Idézet (dreamgirl @ 2012.09.05. 14:51)
Nem következtetést vontam le, rengeteg külföldi oldalt olvasok nap mint nap szóval alapvetően tájékozottnak tartom magam. Amugy ha belegondolsz ha vki világhírű lesz, akkor arról Magyarországon is kapunk hírt akarva akaratlanul, tök mindegy hogy mainstream zenét játszik vagy nem. És továbbra is azt mondom h a UK-ból származik az európai világsztárok túlnyomó többsége, jóval több egymagában mint a többi európai országot egybevéve.
Gotye ausztrál és világhírű lett, főleg miután a Glee előadta a számát. Az állítólagos halálhíre a CNN News-t is megcsinálta és hazánkba még sem jut el a hír. Ha ide a Starity-re nem fordítanak külföldi oldalról, ez sem derül ki mert ez sem a Borsonline-on, sem a Blikkben nincs benne hogy jól tudom. Ehhez hasonlóan sok zenész van még ilyen helyzetben. Én pedig tartom magam ahhoz, hogy a befutottak 'vegyes' népek, a média csak kiemel belőle párat és az folyik mindenhol is. Ha Cheryl Cole nem adja el magát Amerikának vagy a 1D, Adele, ők sem lennének 'sehol'. Én nem azt tartom szem előtt hogy a lapok kiről cikkeznek, hanem kinek milyen dala hanyadik helyen foglalja a különböző országok listáját, legalábbis nálam az a mérvadó, a média nem jelent semmit mert az azt vesz fel, akit akar. A világsztár kifejezést pedig óvatosabban használnám, a listában felsoroltak közül csak Adele-ra, wannabe világsztárok, akik az EU-ból jönnek, nem nagyon vannak mert Amerika nem engedi őket érvényesülni, márpedig a világsikerhez Amerika kell, anélkül nem megy és köztudott hogy a zeneiparukat nehéz bevenni a szalagon készült celebjeik és zenei kisbrokkolik miatt, tehát szerintem maga a kifejezés is helytelen.