Fültágító: divat vagy ennél több?
2012. szeptember 24. 09:22
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9293 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Mindenkinek szíve-joga, mit tesz a testével. Van, aki szereti a tetoválásokat, van, aki hülyeségnek tartja, hogy összefirkáltassa a testét, amitől legfeljebb lézerrel tud megszabadulni - ha nem túl nagy a minta. Ugyanez a helyzet a piercingekkel és a fűltágítókkal. Akinek nem tetszik, ne nézze, csak fogadja el, hogy az illető így érzi jól magát. Akinek meg tetszik, az fogadja el, hogy valaki más rosszul lesz tőle. Szerencsére különbözőek vagyunk, ez így jó, csak éppen a legtöbb embernek több megértést kellene mutatnia a többiek irányában.
2012. szeptember 24. 15:26
Kicsit szemét dolog. de egészen vicces, mikor a félkilós lakat csattan a füllükön. Érdemes akkor megnézni az arcukat.
2012. szeptember 26. 17:16
![]() |
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 113 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 ![]() |
Elég sok barátomnak van, de azok csak pár mm-esek. Még jól is néz ki bár én nem csinálnék ilyet magammal.
De van ami már undorítóan néz ki. :/
És visszatérve a balesetveszélyes szóra: nem balesetveszélyes, de ha baleseted van és akkora a fültágesz, hogy vékony a fülcimpád akkor az el is tud szakadni, vagyis majd ott lóg a füled... csak ennyi. Én már láttam olyat élőbe és nem szép látvány.
De van ami már undorítóan néz ki. :/
És visszatérve a balesetveszélyes szóra: nem balesetveszélyes, de ha baleseted van és akkora a fültágesz, hogy vékony a fülcimpád akkor az el is tud szakadni, vagyis majd ott lóg a füled... csak ennyi. Én már láttam olyat élőbe és nem szép látvány.
2012. szeptember 27. 19:39
Szent Isten ez nem normális,ráadásul csibészien undorító !!!!
2012. szeptember 28. 16:11
ennel undoritobb latvany szerintem nincs az egyik osztalytarsamnak van szoval tapasztalatbol mondom
undiiiiiiiiiiii
undiiiiiiiiiiii
2012. szeptember 28. 18:38
![]() |
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 ![]() |
undorító.. :S minden divatköcsögnek ez van..
2012. szeptember 28. 21:47
![]() |
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 ![]() |
Ezek a képek ocsmányak de van egy barátnőm akinek nagyon jó áll *.*

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.