Rég hallattak magukról a Skins USA szereplői. Cikkünkből most megtudhatod, mivel töltik manapság az idejüket a sorozat sztárjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Skins USA – mi a helyzet veletek?
2012. április 24. 11:00
2012. április 24. 12:03
![]() |
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 ![]() |
Hát..nem vitték sokra
2012. április 24. 12:09
Remélem, Sofia és Rachel nagyon sokra viszik még, ők valóban jó színészek voltak, persze a többieket se kell alábecsülni, de úgy gondolom, van még hova fejlődniük!
Sajnálom, h a sorozatnak vége lett, mert lehetett volna teljesen más sztorit kreálni. Sajnos ez nem jött nekik össze :/
Sajnálom, h a sorozatnak vége lett, mert lehetett volna teljesen más sztorit kreálni. Sajnos ez nem jött nekik össze :/
2012. április 24. 14:16
elég híg eresztés lett, de a történet egyes részei annyira tetszettek,hogy muszáj volt végignéznem. azóta 1 év telt el, jó kis cikk lett,bár sajnálatos látni hogy szinte mindenki eltűnt .. (bár ha arra gondolok hogy beültek az iskolapadba,akkor annyira mégsem rossz dolog)
2012. április 24. 14:26
![]() |
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 ![]() |
Idézet (iannina @ 2012.04.24. 14:24)
Én az Amerikai Skins-t sosem szerettem! Mindig mindent csak az Angolokról koppintanak..szánalmasak!
egyetértek.. :/ az amerikaiból nem bírtam megnézni egy részt sem végig, az angolból 6 évadot többször is... azért ez jelent valamit...
2012. április 24. 14:31
Egy darabig néztem a sima Skins - t, de az első évad felénél már halálra untam magam :/ Az meg, hogy most nem kapnak szerepet igen nagyban közrejátszik, hogy az egész koppintás
2012. április 24. 14:51
![]() |
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 ![]() |
Talán ha egy részt láttam belőle...bár nem vagyok benne biztos, viszont az Angolt megnéztem, legalábbis az első 4 évadot, de azokat imádtam. Effy volt a legjobb

2012. április 24. 15:23
![]() |
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 ![]() |
Én csak pár részt néztem meg kíváncsiságból de hát úristen az Angolhoz képest olyan mint egy rossz paródia és komolyan Maxxie helyett az egyik legjobb szereplő helyet egy lányt berakni
meg az amerikait próbálták viccesnek csinálni amikor a Skins egy dráma sorozat és komolyan az első évad végén Tonyt elüti egy busz Chris meg meghal (bár ez a második végén volt) de az amerikaiba meg minden happy end
és én az elsőkét évadot legalább háromszor néztem végig az amerikaiból meg még pár rész is sok volt

2012. április 24. 15:27
Nem láttam egy részt sem belőle, de nem is akarok. Elég sok Skins-rajongó van a közelembe, aki látott ebből a koppincsból akár egy részt is, mind rosszul volt tőle, hogy egy az egyben lemásolták az angolt. Ilyenkor a készítőknek nem sül le a képükről a bőr hogy semmi újat nem alkottak?

Kapcsolódó sztárok

Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá.

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Túlságosan izgult a modell.

Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Merész fotósorozat készült róla.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát
Pénteken derül ki, mi okozta Berki Krisztián halálát
A sztár május 6-án hunyt el pesti otthonában.

BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
Így ragyogtak a sztárok.