Miguel Veloso, a portugál nemzeti tizenegy oszlopos tagja átigazol az ukrán csapathoz, a Dinamo Kijevhez, ezt a klub a napokban jelentette be. A futballista előtte két évet töltött az olasz Geona csapatánál, azt megelőzően pedig kilenc évig viselte a portugál oroszlánok, a Sporting Lisszabon mezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miguel Veloso Ukrajnába igazolt át
2012. július 06. 10:27
2012. július 06. 10:30
Még mindig képtelen vagyok fölfogni hogy miért, egyszerűen nem fér a fejembe. Legalább az apja mondta volna neki hogy nem kéne.. Remélem azért visszakerül még valamikor Európa szívébe, vagy vissza Portugáliba

2012. július 06. 10:35
![]() |
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 ![]() |
Jaj ne máár..

2012. július 06. 11:16
kicsit én is meglepődtem hogy pont Ukrajnába, de ő tudja...
2012. július 06. 12:52
![]() |
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12525 Azonosító: 138204 ![]() |
O_o
hát ez h_lye. komolyan mondom. egyébként én nagyon örülnék, tényleg, a cím olvasásakor majdnem kiugrottam a bőrömből, hogy itt lesz nálunk, de így belegondolva az ő részéről... nem értem, mi van vele.
az biztos, hogy meg lesz becsülve, de Sevcsenko már megszokta, hogy ő az ukrán csapat sztárjátékosa, most pedig jön Miguel is... én naaagyon örülök ennek az egésznek, de Mig meg fogja bánni...
hát ez h_lye. komolyan mondom. egyébként én nagyon örülnék, tényleg, a cím olvasásakor majdnem kiugrottam a bőrömből, hogy itt lesz nálunk, de így belegondolva az ő részéről... nem értem, mi van vele.

2012. július 06. 13:02
![]() |
Serinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 161997 ![]() |
Ez nem normális ukrajnában szrt se fog nyerni nemzetközi szinten ment volna egy topligába ahol szemmel tudják tartani es mondjuk egy sztárcsapat megtudná venni hisz még fiatal!! Ukrajnába menjen 32évesen levezetni
2012. július 06. 13:43
Idézet (Karina197 @ 2012.07.06. 12:52)
O_o
az biztos, hogy meg lesz becsülve, de Sevcsenko már megszokta, hogy ő az ukrán csapat sztárjátékosa, most pedig jön Miguel is... én naaagyon örülök ennek az egésznek, de Mig meg fogja bánni...

Én azt remélem, hogy nem csak a kispadra vették meg dísznek, hanem játszani is fog. Fogalmam sincs milyen esélyei vannak, soha nem követtem az ukrán bajnokságot

2012. július 06. 13:49
![]() |
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 ![]() |
Én ezt a játékost nem nagyon ismerem, csak az EB-n hallottam róla úgy, hogy nem igazán érdekel hová igazol át mondjuk sztem egy portugálnak nem az ukránokhoz kéne...
2012. július 06. 21:49
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Idézet
Kattah
Hát, ezen én is meglepődtem.
Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.