Starity

A 90-es évek legsikeresebb fiúbandái

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 27. 11:17 #81
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.08.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
Offline offline
Norah, itt a probléma az, h amit ma itt egyesek művelnek az nem zene. És ezen a zenének nevezett valamin felnőni gáz... Az emberek olyan elkorcsosult sz*rt neveznek zenének, ami sértő az igazi zenészekre...
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. június 27. 11:31 #82
- törölt felhasználó -    
Hát igen....egyszer mindennek vége lesz. :S Bár ezeket az együtteseket sajnálom. Én gyerek koromban oda voltam a Backstreet Boys-ért, de leginkább Nick-ért. biggrin.gif Viszont ma már nem lennék annyira oda értük, mint akkoriban. :S Sok ideje már, hogy utoljára hallgattam a zenéjüket, így nem is csoda, ha megfeledkezem róluk. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül. És bár a mai énekesek és együttesek között sok van, akik inkább celebek, sem mint énekesek, de akad azért 1-2, akiket érdemes meghallgatni. smileeee.gif
2012. június 27. 12:23 #83
- törölt felhasználó -    
Így vissza nézve elég cikik ezek a fiúbandák...egyik sem volt személy szerint a kedvencem...az N'sinc-ből egyedül kiemelkedő tagnak mondanám Jc Chasez-ét..mert neki nagyon jó hangja van. De ezek az ugri-bugri fiúbandák...tök jó hogy mindennek már vége.

És nem értem hogy a fiúbandákhoz hogy jön ide Britney??? Még ilyenkor is ő böki néhány embernek a csőrét. Már unalmas.
2012. június 27. 12:49 #84
Allanah
Allanah
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.23.
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 178457
Offline offline
Brit és Gaga valóban műzenét csinálnak, ám a maguk kategóriájában királynők. Madonnának is csak a 80-as években hittem el, hogy "Papa ne félts" mostmár látom, hogy jobban járt volna ha mégis csak "félti". Madonna már például unalmas. Britney-n lehet vitatkozni, de azt alá kell írni, hogy amit csinál(t) az milliókat mozgatott meg, és a zenei világot is átírta (hogy jól vagy rosszul az más kérdés). Persze mindenki eldöntheti milyen zenét hallgat, de azért aki szereti a zenét nem hallgathat akármit. Kérdezem én, ki az a Lynn Anderson? Dolly Parton? Brenda Lee? Yma Sumac? Nem tudjátok! Pedig ők is a világ legnagyobbjai között vannak, csupán a mai hülye divathullám nem ad nekik elég teret (igaz Sumac sajnos pár éve elhunhyt). Halgassátok meg (szinte kötelező!!) Grace Jones - Hurricane című lemezét, ami bebizonyítja, hogy elekronikus hangzással is lehet nagyon alkotni. A The Beatles az egyetlen olyan "boyband" ami valóban ért is valamit. A Nirvana jó zenét csinált, de Kurt halála emelte a magasba a nevüket (és persze Körtniláv nevét). A jó zene az jó zene mindenkinek. A rossz az pedig jó annak, aki nem ismeri a jó zenét.
2012. június 27. 12:56 #85
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (Allanah @ 2012.06.27. 12:49)
A rossz az pedig jó annak, aki nem ismeri a jó zenét.


Ezzel az egy mondattal nem értek egyet. Az úgynevezett rossz zene is lehet jó valakinek. Ez annyira relatív. Persze az nem szubjektív vélemény kérdése, hogy mi a minőségi zene és mi nem az. Ezek tények. Az viszont már tényleg egyéni elbírálás alá esik, hogy valaki megelégszik-e a nem minőségi zenével, vagy egy kicsit kutakodik. A pop műfaj alapjában véve könnyed, rágógumi, de lehet olyan előadókat és dalokat találni, amik igenis mérföldkövek ennek a műfajnak a történetében. Mindent a maga műfajával és értékrendjével kell mérni. Egy 1D-t össze lehet mérni egy BSB-vel, de egyiket sem lehet összemérni mondjuk Etta James-szel, vagy Bobby McFerrinnel.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. június 27. 13:31 #86
Cyberlink
Cyberlink
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.12.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 167090
Offline offline
" A The Beatles az egyetlen olyan "boyband" ami valóban ért is valamit. "

Forrás: http://starity.hu/magazin/28711-a-90-es-evek-legsikeresebb-fiubandai/#ixzz1yzZBYFfZ

