Basshunter az északi fényről énekel
2012. április 29. 17:09
SztárokFanjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 174455 offline |
A klip az jó de a szám nekem nem nagyon jön be...
De hát ki mit szeret
De hát ki mit szeret
2012. szeptember 21. 15:44
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
De most komolyan 2006 megjelent egy olyan száma amit még mindenki dudol "Boten Anna" utána 2007 ben a legjobb száma a "Now You're Gone" 2008 ban pedig a számomra legjobb szám a Angel in the Night" és a töbiböl már
valami hiányzik ! Gondoljunk bele ,hogy 6 év mulva erre a számra ki fog emlékezni ? De abban biztos vagyok ,hogy a "Now You're Gone" "Angel in the Night" és más számára még akkor is emlékezünk !!
valami hiányzik ! Gondoljunk bele ,hogy 6 év mulva erre a számra ki fog emlékezni ? De abban biztos vagyok ,hogy a "Now You're Gone" "Angel in the Night" és más számára még akkor is emlékezünk !!
2014. augusztus 06. 21:43
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline |
De imádtam Basshuntert..a Now Your Gone,és az Angel In The Night hatalmas kedvencek voltak<333 de ez nem a legjobb!!..
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.