Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 16:03
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (bia 013 @ 2012.09.05. 15:32)
Tőrpemókus: Nem értem h halhattad előbb az 1D-t mielőtt még felfedezték volna őket mikor az X-Factor után csináltak zenét és ott fedezték fel őket. És egyáltalán nem nyálasok.
Igen, miután felfedezték őket az X-Faktorban. Egy ideig mindenki tojt rájuk. Én akkor hallottam a What Makes You Beautifult. Akkor még tetszett, de kiábrándultam belőlük, nem csak a zenéjük, de néhány rajongójuk miatt is.
És köszi, hogy megírtad a véleményed. Gondolom, most ezzel "jól megvédted" őket. És én sok mindent tudok róluk, amit már sokszor meg is bántam. De végül is, csak a barátnőmmel folytatok róluk eszmecserét. Az én szememben ő az igazi directioner.
2012. szeptember 05. 16:18
hát ez tényleg igaz mindenki nagy sikert ért el . Jó kis cikk lett , am szinte mindegyiket szeretem
2012. szeptember 05. 16:22
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Hajrá One Direction <3
Mindenki nagyon jó
Mindenki nagyon jó
2012. szeptember 05. 16:23
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline |
nekem az one dirction a kedvencem de a többiek is jók
2012. szeptember 05. 16:26
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Jó cikk lett, innen majdnem mindenkit szeretek, és ezek tényleg jó számok.
2012. szeptember 05. 16:51
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
Cher Lloyd és One Direction a legjobbak imádom őket és borzasztóan tehetségesek emellet Adel se semmi de én őket 2 jüket szeretem a legjobban hijába a Brittek tudnak meg nem utolsó sorban jól is néznek ki Cher nagyon szép és egyedi a sok tetkóval az 1D meg hát na 5 irtó sexy fiúról van szó nics ember aki ne lenne oda értük <3
2012. szeptember 05. 16:55
Mind nagyon jó énekesek megérdemlik hogy világsztárok lettek sokat is dolgoztak érte.
2012. szeptember 05. 17:02
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Mondjuk elég nevetséges, hogy kik lettek összeszedve a cikkben, mert a Muse és Adele kivételével a többit semmibe veszem, természetesen okkal. Lehet, hogy populáris macskurák, de legkevésbé sem rájuk büszke Európa ízléses rétege. Amerika elég taszító hely számomra, persze vannak amerikai kedvenceim, de ami az amcsiknál nincs az maga a művészet, a sok szemét vígjáték és rágógumipop, ami első sorban az ő kezükből való és meghódítja a világot. Én inkább megnézek egy jó skandináv filmet, hallgatok Led Zeppelint, hamisítatlan elektronikus zenét és dán indie zenekarokat, azokat akik az én európai világsztárjaim
Az egyik kommenten, miszerint Inna az elektronikus zene királynője, hát jót röhögtem, kár, hogy az igazi elektronikus zenéhez köze sincs a csajnak
Az egyik kommenten, miszerint Inna az elektronikus zene királynője, hát jót röhögtem, kár, hogy az igazi elektronikus zenéhez köze sincs a csajnak
2012. szeptember 05. 17:03
egon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 157460 offline |
Szerintem Alexandra Stan igen is megérdemli, hogy itt legyen, a Mr. Saxobeat tényleg tartolt a listákon, A billboard-on több listára is felkerült, néhol top 10-be.. szóval nem csak a magyaroknál ismert:-j
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.