Peter Jackson Hobbit-filmjének világpremierjét a szigetországon tartják novemberben, hazánkban csak két héttel később, december közepén kezdik vetíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hobbit film Új-Zélandon debütál
2012. június 20. 09:34
![]() |
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 ![]() |
Már nagyon várom!

2012. június 20. 10:06
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Egész jónak látszik. Már én is várom!

2012. június 20. 10:57
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Én kifejezetten örülök, hogy végül is Jackson ült a rendezői székbe, hiszen érti a dolgát, a legtöbb kedvenc filmem is az ő kezei alól kerül ki! A filmet már tárt karokkal és türelmetlenül várom. Télen például azt hittem, hogy megnyúzok valakit, amikor megosztották az első hivatalos trailereket, elhúzva előttünk a mézes madzagot! Martinra kíváncsi vagyok, hiszen az egyik legfontosabb szerep az övé, a többiekben pedig, akik már jártasak ebben a témában vagyis a LOTRben szerpeltek, pedig biztosan nem fogok csalódni!
2012. június 20. 11:28
Idézet (Alison Lerman @ 2012.06.20. 10:57)
Én kifejezetten örülök, hogy végül is Jackson ült a rendezői székbe, hiszen érti a dolgát, a legtöbb kedvenc filmem is az ő kezei alól kerül ki! A filmet már tárt karokkal és türelmetlenül várom. Télen például azt hittem, hogy megnyúzok valakit, amikor megosztották az első hivatalos trailereket, elhúzva előttünk a mézes madzagot! Martinra kíváncsi vagyok, hiszen az egyik legfontosabb szerep az övé, a többiekben pedig, akik már jártasak ebben a témában vagyis a LOTRben szerpeltek, pedig biztosan nem fogok csalódni!
A GYU után hülyeség lett volna nem az ő kezébe adni az irányítást. Szerintem minimum azt a minőséget várhatjuk, mint a GYU esetében. Akkor sem csalódtam, pedig a könyveket már előtte olvastam. A Hobbit - nálunk a A babó - szintén megvolt könyvben, szintén olvastam, és imádom.
2012. június 20. 12:12
JÓL HANGZIK.HA ALKALMAM LESZ RÁ EGYSZER BIZTOS MEGNÉZEM.AMUGY IS A KEDVENC FILMEM GYŰRŰK URA.MÁR NAGYON VÁROM
2012. június 20. 14:12
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 ![]() |
Hála a magasságosnak, hogy megint Jackson kezében van a gyeplő. Guillermo del Toro nagyon jó rendező, de a LOTR trilógia után nehezen viseltem volna egy más szájízű, ízlésű előzményt. Így viszont biztos vagyok benne, hogy hasonló nagyszabású élményben lesz részem, mint anno kamaszkoromban a Gyűrűk Ura filmek megtekintése közben. Már alig várom! Ki se lehet fejezni, mennyire.

2012. június 20. 14:44
![]() |
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 ![]() |
Őszintén én arról lemaradtam, hogy Guillermo de Toro rendezné meg, és hiába kedvelem az ő filmjeit én is örülök, hogy végül Peter Jackson rendezi, hisz nagyra tartom őt, az egyik kedvenc rendezőm. Sokkal jobb ha ő rendezi főleg, a LOTR trilógia miatt is 
Egyébként már tűkön ülök a Trailer óta, hogy láthassam a filmet
Addig is jobb ha elolvasom még egyszer, vagy tízszer a könyvet

Egyébként már tűkön ülök a Trailer óta, hogy láthassam a filmet

2012. június 20. 16:59
![]() |
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 ![]() |
Ahhoz képest, hogy évek óta erre várok,ez a 2 hét nem fog földhöz vágni, de ismerem magamat, leszedem angolul, még ha sz@r, kamerás verzióban lesz is, csak tudjam mi lesz benne. Utána jöhet a tökéletes kép és szinkronizált felvétel.
Egy film mind felett!

Egy film mind felett!

2012. június 20. 18:42
húúú de jó má alig várom.hogy hogy fogom kivárni azt még nem tom . nagyon nagy fan vagyok♥
2012. június 20. 21:38
![]() |
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 ![]() |
Jajj de várom már! Remélem jó lesz!!!
Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.