Teen Choice Awards 2012: a nyertesek
2012. július 23. 13:35
Személy szerint nekem tetszett az idei TCAs Sajnos nem láttam az egészet,néhány dolog kimaradt,de ennek ellenére tetszett,amit láttam.És Demi egyszerűen csodálatos volt ♥
2012. július 23. 13:38
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
1D Miley Ian
2012. július 23. 13:38
SilverFoxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 136511 offline |
hát.. ez siralmas.. :S csak 1-2 olyan sztár van, aki szerintem meg is érdemli.. de én már nem vagyok tini, szal biztos velem van a baj.. Na mind1.. én mindenesetre nem nagyon vagyok megelégedve az eredménnyel.. sorry
2012. július 23. 13:39
David Guetta ? Elektronikus előadó xDD kész vicc... na meg a fun. a legjobb rockbanda ? hát elég gyenge...egyedül abban értek egyet , hogy a Férfi divatikon Justin Bieber lett.
Demi,Selena,Justin,Miley,TVD,Emma Stone,21 Jump Street,TVD,Nina Dobrev,Ian Somerhalder,Janel Parrish,Candice Accola,THG,Lucy Hale, Chris Colfer,Glee,Zac Efron
Amúgy gratula minden nyeretesnek a többségük szerintem megérdemli.
Amúgy gratula minden nyeretesnek a többségük szerintem megérdemli.
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline |
A PLL és Glee díjaknak nagyon örülök, emellett Demi díjainak is örülök, bár nem tudom miért kapott tweet díjat, nem is olyan sűrűn írogat oda, de jó... Az éhezők viadalát még nem láttam, és nem is olvastam, de sokan dicsérik. Vannak érdekes győztesek, de azért vannak jogosak is
2012. július 23. 13:42
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Én a nagyjával meg vagyok elégedve,bár vannak elég vicces dolgok (pl:Justin bieber mint férfi stílusikon,na mindegy),de örültem azért a PLL-nek és a TVD-nek,bár azt nagyon sajnálom,hogy a TVD és a SPN egy kategóriába került,így a SPN nem nyert De hát azt sem annyira tudom,mitől "tini" a supernatural,mint ahogy a CSI: Miami-t sem és az ehhez hasonlók Lehet,hogy csak én vagyok tudatlan
2012. július 23. 13:48
Egy ilyen hosszú lista és mégis 3 soronként ugyan azok a clebek vannak (direkt nem előadókat írtam). Miért mindig ugyanazokat jelölik? Mármint nem várok el sokat a TCA-tól mert az tényleg a gyerek illetve tini nézőközönséget célozza meg de hát akkor is, ez már unalmas. De azért gratulálok.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. július 23. 13:49
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
Gratulálok a nyerteseknek!
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.