Fültágító: divat vagy ennél több?
2012. szeptember 17. 15:24
![]() |
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 ![]() |
undorító és ronda.
2012. szeptember 17. 15:29
![]() |
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 502 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 ![]() |
Gusztustalan, csak ezt hallom. Ez csupán az önkifejezés egyik sajátos és szerintem nagyon hatásos módja is. Sajnos nem rendelkezem fűlbevalóval, eléggé félek attól a piciny szúrástól is, de később mindenképp szeretnék egy kicsikét a fülembe. Szerintem az undorító ha valakit a külseje alapján ítélünk meg, nem pedig a fűltágító

2012. szeptember 17. 15:32
![]() |
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 ![]() |
Hát megmondom őszintén én k**vára bírom a fültágítóak. Szerintem rohadt jól néznek ki. *-*
Mondjuk magamnak sose csináltatnék, legfeljebb egy nagyon picit..

2012. szeptember 17. 15:42
![]() |
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2352 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 ![]() |
Van egy-két ismerősöm akiknek van kisebb, olyan 4-5-ös, és szerintem az még jól is állhat néhány embernek, ha illik a személyiségéhez, annál nagyobb már nem igazán... bár én sosem csináltatnék, akkor inkább piercing...
2012. szeptember 17. 15:43
Most öszintén, lépjetek már túl magatokon. Akinek van és szeretne fültágítót, magasról tesz a véleményetekre. Irrelevánsak vagytok. Engem hidegen hagy, ki hogy néz ki, nincs jogom és nem is akarok beleszólni.
2012. szeptember 17. 15:59
Most komolyan valaki már nem tud mit kitalálni fültágító? Ez lenne a divat? Kösz inkább nem kérek belőle. -.-
2012. szeptember 17. 16:09
Én undorítónak találom a fültágítót...inkább kihagynám ezt a divatmizériát.
2012. szeptember 17. 16:21
![]() |
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 ![]() |
ez van gyerekek..;D Sajnálom az olyan embereket akik nem tudják elfogadni a másikat..ti vagytok az undorítóak, hogy lefikázátok miközben nem is ismeritek őket. Ha valaki nem olyan mint ti az már undorító? nekik ezt tetszik ez az ő stílusuk. Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van és ők ilyenek.
2012. szeptember 17. 16:22
![]() |
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 ![]() |
Ismerek jó néhány embert, akinek van, és olyat is, aki nagyon megbánta. Ez már csak plasztikai beavatkozással 'tüntethető' el, ha jól tudom. A fültágítótól függetlenül, szerintem lehet valaki normális és kedves. És mégis ki vagyok én, hogy megmondjam ki mit tegyen ? Szerintem egy ideig lehet szép, de a túl nagy, az már undorító és veszélyes.
2012. szeptember 17. 16:25
![]() |
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1267 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 ![]() |
Ez divat?
Ez undorító -..-"

2012. szeptember 17. 16:26
![]() |
Encii88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 178949 ![]() |
a fültágító mióta szép?! lehet hogy divatos,de szépnek biztos nem mondanám,dehát van akinek ez jön be
mindenkinek a saját döntése mit aggaszt magára..de a sok pc-től az emberek lassan olyanok lesznek mint egy karácsonyfa -.-" én feleslegesnek tartom..lány esetében még csúnyább,mint egy fiúnál..

Kiderült, mikor jelenik meg a Vágyak/Valóság 2. évada!
Kiderült, mikor jelenik meg a Vágyak/Valóság 2. évada!
Hamarosan jön a sorozat!

Először mutatta meg nyilvánosság előtt a gyermekét Nick Jonas és Priyanka Chopra!
Először mutatta meg nyilvánosság előtt a gyermekét Nick Jonas és Priyanka Chopra!
Együtt ünnepeltek a kicsivel.

Rengeteg rajongó csalódott Blake Lively-ban
Rengeteg rajongó csalódott Blake Lively-ban
A Velünk véget ér castingja verte ki a biztosítékot.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis kibékültek?
Olivia Wilde és Jason Sudeikis kibékültek?
Egymást ölelve fotózták le őket.

Gerard Piqué új szerelme nem bírja a figyelmet
Gerard Piqué új szerelme nem bírja a figyelmet
Pánikrohamot kapott, kórházba került.

Ilyen volt Kylie Jenner két gyermekének szülinapi partija - fotók
Ilyen volt Kylie Jenner két gyermekének szülinapi partija - fotók
Fotók és videók az ünnepségről.

Ízléstelennek tartják a rajongók Kylie Jenner gyerekeinek szülinapi dekorációját
Ízléstelennek tartják a rajongók Kylie Jenner gyerekeinek szülinapi dekorációját
Sokak szeront tragédiára utal.

Megszületett Adam Levine harmadik gyermeke!
Megszületett Adam Levine harmadik gyermeke!
Újabb családtag érkezett Levine-ékhez.