Idén Az éhezők viadala és a Koszorúslányok a két nagy esélyes az MTV Movie Awardson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihirdették az MTV Movie Awards jelöltjeit
2012. május 01. 08:19
Elle Fanningnak nagyon örülök, hatalmas tehetséget látok benne, és Ryan Gosling miatt is külön várom, kétlem, hogy a Drive vagy ő labdába rúghat a tinisztárok mellett (sajnos!), de igazán szurkolok neki. A tavalyi jelöltekhez képest párszor minőségibb ez a felhozatal.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. május 01. 08:22
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline |
ahol csak lehet ott a Koszorúslányok!
2012. május 01. 08:24
Remélem az Éhezők Viadala, legalább 1 kategóriában nyerni fog! Elle - nek én is nagyon örülök!
2012. május 01. 08:30
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
a Koszorúslányok szerintem nem tekinthető egy olyan áttörő filmnek mint az Éhezők viadala vagy a Harry Potter utolsó része... nem értem miért jelölték ennyi díjra, primitív az a film. a Project X-es jelöléseknek viszont nagyon örülök az alkonyatról meg már nem is beszélek. szerintem már mindenkinek ez jön ki az orrán is, nem igaz hogy egyesek még nem unják. eleinte én is szerettem, de akkora nagy tömegsz*r lett az egész, hogy mostanra inkább utálom minthogy szeretem. és az utolsó könyvben is csalódtam.
2012. május 01. 08:48
remélem azért a harry potter még utoljára nyer egy díjat T.T
2012. május 01. 08:52
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én nagyon örülök, hogy az Éhezők Viadala ennyi jelölést kapott, remélem sok kategóriában kapják meg ők a díjat.
2012. május 01. 08:55
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Sok sikert mindenkinek!
2012. május 01. 09:01
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Bubii @ 2012.05.01. 08:30)
az alkonyatról meg már nem is beszélek. szerintem már mindenkinek ez jön ki az orrán is, nem igaz hogy egyesek még nem unják. eleinte én is szerettem, de akkora nagy tömegsz*r lett az egész, hogy mostanra inkább utálom minthogy szeretem. és az utolsó könyvben is csalódtam.
Ezzel nem értek egyet. Lehet, hogy sokan szeretik (és rengetegen utálják is), de ennyivel az Az éhezők viadala vagy a Harry Potter (vagy bármelyik más film) is lehet tömegsz_r.
2012. május 01. 09:07
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
Látom sok helyre jelölték Channing Tatumot, hajráááá! Egyébként meg én sem értem, mit keres a Koszorúslányok az év filmje jelöltjei között.
2012. május 01. 09:12
hajrá channing tatum és rachel mcadams. nameg ryan gosling.!!!
2012. május 01. 09:13
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Sok sikert a jelölteknek!Igazából közülük nem tudok választani.
2012. május 01. 09:17
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
Idézet (Twilight6 @ 2012.05.01. 09:01)
Ezzel nem értek egyet. Lehet, hogy sokan szeretik (és rengetegen utálják is), de ennyivel az Az éhezők viadala vagy a Harry Potter (vagy bármelyik más film) is lehet tömegsz_r.
szerintem mind a 3 film/könyvtriológiában mások a karaktert megalakító színészek. az Alkonyat színészei nem tudom mit gondolnak magukról - igen, nyilván világsztárok, de nekem nagyképűnek tűnnek, és mivel nem akarok én is egy az 1 milliárd nyálcsorgató rajongó közé tartozni, inkább passzolom a félmeztelen Lautneres posztereket. a HP színészeiről folyamatosan azt hallani hogy továbbtanulnak, emellett építgetik a karrierjüket. a HP triológia szerintem eleve több korosztálynak szólt, az Alkonyatot pedig max. néhány 40-es szingli nő nézte végig sírva/nyálcsorgatva a tévéje előtt. az Alkonyatban több a tömegdolog, mint a Harry Potterben és az Éhezők viadalában. nincs egy *jajdehelyesfélmeztelenpasi* és nincs benne annyi romantika. nyilván az is kell, de nekem Edward már túl sok.
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.