Legnagyobb hülyeség amit valaha hallottam.
Miért ők az egyetlen? Ha már Janis Joplint szereted ott van a két kortársa Jim Morrison
The Doors
http://www.youtube.com/watch?v=M_yWyBjDEaU
http://www.youtube.com/watch?v=CbiPDSxFgd8
Jimi Hendrix
http://www.youtube.com/watch?v=YC4WXown03c
ők is "boyband"
De ott van még Led Zeppelin, Pink Floyd,stb stb holnap estig lehet sorolni.
2012. június 27. 14:01 #87
Leah097
Leah097
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.19.
Hozzászólás: 512
Csatolások: 0
Azonosító: 176042
Offline offline
Take That <3 én a 'N sync még nem is hallottam ohmy.gif mindenesetre remélem,hogy ahogy ezek a bandák is sok-sok évig együtt voltak,úgy a One direction is legalább 10-20 évig együtt marad <3 de inkább örökre smileeee.gif
2012. június 27. 14:23 #88
Leah097
Leah097
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.19.
Hozzászólás: 512
Csatolások: 0
Azonosító: 176042
Offline offline
azt nem nagyon értem,hogy sokak miért írják azt,hogy a "Ván dájreksön" csak nyivákolni tud,meg csak a helyes pofijuk miatt rajonganak értük a tinilányok. Az tény,hogy helyesek,és hogy jól néznek ki-de mi ezzel a baj? Hiszen a sztároknak kell egy jó kiállás,egy helyes fiút nyilván szívesebben hallgatnak,mint egy kevésbé helyes embert,nem? De! Az a feltevés,hogy ők csak "nyivákolni" tudnak,badarság. Nyugodtan meg lehet hallgatni élő felvételeket,amikben biztos vagyok,hogy nem playbackről megy(pl. többször is volt olyan,hogy egy szám közben a srácok elkezdtek hülyéskedni,nevettették egymást,épp egyikőjük szólózott,és a nevetéstől nem tudta folytatni a dalt. ha playbackről ment volna a szám,nagy égés lett volna,de mivel ők élőben énekeltek,nem volt gáz.) nem nyivákolnak; szimplán jó hangjuk van. Attól,hogy valakinek nem jön be a One direction,nem kell azt mondani,hogy "hú,mekkora gáz banda,csak nyivákolnak meg nyögdécselnek,csak azért szeretik őket,mert jól néznek ki,de szerintem tök gyökerek,stb.",hanem ehelyett el kéne ismerni,hogy " igen,jó hangjuk van,de nekem nem jön be a zenéjük,nekem nem tetszenek,én nem hallgatom ezt a fiúbandát". ennyi. az igazság néha fáj-de akkor sem lehet a One direction tagjaira azt mondani,hogy nincs hangjuk. Különben hogy lettek volna dobogósak(3. helyezett)az angol X-faktorban? Mert lehet,hogy nálunk,Magyarországon az ilyen tehetségkutató műsorok felhozatala gyenge,de ez külföldön nem így van.
Egyébként pedig többen a One directionből tudnak hangszeren játszani,szóval azt sem mondhatjuk el róluk,hogy zeneileg analfabéták. A One direction tagjainak jó hangja van,jól néznek ki-és kész. Az már más kérdés,hogy ki szereti az általuk játszott műfajt. Nem kell őket nyivákolós b*ziknak kikiáltani csak azért,mert neked nem jön be az a zenei stílus,amit játszanak.Kinek a pap,kinek a papné. Én sem szeretem az összes sztárt,de ha tényleg jogosan lettek híresek,akkor elismerem a tehetségüket,nem pedig lefikázom azt.
2012. június 27. 14:23 #89
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.08.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
Offline offline
Allanah, minden ott kezdődik, h a Beatles nem boyband... Annak titulálni nevetséges és szánalmas.
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. június 27. 14:28 #90
B1998
B1998
új tag
 
Státuszɪƒ ƴσυ ηєє∂ тσ ɓє ɧαρρƴ,
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.19.
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 178138
Offline offline
szeretem némeiket
2012. június 27. 14:30 #91
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.08.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
Offline offline
Cyberlink, akiket felsoroltál egyik sem boyband hála a jó égnek. Egy Led Zeppelin nem sorolható ide ahogy a Pink Floyd sem és a The Beatles sem. A boyband korszak a 80-as évek végén kezdtek el alakulgatni... Néhány nyálas képű idióta mutogatta magát, ugrabugrált és nyekergett. Ezek a boybandek. Magyarországnak is volt pár remek ilyen csapata... Emlékezhetünk a shyguys-ra vagy a picasso branch-ra XDDD Ezek a boyban-ek. Amikről te beszélsz azok zenekarok. Nem ugribugriznak mint a majmok és nem nyekeregnek. zenét szereznek, nem is akármilyet és azt normálisan előtudták adni. szóval sztem ne hozzuk fel őket ezen "remek" csapatok kapcsán.
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7, rockgirlfriend, Black Hearth2
2012. június 27. 15:05 #92
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Fölösleges azon vitatkozni, hogy az elmúlt x évben kik voltak azok az előadók, akik maradandót alkottak, mert abszolút relatív. Nyilván mindenki azokat sorolja oda, akik SZERINTE jó zenét csinálnak/csináltak, azt a zenei stílust képviselik, amit ő kedvel (vagy amiket). De például ahogy én nem vagyok képben olyan szinten a popzenét meg mondjuk a death metalt illetően, úgy más nincs képben a rockot, más meg a soul zenét illetően... Ilyen listákat egyébként is csak akkor lehetne csinálni, ha ismernénk a világ összes előadóját, plusz mindenkinek ugyanolyan zenei ízlése lenne. Egyébként meg mit jelent az, hogy maradandó, meg hogy 10 év múlva is hallgatni fogják? Vannak olyan előadók, akiket jócskán a karrierjük közepén sem hallgatnak sokan, mert nem ismerik őket sokan, de mégis kíváló zenét csinálnak és a megfelelő rétegből meg is vannak a rajongóik. Tehát attól, mert 10 év múlva ugyanúgy nem lesznek híresek, nem lesznek benne a zenei műsorokban, könyvekben, attól még erősen kétlem, hogy nem alkottak maradandót és nem fogják őket ugyanúgy hallgatni a megfelelő körök. Csak mert egy adott banda a kategóriájában a leghíresebb, legnépszerűbb és tényleg jók, az még nem jelenti azt, hogy tényleg ők vannak/voltak a legmagasabb szinten zeneileg például.

Amúgy is, Bogsziccsal mi megmondjuk, jók a bandák/előadók, akiket felsoroltatok (de nem eléggé _nevet.gif ), de Alice In Chains és Guns N' Roses ÖRÖKKÉ!!! (Ha már úgyis szubjektívkedünk itt thumbup2.gif )
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Grace Benning, Porcicca, Black Hearth2
2012. június 27. 15:49 #93
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.08.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
Offline offline
janet7, bár mennyire fáj is ez sokaknak, de van igényes zene és igénytelen zene. ezt a kritikusok is alátámasztják. igénytelen rágógumi pop egy rakat van manapság, de minden műfajban található igényes még a popban is. az, h van aki az igénytelenre bukik egészségére, de ettől még az igénytelen igénytelen marad.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. június 27. 15:55 #94
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (brigi92fcb @ 2012.06.27. 15:49)
janet7, bár mennyire fáj is ez sokaknak, de van igényes zene és igénytelen zene. ezt a kritikusok is alátámasztják. igénytelen rágógumi pop egy rakat van manapság, de minden műfajban található igényes még a popban is. az, h van aki az igénytelenre bukik egészségére, de ettől még az igénytelen igénytelen marad.


Ki beszélt igényességről meg igénytelenségről? Én a maradandóságról és a hírességről beszéltem. Három külön dolog. pardon.gif

De ha már itt tartunk, az igényesség sem egyértelmű, akármennyire is úgy tűnik néha. Te pl. (és én is meg még kismillió ember) igényesnek tartjuk a Nirvanát, miközben olvastam olyan kommenteket, amikben zeneileg igénytelen szemétnek nevezték őket. Akkor most kinek van igaza? Attól, mert vannak olyan előadók, akik nyilvánvalóan a mainstream vonalat képviselik és egyértelműen igénytelenek, az még nem jelenti azt, hogy mindenki, aki nem ebben a körben mozog, igényes. De még kismillió példát mondhatnék.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bogszics
2012. június 27. 16:37 #95
mse90
mse90
@bnormal cortexikid
 
Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.18.
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 1438
Azonosító: 178057
Offline offline
Soha nem voltam nagy rajongója egyiknek sem, de vannak fülbemászó dallamaik, amiket néha szívesen bedobok a lejátszóba. Éljen a nosztalgia! smileeee.gif
2012. június 27. 16:55 #96
Pepuka09
Pepuka09
új tag
 
StátuszLana del Rey - summertime sadness ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.26.
Hozzászólás: 42
Csatolások: 0
Azonosító: 178686
Offline offline
Nagyon fülbemászó dallamaik vannak smileeee.gif
2012. június 27. 16:59 #97
brigi92fcb
brigi92fcb
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.08.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 0
Azonosító: 119698
Offline offline
janet7, aki a Nirvana-t igénytelennek tartja az nem ért a zenéhez.
"Attól, mert vannak olyan előadók, akik nyilvánvalóan a mainstream vonalat képviselik és egyértelműen igénytelenek, az még nem jelenti azt, hogy mindenki, aki nem ebben a körben mozog, igényes." Mondtam én ilyet? Vagy bárki? Nem! Műfajonként vannak igényes előadók híresek vagy nem tök mind1. Kinek mi jön be. De aki nem tiszteli a régi nagyokat vagy a műfajonként kiemelkedő alakokat és nem látja be h a mai trendi zene elég elkorcsosult alfaja a nagy betűs zenének és ritka az olyan előadó aki valóban zenét hoz össze az vagy süket vagy nem ért hozzá.
Mondok 2 szélsőséges példát: 1. Zsófi Rágógumi dala az az igénytelenség tető foka. Ezt mindenki elismeri. John Lennon Imagine című dala viszont epikus . Ezt is mindenki elismeri. Aki nem az nagyon hülye zenéből. Az, h mi igényes és mi igénytelen egy alap zenei műveltséggel rendelkező ember simán eltudja dönteni. Én se hallgatok mindig igényes zenét, mert van, h igénytelenre vágyok pl tuc-tuc zene bulikban vagy néha itthon is. Ettől még én tisztában vagyok vele, h kimeríti az igénytelen fogalmát. Egyszerűen tudom mikor mit hallgatok. Soha nem fogom azt mondani, h a La Bouche vagy a C-Block korszakalkotó volt és igényes, de meghallgatom. Viszont helyén kezelem a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. június 27. 17:07 #98
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Idézet (brigi92fcb @ 2012.06.27. 16:59)
janet7, aki a Nirvana-t igénytelennek tartja az nem ért a zenéhez. 
"Attól, mert vannak olyan előadók, akik nyilvánvalóan a mainstream vonalat képviselik és egyértelműen igénytelenek, az még nem jelenti azt, hogy mindenki, aki nem ebben a körben mozog, igényes." Mondtam én ilyet? Vagy bárki? Nem! Műfajonként vannak igényes előadók híresek vagy nem tök mind1. Kinek mi jön be. De aki nem tiszteli a régi nagyokat vagy a műfajonként kiemelkedő alakokat és nem látja be h a mai trendi zene elég elkorcsosult alfaja a nagy betűs zenének és ritka az olyan előadó aki valóban zenét hoz össze az vagy süket vagy nem ért hozzá. 
Mondok 2 szélsőséges példát: 1. Zsófi Rágógumi dala az az igénytelenség tető foka. Ezt mindenki elismeri. John Lennon Imagine című dala viszont epikus . Ezt is mindenki elismeri. Aki nem az nagyon hülye zenéből. Az, h mi igényes és mi igénytelen egy alap zenei műveltséggel rendelkező ember simán eltudja dönteni. Én se hallgatok mindig igényes zenét, mert van, h igénytelenre vágyok pl tuc-tuc zene bulikban vagy néha itthon is. Ettől még én tisztában vagyok vele, h kimeríti az igénytelen fogalmát. Egyszerűen tudom mikor mit hallgatok. Soha nem fogom azt mondani, h a La Bouche vagy a C-Block korszakalkotó volt és igényes, de meghallgatom. Viszont helyén kezelem a dolgokat.


