Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 06. 11:01
Punky66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 211 Csatolások: 2 Azonosító: 124811 offline |
En oszinten szeretem a 1D-t , de Izzy.Demon. reszben igazad van hogy enm kene ennyire odalegyenek erte a rajongok . De nem mindenkinek lehet olyan izlese mint neked . En is halgattam mar Rammstein szamot , de rajottem hogy ez nem valo nekem es ezert nem is eroltetem . Ha az emberek oket szeretik egyszeruen ez van . Nem hibaztathatod oket erte . Es azt hogy mi lett volna ha egyedul emnnek tovabb azt sohase tudjuk meg , lehet hogy ugyanilyen hiresek lettek volna , lehet nem . De a mentorok meglattak bennuk a tehetseget es ezert engedtek oket ilyen formaban tovabb , helyet hagyva meg a tobbi tehetseges resztvevonek . Simon Cowell dicserete azert az nem semmi . szoval valamennyire csak jok lehetnek , nem ? - u.i. csak megjegyzesnek szantam . persze a tobbi is nagyon kiraly banda mint a Rammstein de en ezt gondolom .Ez van .
2012. szeptember 06. 11:41
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline |
ez lassan már nem ízlés kérdése,mikor én 10-14 voltam nem volt ilyen a helyzet mint most,nem lehetett olvasni naponta a 1D-ről,meg Justinról sem,vagy akkor nem úgy állították be senkit úgy szent életűnek mint ma Demi Lovatot
ez az egész sajnos a médiának köszönhető hisz azt akarja lenyomni a torkunkon,hogy aki rockot vagy metált hallgat az egy agresszív,barom,nem úgy mint a pop meg rap vagy hip hop sztárok,ha egy 10 éves azt látja nap mint nap,hogy Rihanna,Kesha,Demi,Justin vagy a 1D az atya úristen akikről folyton cikkezni kell mint ezen az oldalon,nem csak itt de láthatóan itt nagyon nyomják őket és ezért kimaradnak olyan hírek mint pl:Randy Blythe cseh botránya(aki akar utánanézhet de úgyis csak páran teszik meg)az eset lényege egy hatalmas nemzetközi botrány,tudom ez nem olyan fontos mint Justin új tetkója,vagy Demi ezredik önsajnáló monológja vagy Rihanna pasi ügyei
AZ egész leírtaknak az a lényege,hogy kevesebb semmitmondó,0 hírértékű cikket és több komoly elég elkeserítő hír az oldalra.
ez az egész sajnos a médiának köszönhető hisz azt akarja lenyomni a torkunkon,hogy aki rockot vagy metált hallgat az egy agresszív,barom,nem úgy mint a pop meg rap vagy hip hop sztárok,ha egy 10 éves azt látja nap mint nap,hogy Rihanna,Kesha,Demi,Justin vagy a 1D az atya úristen akikről folyton cikkezni kell mint ezen az oldalon,nem csak itt de láthatóan itt nagyon nyomják őket és ezért kimaradnak olyan hírek mint pl:Randy Blythe cseh botránya(aki akar utánanézhet de úgyis csak páran teszik meg)az eset lényege egy hatalmas nemzetközi botrány,tudom ez nem olyan fontos mint Justin új tetkója,vagy Demi ezredik önsajnáló monológja vagy Rihanna pasi ügyei
AZ egész leírtaknak az a lényege,hogy kevesebb semmitmondó,0 hírértékű cikket és több komoly elég elkeserítő hír az oldalra.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 06. 16:10
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
one direction*.*
2012. szeptember 06. 16:42
egon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 157460 offline |
iowa96 tervben van a cikk második része is.. It főleg már már kalsszikusnak számító zenészekről lesz szó: Queen, Rolling stones és társai. Igyekszem több rockot belecsempészni, csak tudod nem tudok egy cikken belül 100 fele szakadni. Sajnálom.
ophely88
2012. szeptember 06. 16:59
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline |
egon96 én nem akartalak támadni csak a többiek szemét kicsit felnyitni,nekem már az is elég,hogy elolvastad amit írtam mert mások sztem meg sem próbálkoztak vele
ophely88
2012. szeptember 06. 17:01
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Jessie J♥Inna♥David Guetta♥Cher Lloyd a többi is jó de nem a kedvencem(Taio cruzt meg Alexandra stan-t nem szeretem x(( )
2012. szeptember 06. 17:05
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Igaz nem csak amerikaiak lehetnek nagy sztárok... Hanem nem túl távoli rokonaik a britek is. Ezeknek a nagy része is angol... De most könyörgöm ki hallott már mondjuk nemzetközi hírű, szerb, cseh stb, stb előadóról?
2012. szeptember 06. 18:43
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline |
egyetértek BECKIE
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.