Starity

Guardians of the Galaxy / A galaxis őrzői (2014)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 30. 22:20 #41
- törölt felhasználó -    
Frissek az élmények a filmet illetően, úgyhogy gondoltam ki is írom magamból a hatását laugh.gif Megmondom őszintén maradt bennem hiányérzet a végén, de ha megkérdeznék mi miatt nem tudnám konkrétan megmondani.
Ismét egy mozgalmas 2 órás Marvel produkciót láthattam, vígjáték köntösben, egy csipetnyi drámával fűszerezve. A látványra itt sem lehet panasz, mint minden képregény adaptációnál itt is rengeteg volt az ilyen olyan számítógépes mutatvány/effekt. A szereplők, hát öhmm...kezdem is azzal, hogy Benicio Del Torot iszonyat jól elrejtették a maszkosok, ha nem olvasom a stáblistát valószínű nem jövök rá a gyűjtő megszemélyesítőjére. Nos őszintén szólva a főszereplő, Chris Pratt valahogy nem hatott meg a film során, számomra elég közömbös maradt végig. Mint sokaknak, nekem is az érzéketlen, tapló mosómedve (akiről kiderül, hogy több érzés lakozik benne, mint bármelyik másik szereplőben wink.gif ) lopta be magát egyből a szívembe, a fa haverjával együtt biggrin.gif Külön öröm volt számomra, hogy Glenn Close is feltűnt egy ilyen műfajú alkotásban. És hát ki ne felejtsem a melák Drax karakterét, akihez sok komikus helyzet köthető.
Mindent összevetve jó kis film volt ez, bár ahogy már az elején is írtam nekem valami még hiányzott, lehet, hogy még ütősebb csatákat vártam. A lényeg, hogy kikapcsolódásnak zseniális volt. 10/8
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. január 11. 13:59 #42
- törölt felhasználó -    
látvány screenshot!
1 felhasználónak tetszik: standoffan
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!