A 90-es évek legsikeresebb fiúbandái
2012. június 26. 16:45
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
petewright97!! lehúzhatod a budiba a One Direction-odat meg a Jonas Brother-edet!! fényívekkel megelőzik ezek a fiú csapatok!!ők nem játszották meg soha magukat!! az ilyen nyáladzó fiúkák egytől egyig selyemfiúk, akiknek szőr sose lesz a pofájukon és fingjuk se lesz soha arról,hogy mi az a férfiasság!!....erről is ennyit.....
2012. június 26. 16:47
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
EszterLondon!! mert szerinted kik voltak akkor a '90-es évek bálványai elárulnád??? gondolom te is a 2000-es években születtél...
2012. június 26. 16:56
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
a one direction a legjobb
2012. június 26. 17:02
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline |
vampire girl egyet értek főleg Naill alegjobb ♥
2012. június 26. 17:13
Idézet (petewright97 @ 2012.06.26. 16:38)
A One Direction a legjobb..! Az amúgy se kifejezetten csak pop.. Vannak számaik, amik akár még rocknak vagy jazznek is bevehetőek.. Szerintem nem fog az 1D eltűnni.. Ja és a Jonas Brothers! Ők is királyak, de örülök, hogy nincsenek a cikkben..! Három fiúbandát szeretek: Beatles(ha annak lehet venni), Jonas brothers, One Direction..!
A Beatlest nem lehet fiúbandának venni, ők egy igazi együttes voltak. Vágod, minden tag játszott valami hangszeren, iszonyat nagy tehetségek (voltak) külön-külön is, és a nyivákolás helyett tényleges zenét játszottak.
2012. június 26. 17:18
Remek cikk lett, gratula mayaa.!
Na igen...ők valamire valók voltak, nem úgy mint most a One direction..-.-" Az ő nevüket 9-10 év múlva nem fogják ismerni, azonban az itt felsorolt bandák maradandót alkottak.
Na igen...ők valamire valók voltak, nem úgy mint most a One direction..-.-" Az ő nevüket 9-10 év múlva nem fogják ismerni, azonban az itt felsorolt bandák maradandót alkottak.
2012. június 26. 17:25
Porcicca!
Egyetértek! De amint látod, a sok elvakult kis rajongó nem fogja fel, h itt a 90-es évek nagy popikonjai vannak felsorolva, akik még ma is érnek valamit
rockgirlfriend! Az meg a másik, h ők jóval a 60-as évek előtt zenéltek, így tényleg nem sorolhatók ide De tény, h ők is nagy zenészek!
Egyetértek! De amint látod, a sok elvakult kis rajongó nem fogja fel, h itt a 90-es évek nagy popikonjai vannak felsorolva, akik még ma is érnek valamit
rockgirlfriend! Az meg a másik, h ők jóval a 60-as évek előtt zenéltek, így tényleg nem sorolhatók ide De tény, h ők is nagy zenészek!
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. június 26. 17:37
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline |
Nem szeretem az ilyen dalokat,de ezek közül a bandák közül az itt felsorolt dolog egytől egyig tetszenek főleg a Bye Bye Bye.Viszont a One Direction-nel nem értek egyet és nem is részletezném,hogy miért.
2012. június 26. 18:12
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Jézus... Backstreet Boys xD Hogy imádtam őket oviban és általános iskolában is... Nosztalgiából mai napig szívesen hallgatom... Annyi kis kori emlék köt hozzájuk, h el se hiszem. Régi szép idők... Van Dájreksön? pffff
2012. június 26. 18:49
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.06.26. 17:13)
A Beatlest nem lehet fiúbandának venni, ők egy igazi együttes voltak. Vágod, minden tag játszott valami hangszeren, iszonyat nagy tehetségek (voltak) külön-külön is, és a nyivákolás helyett tényleges zenét játszottak.
A hangszeres része nagyon igaz. A Beatles a zenéjének(és itt gondoljatok arra a zenére, amit 50 évvel ezelőtt zeneként játszottak, mert az tényleg hangjegyekből és hangszerekből tevődött össze) köszönhette a sikerét, a VánDájreksönös gyermekek meg a szépfiús kinézetűknek, a hormontúltengésben szenvedő tinicsajsziknak és annak a nagy zenei teljesitménynek és hangnak amit produkáltak.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 26. 18:56
Az utolsó bekezdésben felsorolt fiú(?)bandákat semmiképp sem lehet egy kalap alá venni a BSB-vel, az 'N Sync-kel vagy a Take That-tel. A 3 utóbbit még 20 év múlva is hallgatják, a mostaniakról meg már 2 év múlva azt sem fogjuk tudni, hogy valaha léteztek (igazságszerint nem is nagyon tudom, hogy mik ezek és szerintem nem is vesztettem sokat ).
Nekem személy szerint a BSB, a Blue és a Westlife még most is nagy kedvencem.
Nekem személy szerint a BSB, a Blue és a Westlife még most is nagy kedvencem.
2012. június 26. 18:59
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Az East 17 áprilisban jelentette meg az új lemezét Dark Light címmel 13 év után.
Bár a régebbi korongjaik azért anno korszakalkotóak voltak.
Bár a régebbi korongjaik azért anno korszakalkotóak voltak.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni