Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 17:09
![]() |
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 ![]() |
Szinte ő mind a kedvenceim
2012. szeptember 05. 17:10
![]() |
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 ![]() |
Idézet (egon96 @ 2012.09.05. 17:04)
Johinna, én mint a cikk írója igyekesztem nem a saját ízlésemet belevinni, hanem tényleg azt írni, amit a slágerlisták mutatnak..
Értem én azt, ezeket tolják agyba-főbe, de attól még nekem hadd maradjon ez a véleményem róluk, mert szerintem annyit érnek, amit fentebb már leírtam...
2012. szeptember 05. 17:13
![]() |
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 ![]() |
nagyon szeretem az 1D t
![heart.gif](/images/emoticons/heart.gif)
2012. szeptember 05. 17:19
![]() |
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 ![]() |
Inna és Adele zenéit bírom.A többiek sem ok nélkül lettek tehetségesek,kivéve Cher Lloyd és a One Direction.Komolyan,ők nem tettek le semmit az asztalra,csak a tinik kedvencei lettek,semmi több.Tehetségük a földet veri.
2012. szeptember 05. 17:20
![]() |
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 ![]() |
One Direction a legjobb!!!!!!!!!!!!
2012. szeptember 05. 17:22
![]() |
ILoveLoganHendersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 183018 ![]() |
Na akkor most véleményt nyilvánítok:
Kezdem a pozitívval...
Cher Lloyd egy nagyon nagy tehetség, ő az olyan angol énekesnő, aki a legszimpatikusabb plusz még rappelni is tud![smileeee.gif](/images/emoticons/smileeee.gif)
Adele-t nem igazán szeretem, sőt talán csak egy száma az ami úgymond tetszik, de van tehetsége, ami jó.
David Guetta-t szeretem, és Taio Cruz-nál is kb. így vagyok!
Inna is még elmegy, ahogy elmegy, bár van mikor idegesít, hogy állandóan csak ismétli a dalszövegét.
Semleges:
Alexandra Stan-től egy számát szeretem a többi olyan semmilyen.
Jessie J, ő tőle csak egy számát hallottam, bár nem a kedvencem az a szám, de nem is olyan rossz![biggrin.gif](/images/emoticons/biggrin.gif)
Negatív:
Ez a Muse úgy rossz, ahogy van, most hallok róluk először, de ennyi is volt, köszönöm többet nem kérek belőle!
Na elérkeztem a fülsüketítéshez!
A One Direction, csak azzal lettek híresek, hogy öt senkiházi elment az X-Faktorba kornyikáltak, majd összevonták őket és ismét kornyikáltak! Az lett volna a legjobb, ha a legelején kiesnek vagy be se jutnak, mert úgy rosszak ahogy vannak!
(Ez a véleményem! Ha valakinek nem tetszik, pattogást nem kérek, köszönöm)
Kezdem a pozitívval...
Cher Lloyd egy nagyon nagy tehetség, ő az olyan angol énekesnő, aki a legszimpatikusabb plusz még rappelni is tud
![smileeee.gif](/images/emoticons/smileeee.gif)
Adele-t nem igazán szeretem, sőt talán csak egy száma az ami úgymond tetszik, de van tehetsége, ami jó.
David Guetta-t szeretem, és Taio Cruz-nál is kb. így vagyok!
Inna is még elmegy, ahogy elmegy, bár van mikor idegesít, hogy állandóan csak ismétli a dalszövegét.
Semleges:
Alexandra Stan-től egy számát szeretem a többi olyan semmilyen.
Jessie J, ő tőle csak egy számát hallottam, bár nem a kedvencem az a szám, de nem is olyan rossz
![biggrin.gif](/images/emoticons/biggrin.gif)
Negatív:
Ez a Muse úgy rossz, ahogy van, most hallok róluk először, de ennyi is volt, köszönöm többet nem kérek belőle!
Na elérkeztem a fülsüketítéshez!
A One Direction, csak azzal lettek híresek, hogy öt senkiházi elment az X-Faktorba kornyikáltak, majd összevonták őket és ismét kornyikáltak! Az lett volna a legjobb, ha a legelején kiesnek vagy be se jutnak, mert úgy rosszak ahogy vannak!
(Ez a véleményem! Ha valakinek nem tetszik, pattogást nem kérek, köszönöm)
2012. szeptember 05. 17:23
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Vannak nagyon jó számok!
![wink.gif](/images/emoticons/wink.gif)
2012. szeptember 05. 17:29
![]() |
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 ![]() |
A Muse-on kívül mindegyiket bírom!
Jó, még mondjuk kisebb nagyobb problémáim vannak a 1D-nel.
![smileeee.gif](/images/emoticons/smileeee.gif)
![biggrin.gif](/images/emoticons/biggrin.gif)
2012. szeptember 05. 17:30
![]() |
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 ![]() |
Nem feltétlen azon múlik, hogy hol lakik az ember. A lényeg, hogy ki hogyan tudja megragadni az alkalmat. Bár semmiképp sem árt, ha nem magyarországon próbálkozik az ember. Innen még nem igazán kerültek ki világsztárok...
2012. szeptember 05. 18:02
![]() |
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 ![]() |
a legtöbbet ismerem és szeretem.
Remek cikk. : )
Remek cikk. : )
2012. szeptember 05. 18:18
![]() |
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 ![]() |
Adele, Jessie J, Muse és a One Direction a kedvenceim, de a többiek is tehetségesek!
Kapcsolódó sztárok
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/sajat-eletet-kockaztatva-ment-vissza-a-tuzvesz-altal-fenyegetett-hazaba-a-macskajaert-a-gossip-girl-sztarja-01110803.jpg)
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/a-fanok-szerint-sydney-sweeney-ugyanazt-fogja-csinalni-brandon-sklenarral-mint-glen-powell-lel-01140842.jpg)
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/blake-lively-uj-filmjenek-rendezoje-is-hozzaszolt-a-szineszno-botranyahoz-01130111.jpg)
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/justin-baldoni-szerint-blake-lively-teljesen-megboritotta-a-velunk-veget-er-budzsejet-a-ruhavalasztasaival-01120907.jpg)
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/varandos-a-little-mix-egykori-enekese-01120728.jpg)
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
![](https://static.starity.hu/images/articles/410x230/a-tuzveszben-elpusztult-haziallatait-gyaszolja-a-jurassic-world-sztarja-01120947.jpg)
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.