Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 10. 15:50
skypedomcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 177280 offline |
One Direction!!! <3
2012. szeptember 10. 16:10
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Jessie,Adele,David Guetta,Taio Cruz imááádom őket!!
2012. szeptember 10. 16:25
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Wáááááh Museee!! <3 Muse <3 ))
ezmiez a 1d őrület??? magyarázza már el valaki! nem is jók....
ezmiez a 1d őrület??? magyarázza már el valaki! nem is jók....
2012. szeptember 10. 19:04
AlexandraOfficalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 185241 offline |
Nagyon jó ez a cikk. Jessie J, David Guetta, Adele, Alexandra Stan. Őket szeretem. A 1D.. Hát őőő. A zenéjüket bírom, de őket nem. Nem értem, miért kell őket ennyire isteníteni.
2012. szeptember 10. 19:06
AlexandraOfficalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 185241 offline |
Ja, és természetesen Cher Lloyd, ő is elég jó.D
2012. szeptember 16. 12:48
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4368 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Igaz, nem csak amerikaiakból lehetnek világsztárok. Tehetségek a világ összes pontján léteznek. Az, hogy valaki világsztár legyen nem kontinens függő! Esetleg ott előbb feltudják őket fedezni, mivel Los Angeles és New Yrok imádott álomhelyem a filmipar és zeneipar nagy központjai.
2012. szeptember 22. 07:52
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline |
Olyan büszke vagyok hogy a One Direction egy igazi világ szenzáció de mégsem Amerikaiak,hanem Európaiak. Ez olyan felemelő!!
2012. szeptember 22. 20:50
One Direction életem egyetlen értlemei*_________________________*♥ ♥ ♥ Cher Lloyd my Idol:$♥
2012. szeptember 23. 11:02
adri04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184964 offline |
ááh.. :$
nagyon nagyon nagyon büszke vagyok a One Direction-ra!
1. azért, mert megtarthatták a nevüket.!
2. mert végre nem Amerikaik, hanem Európaiak, és ez nagy öröm az európai lányok számára, hiszen, nemcsak az Amerikaiaké a minden!
és tényleg, ha valakik ilyen nagy sikert aratnak 2 év alatt, az már óriási előrelépés.. !
Úgyhogy nekem fantasztikus érzés az, hogy ilyen egy őrült banda mint az az 5 srác.. :ßß
I love you One Direction ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Életem értelmei vagytok ti 5-en ♥
nagyon nagyon nagyon büszke vagyok a One Direction-ra!
1. azért, mert megtarthatták a nevüket.!
2. mert végre nem Amerikaik, hanem Európaiak, és ez nagy öröm az európai lányok számára, hiszen, nemcsak az Amerikaiaké a minden!
és tényleg, ha valakik ilyen nagy sikert aratnak 2 év alatt, az már óriási előrelépés.. !
Úgyhogy nekem fantasztikus érzés az, hogy ilyen egy őrült banda mint az az 5 srác.. :ßß
I love you One Direction ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Életem értelmei vagytok ti 5-en ♥
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.