Nyilván én sem értek egyet azzal, hogy a Nirvana igénytelen, de az adott ember meg azt mondja, hogy az nem ért a zenéhez, aki szerint a Nirvana zeneileg igényes... Például van, aki szereti a Nirvanát, de mégis azt mondja, hogy a korszak más hasonló előadóihoz képest bizony egy zeneileg egyszerű bandáról van szó (nem magamról beszélek). Más meg felháborodik ezen és nem ért egyet. Ennyi.
Pontosan erről beszéltem, hogy attól, mert vannak nagyon alap dolgok, mint például hogy az Imagine igényes, a Rágógumi meg nem, attól még nem lehet MINDEN egyes zenéről egyértelműen kijelenteni, hogy az igényes vagy nem. Ezt pont azokra a dolgokra mondom, amik közül egyik sem mai rágógumi pop, de mégis teljesen más stílusúak. A TLC-t például sokan igényesnek tartják (ide most nem szövök bele saját véleményt, de nyilvánvaló, hogy én minek tartom), de pl. egy Alice In Chains videónál egy "talentless Left Eye whore" komment már valahogy mást mutat. Ergo lehet játszani a szakértőt (nem rád értem) és gondolni azt, hogy valamiféle magasabb kultúrát képviselünk, amiért nem Selenát, hanem mondjuk Nirvanát hallgatunk, de egy másik réteg meg ugyanúgy zeneileg igénytelennek tartja a Nirvanát. Ilyen esetekben (nem a nikiminázs vs. Beatles esetekben, NYILVÁNVALÓ) nem alapműveltségről, hanem ízlésről szól a dolog és viszonyításról.

Azt meg mondanom sem kell, hogy egyértelmű, hogy aki a régi nagyokat nem tiszteli, az tudatlan zeneileg, de itt nem is erről volt szó.
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2012. június 27. 22:58 #99
Allanah
Allanah
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.23.
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 178457
Offline offline
Én zenei szakértő vagyok, ti tinédzserek akik minden sz*rt meghallgatnak, mert menő és mert tetszik.
A Beatles igenis boyband volt, a saját korukban ők voltak a boyband kisokos. Továbbá. Etta James királynő a feketék közül, őt senkihez nem lehet mérni. A Nirvana nem alkotott semmi újat, csak jó volt. A The Doors zeneleg alulképzett volt, és ezt mindenki tudja (lásd: Sex Pistols). Ha már a feketéket említettem: Ma mivan? Rihanna, Lil'Kim (aki a maga módján még talán jó is), Lil' Wayne, mindenki aki Lil'-el kezdődik, majd ismét Rihanna, és befigyel egy kis Beyoncé. Szánalmas. Az igazi nagy feketék: ODETTA, ETTA JAMES, ARETHA FRANKLIN, GRACE JONES, DONNA SUMMER, CHAKA KHAN, JIMI HENDRIX (aki gitárosként elképesztő volt, énekesként viszont nem), AALIYAH (az utolsó fekete nő, aki még tudta mi az az R'N'cool.gif, WHITNEY HOUSTON (örök klasszikus), TINA TURNER (simply the best), RITA MOSS (na őt is elfelejtették már), NINA SIMONE (ki az a Rihanna?), SAM COOK (isten), és a 60-70 évek feketéi.

Ha a vérbeli nőkről kérdeztek, akkor pedig ki az a Lady Gaga?
Vérbeli nők, akik tudtak is: PATSY CLINE (hallgassatok meg egy BEST OF lemezt. Állatok fog leesni, majd felteszitek a kérdést - van még ilyen énekesnő? - nincs!) LYNN ANDERSON (A "Rose Garden" örök érvényű klasszikus. Vannak ma ilyen jól megmunkált dalszövegek? Nincsenek!), ODETTA ("Spiritual Trilogy" című dala. Hallgassátok meg, de tényleg. Most tegyétek fel ismét a kérdést. Ki az a Rihanna?).Sorolhatnám.

A Nirava sok sikert elért, de zeneileg egyetlen új motívumot sem hoztak, bár ezt sokan nem így gondolják. A lányok odavannak Kurt-ért, pedig a jelenlegi Kurt Cobaint Pete Doherty-nek hívják, őt mért nem szereti senki közületek?

