létezik, egy normál, és egy "erőszakos", ami azt jelenti, hogy például egy autó ellopásánál a játékos választhat, hogy feltöri-e a zárat, vagy pedig betöri az ablakát. Egy térkép is helyet kapott, úgy mint az előző részben. Új funkcióként jelenik meg a fedezékbe vonulás lehetősége, ahol a játékos egy gomb megnyomásával elrejtőzhet különböző tárgyak mögött (például oszlop, fal, nagyobb láda stb.), ahonnan egyszerűbben lőheti le az ellenségeket, ahelyett, hogy csak simán leguggolna.
A játékban háromféle rádióállomást lehet hallgatni, ezek az Empire Classic Radio, Empire Central Radio, és Delta Radio, ahol zenék, hírek, és reklámok szólnak. A zenék különböző műfajúak, hallhatók például Rock and Roll, Big Band, Rythm and blues, Doo-wop számok több előadótól.
A játékmenet mentése általában a küldetés végén vagy nagyobb akciók lezárásakor automatikusan történik.
2012. március 16. 20:23 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.16. 20:14)
Hol akadtál el az első részben ? smileeee.gif  Amúgy meg inkább töltsd le netről tudsz hozzá magyarosítást is letölteni.


Igazából még eléggé az elején járok. Az a küldetés van, mikor baseball ütőkkel kell először megverni a bandatagokat és nem szabad idő előtt használni a pisztolyt. Már többször eljutottam odáig, mikor már lehet lövöldözni is, de addigra vagy az én életem vagy a társamé túl kevés és mindig meghalok. mellow.gif
2012. március 17. 10:53 #13
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.16. 20:23)
Igazából még eléggé az elején járok. Az a küldetés van, mikor baseball ütőkkel kell először megverni a bandatagokat és nem szabad idő előtt használni a pisztolyt. Már többször eljutottam odáig, mikor már lehet lövöldözni is, de addigra vagy az én életem vagy a társamé túl kevés és mindig meghalok.  mellow.gif


Ja értem.Szerintem elég könnyű játék mondjuk elég régen játszottam vele.Lehet hogy letöltöm még 1x.

Figyu ha kell a második része akkor szólj eltudom neked küldeni smileeee.gif)
2012. március 17. 13:23 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.17. 10:53)
Ja értem.Szerintem elég könnyű játék mondjuk elég régen játszottam vele.Lehet hogy letöltöm még 1x.
Figyu ha kell a második része akkor szólj eltudom neked küldeni smileeee.gif)


Biztos könnyű, csak GTA-hoz szokott embernek elsőre kicsit furcsa. Folyton azokat a billentyű kombinációkat akarom használni, mint amik ott voltak és olyankor csodálkozom, hogy miért nem akarja azt csinálni amit kell. rohog.gif De majd a közeljövőben folytatni akarom valamikor, mert azért érdekel, hogy még milyen küldetések várnak rám. smileeee.gif
Egyébként köszönöm, majd akkor szólok, hogy ha szükségem lesz rá. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Empress
2012. március 17. 14:35 #15
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.17. 13:23)
Biztos könnyű, csak GTA-hoz szokott embernek elsőre kicsit furcsa. Folyton azokat a billentyű kombinációkat akarom használni, mint amik ott voltak és olyankor csodálkozom, hogy miért nem akarja azt csinálni amit kell.  rohog.gif De majd a közeljövőben folytatni akarom valamikor, mert azért érdekel, hogy még milyen küldetések várnak rám. smileeee.gif
Egyébként köszönöm, majd akkor szólok, hogy ha szükségem lesz rá. smileeee.gif



Rendben smileeee.gif Nézd mit találtam smileeee.gif http://www.mafia2.hu/2011/01/keszul-a-mafia-3/
2012. március 17. 19:31 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.17. 14:35)


Ígéretesen hangzik, jó lenne, hogy ha tényleg a harmadik részéről lenne szó és a közeljövőben már kapható is lenne. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Empress
2012. március 17. 20:03 #17
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.17. 19:31)
Ígéretesen hangzik, jó lenne, hogy ha tényleg a harmadik részéről lenne szó és a közeljövőben már kapható is lenne. biggrin.gif


Állítólag asszem a 2 részt kemény 8 évig csinálták.Remélem erre nem kell ennyit várni laugh.gif
2012. március 17. 20:08 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.17. 20:03)
Állítólag asszem a 2 részt kemény 8 évig csinálták.Remélem erre nem kell ennyit várni  laugh.gif


Az bizony nem kevés idő. ohmy.gif Bár mondjuk a jó munkához idő kell. Még mindig jobb, mint ha elsietnék és csak összecsapnák az egészet. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Empress
2012. március 18. 10:49 #19
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (Mizi @ 2012.03.17. 20:08)
Az bizony nem kevés idő.  ohmy.gif Bár mondjuk a jó munkához idő kell. Még mindig jobb, mint ha elsietnék és csak összecsapnák az egészet. pardon.gif


Igen.Bár nekem nagyon tetszett meg minden csak 1 baj volt h nagyon rövid.Nem hiszem hogy 8 év alatt nem tudtak volna egy hosszabb történet kitalálni.(Bár már ez is isteni) laugh.gif
2012. március 18. 11:05 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2012.03.18. 10:49)
Igen.Bár nekem nagyon tetszett meg minden csak 1 baj volt h nagyon rövid.Nem hiszem hogy 8 év alatt nem tudtak volna egy hosszabb történet kitalálni.(Bár már ez is isteni)  laugh.gif


Igen, ezt olvastam, mindenki a rövidségére panaszkodik. Mondjuk az biztos, hogy ennyi idö elég kellene, hogy legyen egy tisztességes hosszúságú játékhoz. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!