Az énekesnő nemrégiben elmondta, Justin Bieber mellett örömmel dolgozna együtt Keith Richardsszal is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ke$ha a Rolling Stones gitárosát akarja
2012. május 02. 15:32
2012. május 02. 15:41
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Hát hogy milyen lesz a duett Kesha és Justin között kiváncsian várom
2012. május 02. 15:41
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát Ke$ha és Justin annyira mások....hát kíváncsi leszek h mi lesz ebből :DDD
2012. május 02. 15:42
Oké, hogy Kacsának ennyire hosszútávú és magabiztos tervei vannak, de kétlem, hogy Richards lealacsonyodik egy utcán vizelő szájhőshöz.
2012. május 02. 15:46
Én nem akarom egy borítón látni Keith és Kesha nevét!!! Nem akarom, hogy egy újabb legenda alacsonyodjon le egy éppen "divatos" sztár szintjére, csak azért, hogy beszéljenek róla, és mivel tudom, hogy nem Keith ötlete volt a duett: Kesha nem tudom, hogy milyen felindulásból jutott arra az elborzasztó tévhitre, hogy Richards akár csak ismeri is a nevét.
(Nem akarok megbántani senkit, ez az én véleményem!!! )
(Nem akarok megbántani senkit, ez az én véleményem!!! )
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. május 02. 16:34
Én nagyon remélem, hogy Keith nem dolgozik vele együtt! D:
2012. május 02. 16:52
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Ez már nekem sokk
2012. május 02. 16:58
Gitáros az gitáros, nem mindegy, hogy kivel dolgozik együtt??
2012. május 02. 17:23
Ha tényleg annyira tiszteli,akkor tudná,hogy egy legenda nem fog vele dolgozni.Mit gondolt?Hogy majd egy profi gitáros,egy tinilánnyal fog dolgozni?Kesha is nézzen már magába és lépjen ki abból a rohadt nagy egojából.
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Vége a titkolózásnak! Hugh Jackman kézenfogva sétálgatott új szerelmével
Tényleg továbblépett a sztár.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.