Rengeteg olyan kortárs írót ismerni, akinek műve vagy művei hatalmas sikereket arattak nem csak könyv formájában, hanem a filmvásznon is. Nézzünk néhány írót, akiknek a könyvei világsikereket értek el a mozikban is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat író, akinek a műve a filmiparban is megállta a helyét
2012. március 18. 12:16
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
ophely88,
Eszter655,
Lady Suzy,
patrícia4,
Bessie,
tya04,
Holly Keller
2012. március 18. 12:30
Fantasztikus ez a hat író, leginkább innen Dan Brownt és J. K. Rowlingot szeretem a legjobban. A cikkhez pedig csak annyit: nagyon örülök, hogy az írókról is lehet olvasni valamit, hatalmas köszönet Zsófi, valamint annak a szerkesztőnek aki engedélyezte a cikk kikerülését!!! Egyébként rengeteg jó könyv vár még a megfilmesítésre, bár szerintem a mozi lehet illúzióromboló is, elvégre egy film sokszor nem adja vissza a fantasztikusan megírt regény élményét, így történt már velem is, hogy keserű szájízzel jöttem el a képernyő elől, miután megnéztem egy vászonra vitt történetet, melyet olvastam már. Ennek ellenére nincsen bajom az ilyen filmekkel!!!
2012. március 18. 12:30
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Igen,ezek közül mindet ismerem,bár ezek közül csak a Twilightot és a TVD-t olvastam.Nagyon szeretem mindegyiket.Nem is tudtam egyébként,hogy a Narnia Krónikái eredetileg könyvek voltak.Hát igen,ezek mind világsikerek,(na jó,a twilight azért nem olyan jó,de a többi az igen) és meg is érdemlik,mivel remek történetük van.Dan Brown története zseniális,igaz,hogy keresztény vagyok,de akkor is nagyon szeretem mind a kettőt.
2012. március 18. 12:35
Én csak a Twilight-ot olvastam, de az összes többit is nagyon szeretem Suzanne Collins hol marad? Szerintem neki és az Éhezők Viadalának is fel kellett volna kerülni a listára. Nagyon jó könyv, és amit eddig láttam a filmből (spotok előzetesek) nagyon meggyőző volt!
2012. március 18. 12:50
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én személy szerint Nicholas Sparks-ot is csatolnám a listához
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. március 18. 13:51
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
lehetne még bőven csatolni szerintem, van jó pár író, akinek a könyveiből fantasztikus filmek készültek.
ezekből én mindet olvastam, de volt amelyik könyvhöz képest a film csalódás volt, vagy legalábbis másra számítottam. itt főleg a Vámpírnaplókra gondolok, amit azért igencsak megváltoztattak. a könyv és a sorozat is jó, nagyon is, csak szerintem el kell vonatkoztatni a kettőt egymástól, mert igencsak különböznek... de attól jó
ezekből én mindet olvastam, de volt amelyik könyvhöz képest a film csalódás volt, vagy legalábbis másra számítottam. itt főleg a Vámpírnaplókra gondolok, amit azért igencsak megváltoztattak. a könyv és a sorozat is jó, nagyon is, csak szerintem el kell vonatkoztatni a kettőt egymástól, mert igencsak különböznek... de attól jó
2012. március 18. 14:02
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Végre,az írókról is olvashatok... köszönet a cikkírónak. Az alábbiak közül J. K. Rowling és Stephenie Meyer a kedvenceim. Mindketten világhírűek,elismertek és sikerek. De megdolgoztak érte. Viszont én idesorolnám Woody Allent is. Ugyan is az Annie Hall az egyik legnagyszerűbb alkotás,amit 2 Oscar-díjjal is jutalmaztak. Bár lehet,csak az elfogultság beszél belőlem.
2012. március 18. 14:33
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
L.J Smith örök kedvenc
2012. március 18. 14:35
És Stephen King? :/
2012. március 18. 14:37
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
L.J. Simth örökre kedvenc!
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.