Nyissátok ki a szemeteket végre!
Én nem azt mondtam, hogy a mai zenészeket nem lehet szeretni. Vannak gyöngyszemek, és vannak csiszolatlan gyémántok (MoZella, Adele) akiknek egy kis plusz még, és világszínvonal amit csinálnak. Vannak listavezetők (Madonna, Gaga, Spears) akik tök mindegy mit énekelnek, úgyis 10 milliót adnak el belőle, vannak az álcázók (Miley, Selena Gomez) akik műzenével, műimidzsel, műfejjel, műszavakkal millió tudatlan tininek változtatják meg életüket (és sajnálatos bukásukat). Aztán vannak a tökéletes énekesek (Amy Winehouse, Joss Stone, Pete Doherty, Adele - szintén idesorolható- , Duffy, Ke$ha, Dionne Bromfield, Leona Lewis, Bizzy Bone, Susan Boyle) akik nem álltak be a sorba, és azt énekelték amit akartak, és olyat alkottak ami mind a múltban mind a jövőben helytálló lesz. És vannak a sztárok. Rebecca Black és a fejbelövömmagamhamégegszerhallanomkell Frájdéj frádéj, Rágógumidal, SP, és társai, akik borzalmasak lettek volna anno is, most is, és a jövőben is. Őket ti tettétek naggyá. A hisztirohamos koncertjeitekkel, meg a CDvásárlásaitokkal. Költöttetek egy SP-re, és azt sem tudtátok ki az az Odetta.

Mindeki azt hallgat amit akar. Nekem tök mindegy. De ne higyjétek már azt, hogy csak az a jó zene amit annak véltek, mert tévedtek. Amy Winehouse-n, és Janisen kívül a felsoroltak közül alig a 10%-a a kedvencem. A Nirvanat is szeretem. De zeneileg nem sokat ért. Voltak jó számok, sok milliós albumeladások, és meg is lett az eredménye. Kurtöt a tinilányok repítették a magasba, mert jaj de cuki pasi (Pete Doherty is az, és láss csodát ő is drogos alkesz mint Kurt volt) és ezt Cobain nem tudta feldolgozni, majd öngyilkos lett. Könnyű C.Love-ra fogni azt, hogy megölte a pasiját, de belül mindenki érzi, hogy nem ez történt. Egy gyenge férfi szomorú halála volt. A lemezeik csak ekkor kezdtek el fogyni igazán. Ha Kurt még ma is élne, talán még ennyien sem ismernék őket. Csak egy példa. Maysa Matarazzo neve '77-ig annyit mondott az embereknek, hogy egy olasz énekesnő, valami jazzt énekel. Lemezei 100 ezer példányban keltek el. '77-ben a pia és a drog elvitte. Lemezei 80-ig már több tíz milliós példányszámban keltek el, és a legnagyobbak között tartják számon. Fáj beismerni de a Nirvana sikerei is Kurt halálkor kezdődtek el igazán. Talán Joplin az egyetlen aki már életében nagy volt. John Lennont utálta a fél világ mert együtt volt Ono-val, halála után Ono is királynő volt, ő meg a király. Jacko-t mindeki utála, elítélte, kinevette. Meghalt, és mindenki sírt.

Egy sztár halála jó pénz az együttesnek, anyunak, apunak, a menedzsernek. Sokszor szándékosan lökik őket a mélybe, hogy jól profitáljanak belőle. Amy-t sem véletlen alkalmazták olyan sokáig. Tudták, hogyha pénzt keres, drogra költi majd szép lassan meghal. Láss csodát: Apuka könyvet ad ki, anyuka nyilatkozik, a fél világ imádja.
A Nirvana nem volt több egy egyszerű együttesnél, akik aztán hírnevet szereztek Kurt halála, és annak rejtélyei mögött, kár többet gondolni e mögé.

Csak még 1.
Kurtről még egy pár éve volt is poszter a Popcorn magazinban, emlékposzter, ff, keretes.
Amy Winehouseról semmi nem jelent meg csak egy ocsmány cikk a mégocsmányabb BRAVO-ban, amiben kishíján kigyűnyolták saját halálát. Kívánom a cikk írójának a hasonló szépeket.

Szeressük a Nirvanat, de elvakultak ne legyünk. Nem volt több egy szimpla garázs-rock együttesnél. Ma még jobbak is vannak, de ezekre már senki nem fog emlékezni. Ahoz sajnos előtte meg kell halni.
És ez bizony szomorú!
2012. június 27. 23:00 #100
Allanah
Allanah
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.23.
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 178457
Offline offline
janet7
Igen a TLC-t valóban sokan stílusosnak tartják és látod látod.. Ott is csak meg kellett halni ahoz, hogy azzá váljon.
Amúgy a TLC sem volt több egy tobi hiphop-rap együttesnél, sőőőt. Még talán annak sem voltak mondhatók. Lisa Left Eye Lopes halála viszont elég volt a hírnévhez. Ennyit erről. Magad adtad meg a választ a kérdésekre úgy, hogy nem is vetted észre.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!