Zayn Malik újra a Twitteren
2012. augusztus 23. 16:27
Úgy néz ki a képen mint egy...khmm. pedig már kezdtem örülni...
2012. augusztus 23. 16:40
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Gondoltam én,hogy nem sokáig lesz távol a Twitteren
2012. augusztus 23. 16:52
Azért ne mindig minden az 1D-ről szóljon...
Amúgy meg hamar visszament.
Amúgy meg hamar visszament.
2012. augusztus 23. 16:52
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Örülök neki Zayn
2012. augusztus 23. 16:54
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Ez most mire volt jó? Csak sajnáltatta magát, ennyi. Mondom én, nem a "tehetségükkel" akarnak itt színvonalt hozni; hanem a "lelépéseikkel" és a pofázmányukkal.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 23. 16:57
Annyira jó, hogy itt írjátok, hogy ne minden az 1D-ről szóljon, meg utáljátok stb. akkor meg minek olvastok róla?
És igen, ha már szúrja a szemeteket, hogy mindenhonnan One Direction folyik akkor vegyetek egy szemvédőt.
És igen, ha már szúrja a szemeteket, hogy mindenhonnan One Direction folyik akkor vegyetek egy szemvédőt.
2012. augusztus 23. 17:16
trixi1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 178337 offline |
Kit érdekel??Nem vagyok 1D fan sem hater,de ez már kicsit idegesítő,gondolom ez is csak ilyen figyelem felkeltő volt hogy törli magát twittertől most meg megint fent van,kit érdekel?-.-
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.