Hihetetlen tömeg, gyönyörű autók, egymással versengő sztárok, látványos futamok és két nagyon boldog újdonsült autótulajdonos: óriási szabadtéri dzsemborival zárult a Class FM három héten át tartó grandiózus játéka, a nagy párbaj, amelynek végén, példa nélküli módon, egyszerre két szuper négykerekű is gazdára lelt! A Class FM által a nagycsaládos Imre és az eddig jogosítvány és autó nélkül élő Zsuzsa gazdagodott egy autóval. Rákóczi Feriék örülnek, hiszen jobb helyre nem is kerülhettek volna az értékes nyeremények.
A teljes cikkhez kattints ide!
Több ezres tömeg előtt ajándékoztak Rákóczi Feriék
2012. június 05. 12:18
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Ez nagyon jó ötlet volt ezek a játékok..!

2012. június 05. 12:44
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Szerintem is jó ötlet voltak ezek a játékok!!

2012. június 05. 15:41
![]() |
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 ![]() |
Milyen kedves.

2012. június 06. 15:22
Persze, de amikor Bochiékról, a Bumerángról és a Neo FM Jó tündérről volt szó, akkor mindenki fújolt, és utálkozott.
Az egész, amit ezek az emberek csinálnak, egy elég szar másolat a Bumerángról (igen, erre több bizonyíték is van!), úgyhogy igazán nem értem, ők miért jobbak a konkurens rádiótól.
(Igen, tudom, hogy ne jöjjek ide, meg minden, de a Bumis témában is jöttek az utálkozók, úgyhogy ezt kivételesen én is megtehetem.)
Az egész, amit ezek az emberek csinálnak, egy elég szar másolat a Bumerángról (igen, erre több bizonyíték is van!), úgyhogy igazán nem értem, ők miért jobbak a konkurens rádiótól.
(Igen, tudom, hogy ne jöjjek ide, meg minden, de a Bumis témában is jöttek az utálkozók, úgyhogy ezt kivételesen én is megtehetem.)

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.