Fültágító: divat vagy ennél több?
2012. szeptember 17. 18:10
![]() |
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 ![]() |
Nekem sem jönnek be a fültágítók, mégsem mondom azt, hogy fúj, meg undorító. Semmi pénzért nem rakatnék be magamnak, de ha valaki ettől érzi jól magát, hát legyen. Ezért nem fogom elítélni, már ha igényes és nem csak egy bazi nagy lyuk van a fülcimpája helyén.
2012. szeptember 17. 18:10
![]() |
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 ![]() |
Szerintem ez undorító.. A piercingekkel, meg a tetkókkal nincs bajom, de ez, amikor már a saját feje is átfér a fülén, nekem sok..
Ha valakinek tetszik, há egészségére, de szerintem ízléstelen..
Ha valakinek tetszik, há egészségére, de szerintem ízléstelen..
2012. szeptember 17. 18:11
![]() |
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 ![]() |
első képen.. hogy nem szakad el a fülee. : DDxddd
az olyan nagy már tényleg undorító, de a kicsi pl 24mm az még jó szerintem
nekem tetszik és nagyon sok ismerősömnek van
.
olyat már láttam hogy elszakadt a srác füle.. de összevarrják.. csak hát milyen fájdalmas lehetett. meg most tágítja egyik oszttársam és ott teszi bele a kupakot megminden és nagyon fáj neki, de attol még jo:D
a másik meg kiveszi tesin és lóg neki.. az csunya de amugy jol néz ki
STÍLUSOS.
az olyan nagy már tényleg undorító, de a kicsi pl 24mm az még jó szerintem

olyat már láttam hogy elszakadt a srác füle.. de összevarrják.. csak hát milyen fájdalmas lehetett. meg most tágítja egyik oszttársam és ott teszi bele a kupakot megminden és nagyon fáj neki, de attol még jo:D
a másik meg kiveszi tesin és lóg neki.. az csunya de amugy jol néz ki

2012. szeptember 17. 18:23
![]() |
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 ![]() |
ez undorító komolyan így akarja felhívni a figyelmet magára? nem azért nézik mert szép hanem mert hányingerkeltő ronda
2012. szeptember 17. 18:53
Nekem nem tetszenek a fültágítók..sok olyan ismerősöm van akinek elszakadt vagy gennyes lett,ez elég undorító és nagyon fájhat is.
2012. szeptember 17. 19:03
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Nem fogok mindenkitől idézni, s egyesével leírogatni, megoldom egyben.
Ez önkifejezés, lázadás, sokaknak nem tetszik, de aki csinálja, azt ő dönti el, hiszen mindenkinek megvan a maga joga azt csinálni a saját testével, amit akar, oké, hogy nem tetszik, de teljesen normális emberek csináltatnak ilyet maguknak, van annyi tapasztalatom, hogy tudom milyen erős szidásokat kapnak azok, akiknek van ilyenje, s magyarázhatjuk, mindig lesznek olyanok, akik nem értik meg, ez nem célzás, ezen az oldalon még kulturáltan fejezik ki nem tetszésüket az emberek, de itt is sokan nem értik meg, az ő testük, az ő életük, az ő döntésük, s normális emberek, gyakran normálisabbak, mint az őket legmocskosabb jelzőkkel illető emberek.
A cikk pedig nagyon jó lett, köszönjük
Ez önkifejezés, lázadás, sokaknak nem tetszik, de aki csinálja, azt ő dönti el, hiszen mindenkinek megvan a maga joga azt csinálni a saját testével, amit akar, oké, hogy nem tetszik, de teljesen normális emberek csináltatnak ilyet maguknak, van annyi tapasztalatom, hogy tudom milyen erős szidásokat kapnak azok, akiknek van ilyenje, s magyarázhatjuk, mindig lesznek olyanok, akik nem értik meg, ez nem célzás, ezen az oldalon még kulturáltan fejezik ki nem tetszésüket az emberek, de itt is sokan nem értik meg, az ő testük, az ő életük, az ő döntésük, s normális emberek, gyakran normálisabbak, mint az őket legmocskosabb jelzőkkel illető emberek.
A cikk pedig nagyon jó lett, köszönjük

2012. szeptember 17. 19:24
![]() |
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2398 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 ![]() |
Nkem sosem jött be a fültágító,max az egészen kicsi.
2012. szeptember 17. 19:28
köszi a cikket
én szeretnék egyet, de természetesen egy kicsit, szerintem nagyom jól néznek ki, bár ízlések és pofonok

én szeretnék egyet, de természetesen egy kicsit, szerintem nagyom jól néznek ki, bár ízlések és pofonok
2012. szeptember 17. 19:43
Az infók nagyobb részéről volt tudomásom, de erről az ajak tágításról sosem hallottam. Biztos nagyon fájdalmas lehet és szerintem ennek tényleg nincs értelme. A fültágítás viszont nekem tetszik...persze a kisebb méretűek, de én biztos, hogy nem csináltatnék...esetleg később meggondolom magam, mert azt belátom, hogy jól néz ki és tényleg elég különleges hatást kelt, de nem tudnám magam elképzelni így...jó persze azért egy 14 éves lánynak még szerintem ne is ez legyen a legnagyobb problémája. Azt pedig nem értem ebbe mi az undorító...mindenki azt csinál a saját testével amit szeretne. Ettől még jó ember és ezzel nem árt senkinek így szerintem senkire sem tartozik mit tesz saját magával...
2012. szeptember 17. 19:59
![]() |
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 ![]() |
Mennyi szűk látókörű ember van. xd Meg egy elkezdi,hogy undorító a többi meg követi. Vagy mi magyarok alapból ilyen szűk látókörűek vagyunk?! Ez nekem olyan hihetetlen,szerintem néhányan túl reagálják. Bár igen,persze van egy bizonyos szint,de azért nem kéne olyanokat mondani,hogy akiknek tetszik vagy hordja ízlésficamú meg hasonlók. o_O
Nekem kimondottan tetszik és szeretnék a közeljövőben,persze csak egy kicsit. :-)
Mellesleg,ne külső alapján ítéljünk már!
Nekem kimondottan tetszik és szeretnék a közeljövőben,persze csak egy kicsit. :-)
Mellesleg,ne külső alapján ítéljünk már!

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.