Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 14:13
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Adele az tényleg nagyon híres lett, és tehetséges kétség kívül. Ugye a Muse se hiába világhírű, ellentétben az 1Dvel na azokat nem tudom hogy mi okból lettek híresek.
2012. szeptember 05. 14:16
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (dreamgirl @ 2012.09.05. 13:37)
hát azért a felhozatalból látszik, hogy aki Európából világhírű lesz, az 99%-ban angol. nem túl változatos
Szerintem nem kellene egy cikkből általános következtetést levonni. Átlag magyar amúgy sem ismer csak amerikai és angol bandákat vagy énekeseket de ez nem azt jelenti, hogy a világon az európaiak közül az angolok nagyobb arányban lesznek a híresek. Csak azért mert te vagy az író nem ismer több, híresebb nem angol bandát, nem azt jelenti hogy nem is léteznek. Az is biztos hogy nem túl változatos. Átlag magyar embernek mi kell? Angol pop, abból pedig van, itt nálunk soknak tűnik pedig ők is ugyanúgy nyomatnak pl rockot mint a finnek, az egy más dolog hogy azokat átlag magyar nem ismeri. Esetleg ha a közízlés hajlandó lenne nyitni más műfajok iránt mintpl indie, indie-rock, hip-hop, nem lenne mindenkinek elege az 1D-ből és a Girls Aloudból.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak, európaiként is lehet világsztárnak lenni csak ehhez nagy áldozatokat kell hozni. Tegnap olvastam egy cikkben hogy az angolok megelégelték Amerikát és Ausztráliába próbálnak betörni. Érdekes..
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Black Hearth2
2012. szeptember 05. 14:35
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
One Direction
2012. szeptember 05. 14:36
a romániai szekció szerintem inkább csak nálunk ismert, mintsem Angliában vagy Amerikában
Egyébként nincs lehetetlen, csak tehetetlen .. na meg persze sok-sok dolog szükséges még ehhez, akinek nincs elég kitartása, az neki se fogjon ..
Egyébként nincs lehetetlen, csak tehetetlen .. na meg persze sok-sok dolog szükséges még ehhez, akinek nincs elég kitartása, az neki se fogjon ..
2012. szeptember 05. 14:37
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Bogika11 szerintem meg innen csak a Muse a jó.Meg Adele.
2012. szeptember 05. 14:40
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Hát én inkább csak a többség számára ismeretlen európai előadókat szeretem
2012. szeptember 05. 14:42
nekem röftön Adele jutot eszmeb,csodás péneksnő,nem hiába a kedvencem<3David guettáról meg tudom,hogy a honfitársam:POne directiont nem szertem
2012. szeptember 05. 14:44
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
Nem értem, miért gondolja azt bárki, hogy csak Amerikában születnek tehetségek. Ez nem így van és igazán büszkék lehetünk a világhírű európai énekesekre és zenészekre!!! Köszönjük, hogy vagytok "nekünk"!!! Love u all, guys!!!
One Direction is my life! <3 <3 <3
One Direction is my life! <3 <3 <3
2012. szeptember 05. 14:51
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.09.05. 14:16)
Szerintem nem kellene egy cikkből általános következtetést levonni. Átlag magyar amúgy sem ismer csak amerikai és angol bandákat vagy énekeseket de ez nem azt jelenti, hogy a világon az európaiak közül az angolok nagyobb arányban lesznek a híresek. Csak azért mert te vagy az író nem ismer több, híresebb nem angol bandát, nem azt jelenti hogy nem is léteznek. Az is biztos hogy nem túl változatos. Átlag magyar embernek mi kell? Angol pop, abból pedig van, itt nálunk soknak tűnik pedig ők is ugyanúgy nyomatnak pl rockot mint a finnek, az egy más dolog hogy azokat átlag magyar nem ismeri. Esetleg ha a közízlés hajlandó lenne nyitni más műfajok iránt mintpl indie, indie-rock, hip-hop, nem lenne mindenkinek elege az 1D-ből és a Girls Aloudból.
Hogy a cikkhez is hozzászóljak, európaiként is lehet világsztárnak lenni csak ehhez nagy áldozatokat kell hozni. Tegnap olvastam egy cikkben hogy az angolok megelégelték Amerikát és Ausztráliába próbálnak betörni. Érdekes..
Nem következtetést vontam le, rengeteg külföldi oldalt olvasok nap mint nap szóval alapvetően tájékozottnak tartom magam. Amugy ha belegondolsz ha vki világhírű lesz, akkor arról Magyarországon is kapunk hírt akarva akaratlanul, tök mindegy hogy mainstream zenét játszik vagy nem. És továbbra is azt mondom h a UK-ból származik az európai világsztárok túlnyomó többsége, jóval több egymagában mint a többi európai országot egybevéve.
2012. szeptember 05. 14:58
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Majdnem mindet szeretem!
2012. szeptember 05. 15:03
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
A Muse-on kivül mindegyiket szeretem
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.